hocam benimde forumdaki xr 125 kullanıcılarından öğrendiğime göre bu model ybr nin yedek parçaları v.b şeylerden toplanıp yapılmış bir model, stoklarındaki parçalar bitince heralde üretim de durdu ama ybr esd modelini hala üretiyorlar diye biliyorum. bayilerin sattıkları modeller ise stoklarda kalanlar olmalı : )
plus ile diğer model arasında ki fark ise plus ta egzoz farklı, ön amortisör ters teleskobik kullanılmış birde ön disk farklıymış.
benimde bildiklerim bukadar.
motosiklet için yorum yap dersen; titreşim yok, yakıt iyi, far rezil ( çok canını sıkarsa ybr komple uzay kafa 80 tl gibi bir para değiştirirsin ) işçilik idare eder, gidon arada gevşiyor o biraz ses yapıyor onuda sıktırırsın yada sıkarsın genel bakımıyla birlikte yaptırırsın, memelekette ybr piyasası nezaman biterse bu motorun parçalarıda ozaman biter : )) usta sıkıntısı çekmezsin, sesini sevdim fıtı fıtı güzel bence ama egzoz kalitesizmiş, ısparta soğuğunda sabahları tek marşta çalışıyor, aksesuar konusunda sıkıntısı yok : )) şimdilik gördüğüm eksileri - artıları bunlar,
son oalrakta hızlanması fena değil ( en azından kendi motorum için sahibi iyi açmış heralde) 105 110 ları zorlarsan görüyor ama 90 95 ile çok rahat gidebiliyorsun motor bağırmıyor. (tam manasıyla deneyemedim ama) en ekonomik hızı 5. viteste 80 gibi