Lifan motor yardım

arkadaşlar öncelikle merhabalar lifan motoru bugünlerde kuryelerin altında çokca görüyorum biriyle de bizzat konuştum ve önerdi 200lük modeli sizce alınır mı güzel midir üzer mi yardım lütfen

lifan kötünün iyisi. çinli olduğu gerçeğini değiştirmiyor. ama çinliler arasından en alınabilir olanı lifan bence marka olarak.

Bulunduğunuz yerdeki servisi DÜZGÜN ise,

Yedek parça temininde SIKINTI yok ise,

edek parçaları FAHİŞ fiyatlı değil ise...

Alınabilir gibi :)

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Adamlarin sitesi bile yok. Su sogutmali 150 lik bi modellerini dusunuyordum ama bayisini bile bulamadim,sahibindede ilani falanda yok. Bi markaya ulasmak bu kadar zor olurdu. Vazgectim

Siteleri var ama bakımda büyük ihtimal yeni bir site tasarlıyorlar

aynen ben de baktım bi ertesi gününe site yerinde yeller esiyodu ya kafam çok karışık 2. el de düşünebilirim ama 0 almak istiyorum fiyatı da ucuz geldi eğer içime sinmezse tvs apache alıcam sanırım

Motorları iyidir. Çin'li ama, Türk malı Çinliler gibi başka markayla satış yapmadığından, kendi markasını kullandığından düzgün kalitede motorları var. 200 cc modelin titreşiminde bir sıkıntı yoksa alınabilir. Bir çok modelini denedim ve titreşimi yoranına hiç denk gelmedim. Açıkçası TVS Aparche yerine ben olsan su soğutmalı KP150'yi tercih ederim. En azından titreşimi daha az olur ve görüntüsü daha güzel.

lifan.com.tr yazinca nasil cikmiyor sitesi ? Bakimda felan da degil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar