Arama sonuçlarınız

1. vader

Yeni bir tarz, yeni bir başlangıç.......

Motosiklet yaşantım süresince cruiser haricindeki motosikletleri hemen hiç sürmemiş bir sürücü olarak, gerek ekonomik şartlar (önceki motorum bir Harley'di), gerekse ülkemize yeni modellerin gelmemesi ve 10 küsur yaşındaki makinelerin fiyatlarının 30.000 TL'lere dayanması gibi sebeplerle (bana...
  2. vader

HD Softail Deluxe

Arkadaşlar herkese merhaba, hepiniz gibi ben de benzine ve motosikletlere gelen yağmur gibi zamların moral bozukluğu içerisindeyim. Harley Davidson, motosiklet sürmeye başladığımdan beri benim hayalimdi, nihayetinde kendi motorumu satıp üzerine büyük fedakarlıklar yaparak 2. el bir tane...
  3. vader

Ölümcül, "sahibinden" motosiklet ilanı klişeleri.

Konu daha önce sıkça işlenmiş olsa da; Yavaş yavaş sezonun da açılmaya başlaması ile, bilgilerimizi bir tazeleyelim bakalım :cherry: -Motoru bilen biliyor. (İlan Samsun'dan verilmiş, ben İzmir'deyim, nasıl olacak?) -Boş muhabbete gerek yok. (Adam direk ayar vererek giriyor ilana) -İlgiden...
  4. vader

Hayalimi Gerçekleştirdim...

Yıllardır düşlediğim motosiklete en sonunda kavuştum. Tüm iki teker sevdalılarının, hayallerindeki motora bir gün ulaşması dileğiyle. Saygılarımla. Not: Lütfen fiyat sormayınız, yanıt verilmeyecektir.
  5. vader

İzmir'de yaşayan, ekipman ihtiyacı olan arkadaşlarımızın dikkatine.....

Elimde daha önce tarafımdan kullanılmış; 1 çift TCX marka 43 numara motosiklet çizmesi 1 adet Rider Denim marka 34 beden (fikir olması açısından boyum 1.80 kilom 80) motosiklet kotu bulunmakta. Söz konusu koruma ekipmanlarını İzmir içinde ikamet eden ihtiyaç sahibi genç bir sürücü...
  6. vader

Cruiser – Chopper severler, tehlikenin farkında mısınız???

Son dönemde döviz kurlarındaki sürekli artış, motosiklet ve ekipmanlarına getirilen yeni vergiler, yüksek benzin fiyatları, düşen satışlar derken, büyük firmalar birer birer Cruiser modellerini satış listelerinden kaldırmaya başladılar. Yaptığım kısa incelemede gördüğüm kadarı ile şu anda...
  7. vader

Yeni kızımız : Yamaha XVS 950 A Midnight Star

Çıktığı dönemden beri çok beğendiğim bir model olan Yamaha'nın XVS 950 A Midnight Star modelini almak sonunda nasip oldu. Motosiklet kullanmaya başladığımdan beri süregelen zincir – karbüratör- arkada kampana fren üçlüsüne de veda etmiş oldum. Enjeksiyonlu, kayış aktarmalı, ön ve arkada disk...
  8. vader

VN 800 Çanakkale'de.....

Foça ve Dikili'ye yaptığım “mini” gezilerden sonra, uzun zamandır planladığım Çanakkale seyahatini gerçekleştirme fırsatını buldum. Böylelikle sezonun ilk uzun yolunu yapmış olduk. İlgilenen arkadaşları için resimler aşağıdadır efendim. İzmir – Çanakkale otoyolundan bir kesit...
  9. vader

Benzin 5.20 olunca, Vulcan'a kardeş geldi....

Arka arkaya gelen zamlarla benzin fiyatları 5.20 TL'ye dayanınca, şehir içinde 1 depo ile (15 lt) taş çatlasa 200 km giden Kawasaki VN800 motosikletime bir alternatif bulma zorunluluğu doğdu. Çok sevdiğim motosikletimi kesinlikle satmayı düşünmediğimden, yerine sadece şehir içinde...
  10. vader

VN 800 Vulcan Bakımda....

Dış uzay kadar ıssız olan VN800 forumuna kimseler uğramadığından konuyu bu bölümde açmak istedim. Bugün yaptırdığım bakım ve parça değişimleri ile ilgili birkaç fotoğraf paylaşıyorum. Diğer VN800 kullanıcılarının (ve tabii ki cruiser motosiklet meraklılarının) katkıda bulunmasından memnuniyet...
  11. vader

Yazlık ve kışlık ekipmanlarım ve yeni başlayanlar için mütevazi bir rehber.....

Herkese merhaba, Özellikle motosiklete yeni başlayan arkadaşlarımızın ekipmanlarla ilgili pek çok sorusu oluyor. “Falanca montu almalı mıyım” ya da “başlangıçta hangi ekipmanları almalıyım” gibi. Amacım, burada yaz ve kış mevsimlerinde kullandığım ekipmanların fotoğraflarını paylaşarak...
  12. vader

VN 800 İLE İZMİR – KAŞ – MANAVGAT GEZİSİ

Herkese merhaba, 23 Nisan Cumartesi gününün resmi tatil olmasını fırsat bilerek, ne zamandır aklımda olan geziyi yapma fırsatım oldu. İşten 2 gün izin alıp Cuma günü yola çıktım ve 25 Nisan pazartesi günü de dönüşümü gerçekleştirdim. 22'sinde yola çıkıp daha önce hiç görmediğim Kaş'a gittim ve...
  13. vader

En sessiz kaskı arayan arkadaşlar için kesin çözüm : "Kulak Tıkacı"

Herkese merhaba, Forumda sıkça karşılaştığım “sesssiz kask” konularına ithafen, bu konuda kafa karışıklığı yaşayan veya bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilmek maksadıyla konuyu açtım. En Sessiz kaskı bulma adına, karasızlıktan kafayı yiyip, büyük paralar vermektense (Baştan...
  14. vader

Pasta - Cila yaptırmak isteyen arkadaşlar......

Yaşına göre çok temiz durumda olan Vulcan 800'ümün canımı sıkan tek eksisi, benzin deposunun üzerindeki leke ve çizikler dolayısı ile iyi durumda olmaması idi. Facebook vasıtası ile haberdar olduğum Rıdvan kardeşimiz ile iletişime geçip, depomun fotolarını yolladım, ve geri dönüş neticesinde...
  15. vader

Egzozdan leke çıkartmak için etkin bir çözüm......

Motosikletimin egzozu üzerindeki, çanta yapışmasından kaynaklanan leke uzun zamandır canımı sıkıyordu. Bir müddet araştırdıktan sonra gidip linkteki ürünü aldım, uyguladım ve oldukça iyi sonuç verdi. Tamamen doğal bir ürün, kimyasal madde içermiyor, hoş bir limon kokusuna sahip. İçerisinden...
  16. vader

Kart tipi Hgs Hakkında...

Yeni aldığım motosikletime Hgs almak ve eskisini iptal ettirmek için bugün Ptt'ye gittim. Görevli eski Hgs kart tipi olduğundan, iptale gerek olmadığını söyleyip, sadece bilgilerimi güncelledi, ve işim bitmiş oldu. Hgs almayı düşünen arkadaşlar, kart tipi olanları tercih ederlerse, ileride...
  17. vader

Yeni Kızımız VN800 Vulcan Classic....

Hayırlısıyla bugün aldım. 2004 model Sadece 26.000 km'de. Kullandıkça izlenimlerimi Forumdaki Kawasaki VN 800 Kullanıcıları başılığı altında paylaşacağım. Saygılarımla. [/url][/IMG] [/url][/IMG]
  18. vader

Shadow 600'üm için son yaptırdığım trafik sigortası.

[/url][/IMG]
  19. vader

Ülkemizde motosikletlerin bakım(sızlığ)ı üzerine düşünceler...

Uzun zamandır aklımda olan, ama bir türlü yazamadığım bir konudan bahsetmek istiyorum; düzenli motosiklet bakımı. Forumda sıkça açılan “motorum çalışmıyor” vs. başlıklı konuları görüyoruz. Toplum olarak şöyle bir huyumuz var, bir şey bozulana kadar (buna sağlığımız da dahil), kullanmaya...
  20. vader

Acemi bir sürücü iken yaptığınız komiklikler

Hepimizin başına mutlaka gelmiştir arkadaşlar. Motosiklete yeni başladığımız zamanlarda yapılan, şimdi dönüp baktığınızda size hafifçe tebessüm ettiren olaylar, hatalar vs.. Paylaşmak isteyenler buyursun, ilki de benden olsun; İlk uzun yol denemesi olarak Güzelbahçe'ye giderken mola verdiğim...

Yeni mesajlar