- Konu Yazar
Motosiklet yaşantım süresince cruiser haricindeki motosikletleri hemen hiç sürmemiş bir sürücü olarak, gerek ekonomik şartlar (önceki motorum bir Harley'di), gerekse ülkemize yeni modellerin gelmemesi ve 10 küsur yaşındaki makinelerin fiyatlarının 30.000 TL'lere dayanması gibi sebeplerle (bana göre) radikal bir kararla Honda Integra aldım.
Gerek şehir içi, gerek şehir dışı sürüşe aynı ölçüde uygun olması, düşük yakıt tüketimi, 6 vites , ABS fren sistemi, hem otomatik hem manuel sürüşe izim vermesi, su soğutmalı olması gibi bir çok artısı tercihimde etkili oldu.
2016 model 20.000 km'de. Honda 3'lü çanta sistemi, sis farları, rüzgar deflektörleri, givi zincir muhafazası, arka çamurluk, çakar modlu led arka stop, sıfır michlein pilot road 5 lastikleri ile nerede ise full aksesuar sayılabilecek bir motosiklet.
Herkesin gönlündeki motosiklete kavuşması dileği ile.
Saygılarımla.

Gerek şehir içi, gerek şehir dışı sürüşe aynı ölçüde uygun olması, düşük yakıt tüketimi, 6 vites , ABS fren sistemi, hem otomatik hem manuel sürüşe izim vermesi, su soğutmalı olması gibi bir çok artısı tercihimde etkili oldu.
2016 model 20.000 km'de. Honda 3'lü çanta sistemi, sis farları, rüzgar deflektörleri, givi zincir muhafazası, arka çamurluk, çakar modlu led arka stop, sıfır michlein pilot road 5 lastikleri ile nerede ise full aksesuar sayılabilecek bir motosiklet.
Herkesin gönlündeki motosiklete kavuşması dileği ile.
Saygılarımla.