Olay 1 Olay 1 Olay 1 Olay 1 Olay 1 Olay 1 Olay 1 Olay 1 Olay 1 Olay 1 Olay 1 Olay 1 Olay 1
Sabah saat 08.30
:mrgreen: sadece lpg satılan bir aygaza girip, 95 lik benzin alma girişimim.. Pompacının bana bakışı ve "burda benzin satmıyoruz " derken ki şaşkınlığı..
Olay 2Olay 2Olay 2Olay 2Olay 2Olay 2Olay 2Olay 2Olay 2Olay 2Olay 2 Olay 2 Olay 2
Dit dit dit pompacı plakayı girer, "kaç liralık olsun abi" derken bana bakar ve şaşkın yüz ifadesi :mrgreen:
El ile 5 gösterirken, "5 liralık olsun" :queen:
Olay 3 Olay 3 Olay 3 Olay 3 Olay 3 Olay 3 Olay 3 Olay 3 Olay 3 Olay 3 Olay 3 Olay
Benzinliğe girilir,motordan inilir,depo açılmıştır, benzinci benzini doldurmaktayken,arka topcase ile uğraşırken oluroyle kendi kendine konuşmaktadır..
"Hey Allahımm..."
der ve pompacıya döner,
"nasıl da çalıyorlar bu benzini,beni gecenin şu saatinde yolda koydular, 2 saattir uğraştırdılar"
pompacı olaydan bihaber, şaşkın şaşkın pompayı tutmaktadır
oluroyle, söylenmeye devam etmektedir. pompacının işi bitmiştir, oluroyle hala söylenmektedir.
hazırlanır,ekipmanlarını giyer,söylenerek..Benzinlikten çıkmak üzeredir,hala söylenmektedir.. Aynadan baktığında, pompacı, oluroyle'nin arkasından hala bakıyordur, oluroyle dilini ısırır,güler ve der ki
oluroyle
olay 4 olay 4 olay 4 olay 4 olay 4 olay 4 olay 4 olay 4 olay 4 olay 4 olay 4 olay 4 olay 4
oluroyle , tek şerit yolda karşıdan karşıya geçmekte olan bir yaşlı amca görür,adamcağıza yol verir eli ile buyrun diyerek . Adam, elinde poşettlerle ilk önce geçecek gibi olur,iki adım atarken ancak bu sırada oluroyle ile göz göze gelirler, adımları geri geri gider.Adam geri geri gider, oluroyle geçsin diye bekler , beklemece sırasında oluroyle 'ye eli ile buyrun der :mrgreen:
olay 5 olay 5 olay 5 olay 5 olay 5 olay 5 olay 5 olay 5 olay 5 olay 5 olay 5 olay 5
Saat 24.30
Trafik polisleri rutin kontrollerini yapmaktadır,ilerde çevirme vardır. Trafik polisi oluroyle'ye DUR demiştir. Hayatında ilk defa oluroyle, polislerce durdurulmuş, kimlik-ruhsat herneyse, gösterecek ya, heyecanlanmıştır. Neyse, oluroyle durur ve karşısında dur diyen polisle göz göze gelir. Polis oluroyle'ye, oluroyle polise bakmaktadır. Daha sonra polis, GEÇ işareti yapar, oluroyle yıkılmıştır.
olay6 olay6 olay6 olay6 olay6 olay6 olay6 olay6 olay6 olay6 olay6 olay6 olay6 olay6
oluroyle, hayatında ilk defa motosikleti ortasehpaya alacaktır. Uğraşır durur, motoru orta sehpaya almak için, o da ne ! Motor, sağa doğru devriliverir, sağda park halindeki aracın arka kısmından motor yaslanıverir.Araca , motora birşey olmamıştır, ancak oluroyle korkmuştur. Bütün gece uyuyamaz
devamı gelecek..