Arama sonuçlarınız

1. hakanens

Sağ aynayı takamıyorum arkadaşlar

Selam arkadaşlar. Sağ aynamı uğraştım ama bir türlü takamadım yerine:pr:. Biliyorsunuz sağ aynanın takıldığı yer ön fren hidroliğinin olduğu yer. Sanırım diş attırdım zorlamaktan çünki sol aynayıda denemek için sağ tarafa takamadım ama sağ aynayı sola takabildim. Sorum şu; firen tarafındaki...
  2. hakanens

Sırt Çantamı aldım

Arkadaşlar Decathlon dan aldım. Model motorcular için uygun. Arkasında askı aparatları, gergi lastikleri bakımından çok kullanışlı. Ayrıca su geçirmeyen yapıda. Her gidişimde kalmamış oluyordu ama bu sefer sonuncuyu ben aldım. Boşuna çanta aramayın, uzun zamandır bakıyordum sonunda tam...
  3. hakanens

Şifreli kilitlerden memnun musunuz arkadaşlar?

Arkadaşlar selamlar. Ben motomaxdan securage marka şifreli halat kilit almayı düşünüyorum.Anahtar taşımaktan iyidir hemde motora sabitleme aparatıda mevcut. Kullananlar varmı?? ---------- Mesajlar birleştirildi - 13:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:58 ---------- Şifreli kilit...
  4. hakanens

Ankara da lastik satan yer

Selam arkadaşlar. Ben geçenlerde bir kaza geçirdim ve ayağımı kırmaktan son anda kurtuldum şu an topal topal geziyorum. Lastik almaya karar verdim ama markalı olarak bulabileceğim yerler varmıdır? Irc, kenda, maxxis ya da cst gibi markaların dışında pirelli, michelin, metzeller ya da...
  5. hakanens

Ankara da küçük bir kaza yaptım.

Geçtiğimiz cuma akşamı işten dönerken Konya yolunu kullandım ve oradan Armada AVM yi gezmek için Eskişehir yolu kavşağına girdiğim anda önümde duran aracın arkasındamı kalayım ya da sol tarafınamı geçeyim derken ani bir kararla gidonu sola doğru büktüm; bir baktım önümdeki aracın altında buldum...
  6. hakanens

Ankara da su savaşları

Ankara lı motorcular. 26 Temmuz Pazar günü saat 14:00 de II.Seğmenler Su Savaşı düzenlenecekmiş. Ben gideceğim kısmet olursa (seyirci olarak tabi :)). Gelmek isteyenlere duyurulur.
  7. hakanens

Kıza çarptım

Opera taraflarında araçların arasında tahmini 20km hızla seyir ederken, otobüsün önünden birden çıkan kıza panik fren yaparak ön ve arka tekeri kitleyip kayarak çarptım. Çarpacağım artık kesindi son anda direksyonuda bükmeyi akıl ederek kıza daha az zarar vermeye çalıştım ama kız yinede ön...
  8. hakanens

Zincir gerecem ama göbeği sökemiyorum.

Zincir ayarı yapacama ama orta göbeği nasıl sıkmışlarsa açamadım bir türlü. Ayağımla bastım anahtara bu sefer açıldı diye sevinirken somunu sıyırmışım. Başına gelen varmı. Yardıma ihtiyacım var. Açmaya çalışırken şöyle yaptım. Bir tarafa lokma yani sol tarafa. Bir tarafada normal açık ağız...
  9. hakanens

Dizlerinde rüzgardan dolayı ağrıları olanlar

Senelerdir motor kullanan arkadaşlarıma sesleniyorum ::ouestion Dizlerinizle ilgili sıkıntılarınız varmı? Benim dizlerde arada ufak sızılar oluyor ama aşırı değil. Acaba rüzgarın etkisi olurmu dizlere. Menisküs falan diyorlar ama bilemiyorum. Menisküs daha kötü birşey genelde futbolcularda...
  10. hakanens

Görmemişin montu olmuş (Yani ben :)

Montumu yeni aldımda. Haliyle hiç görmedim tabi korumalı falan :santa: Arkadaşlar yazın o iç astarı çıkartıyormusunuz yoksa sıcağı ya da soğuğu muhafaza etsin diye bırakıyormusunuz?
  11. hakanens

Motoruna usb soket girişi takan varmı?

Bende yapıcam ama parçayı nerden tedarik edebilirim ya da el yapımı olanlar ve memnun kalanlar varmı?
  12. hakanens

Ekipman konusunda güzel bir video

Daha önce paylaşılmıştır eminim ama bir daha hatırlamakta fayda var. https://www.youtube.com/watch?v=fcvP_iYI3MU
  13. hakanens

Montumu aldım ama sevinemedim.

Motomax dan montumu aldım ama hiç sevinemedim. Düşündüğüm rakamdan 120 lira daha fazla para çıktım. Giydiklerimin içinde en rahatı buydu bu yüzden paraya kıydım ama bu para beni ilerleyen zamanda zorlayacak gibi. Düşündüğüm montların giydiğimde hiç bu kadar rahatsız edeceğini düşünmemiştim...
  14. hakanens

ACİL ANKARA DA SARI CB125E.

Almaya niyetlenenler ilandaki telefon numarasından benimle iletişime geçebilir. Yağ kaçağı, yakması, şu sesi bu sesi falan yok. Borcu derdi yok. Daha detayları link adresinden okuyabilirsiniz. LİNK ADRESİ http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-temiz-sikintisiz-180432235/detay/...
  15. hakanens

Yeni motorumla uzun yol denemesi. Tuz Gölü (cb125e)

Selamlar. Yaklaşık bir sene önce almış olduğum ilk motorumla yapmak istediklerimi bir türlü yapamamıştım.Bazı nedenlerden ötürü, geçen sene, yazın başında aldığım motorumu yazın ortasında satmak zorunda kaldım. Eski motorumu satmadam önceki tek uzun gezim Kazan-Kızılcahamam 2004 model olmasına...
  16. hakanens

Amasra-Bartın Kamp yeri varmı?

Selamlar arkadaşlar. Amasra ya da Bartında çadır kamp alanı varmıdır? Bilgisi olan varsa beni bilgilendirirse memnun olurum. Varsa yakın zamanda gitmiş olan varmıdır hani günlük fiyatları nedir ya da iletişim numarası olabilir soruşturmak için. Şimdiden teşekkürler.

Yeni mesajlar