Sırt Çantamı aldım

Arkadaşlar Decathlon dan aldım. Model motorcular için uygun. Arkasında askı aparatları, gergi lastikleri bakımından çok kullanışlı. Ayrıca su geçirmeyen yapıda.

Her gidişimde kalmamış oluyordu ama bu sefer sonuncuyu ben aldım.

Boşuna çanta aramayın, uzun zamandır bakıyordum sonunda tam istediğim çantayı buldum diyebilirim.

Hem boyut hemde fonksiyonellik açısından çok kullanışlı bir çanta.

Çantanız dengenizi bozmamak için hem göğüs hem de bel kemerleri var. İstenirse arkasına içine su deposu bile koyabilirsiniz ya da kullaklık çekebilirsiniz.

Öneriyorum.

http://www.decathlon.com.tr/arpenaz-22-xc-sirt-cantasi-id_8243237.html

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:52 ----------

Çanta arayanlara ya da alacaklara duyurulur. Elinizi çabuk tutun

hayırlı olsun,iyi günlerde kullan.fakat çanta uzun yolda sırt ağrısı yapabilir.yani bana öyle oldu ve rahatsız etmişti...

Ben Motomax'dan HELD'in Bayani modelini almıştım geçen sene 90 küsür liraya şimdi bir baktım 179 lira olmuş. Çanta çok güzel çıkarılabilir laptop haznesi, ipod vb için özel göz ve kulaklık çıkış boşlukları, yanlarda ve arkada suluk vb araçlar için gözler. Sırt için yumuşak destek pedleri ve motorcu için gereken bir çok şey yer alıyor ancak bu fiyata alınmaz. Böyle giderse seneye kimse ne ekipman ne de motor alabilecek !

hayırlı olsun,iyi günlerde kullan.fakat çanta uzun yolda sırt ağrısı yapabilir.yani bana öyle oldu ve rahatsız etmişti...

Uzun yolda eğer çok yüklediyseniz kesinlikle ağrı yapar. Baktınız dayanılmaz hale geldi hemen sırtınızdan çıkarıp motorun arka tarafına sabitlemek daha iyi olur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:07 ----------

https://www.decathlon.com.tr/forclaz-22-air-sirt-cantasi-id_8243265.html

ben bu çantayı kullanıyorum gayet rahat bel ve göğüs bağlantılarıda var ama takmassanızda sırta oturuyor , arkası fileli olduğundan günlük kullanımda sırt terlemelerinin önünede geçiyor , normalde dağ yürüyüşü için yapılmış bir çanta
dip not: altına katlanan kendi yağmurluğuda bulunuyor

Emin ol bu çanta olsaydı kesinlikle bundan alırdım. SEnin çanta daha kaliteli ve ergonomik görünüyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:11 ----------

Daha kalitelisi sizlerin olsun arkadaşlar. Teşekkür ederim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Biraz küçük gibi geldi bana.

Ben Motomax'dan HELD'in Bayani modelini almıştım geçen sene 90 küsür liraya şimdi bir baktım 179 lira olmuş. Çanta çok güzel çıkarılabilir laptop haznesi, ipod vb için özel göz ve kulaklık çıkış boşlukları, yanlarda ve arkada suluk vb araçlar için gözler. Sırt için yumuşak destek pedleri ve motorcu için gereken bir çok şey yer alıyor ancak bu fiyata alınmaz. Böyle giderse seneye kimse ne ekipman ne de motor alabilecek !

held bayani model çantadan bende almıstım 1 sene zor dayandı her yerı yırtıldı pek saglam degıl gercı ben nerdeyse 365 gun motor kullanıyorum ve sırt cantası hergun sırtımda ıdı belkı bu yuzden cabuk yıprandı ama bence daha dayanıklı olmalıydı. ben tavsıye etmıyorum...

held bayani model çantadan bende almıstım 1 sene zor dayandı her yerı yırtıldı pek saglam degıl gercı ben nerdeyse 365 gun motor kullanıyorum ve sırt cantası hergun sırtımda ıdı belkı bu yuzden cabuk yıprandı ama bence daha dayanıklı olmalıydı. ben tavsıye etmıyorum...

Kumaşı yağmura ve soğuk havaya dayanıklı değil ve yumuşak yapılı ondan dolayı dağılmıştır muhtemelen. Ben 6 ay devirdim hala ilk günkü gibi duruyor.

Decathlon dikkatli gezilince aslında bizlerin işine yarayabilecek bol miktarda malzeme olduğu görülüyor. Ben ayda bir gidip şöyle bir turluyorum. Çok güzel ve ucuz malzemeler aldım şimdiye kadar.

arkadaşlar bir yere girdiğimizde veya gezerken, elimizde kaskımızla cidden zor oluyor,
markası açısından nasıldır bilmiyorum ama linkteki çantanın dışarıya doğru olan bölümü sayesinde motordan indiğinizde
kaskınızı içine koyabiliyorsunuz bu tarz ürünlere de bakmakta fayda olabilir,
çünkü ben şahsen bütün alışveriş merkezini elimde kaskımla dolaşıorum, motora bağlayıpta hırsızlıkta artı bir unsur yaratmakta istemiyorum,

http://www.motosikletaksesuarlari.com/Tex-41-Motosiklet-Sirt-Cantasi_18337.html

Moderatör tarafında düzenlendi:
arkadaşlar bir yere girdiğimizde veya gezerken, elimizde kaskımızla cidden zor oluyor,
markası açısından nasıldır bilmiyorum ama linkteki çantanın dışarıya doğru olan bölümü sayesinde motordan indiğinizde
kaskınızı içine koyabiliyorsunuz bu tarz ürünlere de bakmakta fayda olabilir,
çünkü ben şahsen bütün alışveriş merkezini elimde kaskımla dolaşıorum, motora bağlayıpta hırsızlıkta artı bir unsur yaratmakta istemiyorum,

http://www.motosikletaksesuarlari.com/Tex-41-Motosiklet-Sirt-Cantasi_18337.html

Ben kask kilidi kullanıyorum. Zaten çok pahalı bir kaskım yok.

bende geçen yıl lenovonun çantasını almıştım hem fosforlu hem de su geçirmiyor. Laptop zarar görmesin diye yere koyarken diye alt tablasını havalı yapmışlar oldukça memnunum :)

Super Moderator
bende dün bunun siparişini verdim yakında gelir baya işlevli bir şeye benziyor
sırt bölümündeki çıkıntılardan dolayı sırta yapışıp teri bi nebze olsun engeller gibi geliyor

Hayırlı uğurlu olsun hocam güle güle kullan. Decathlon İzmit'te de açıldı en kısa zamanda (havalar düzelirse) forumdan bir kaç arkadaş ziyaret etmeyi planlıyoruz.

sırt çantası şehir içinde çok pratik ve kullanışlı olsa da uzun yolda inanılmaz ağrı yapıyor. uzun yolda kullanacak arkadaşlara bilgi olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar