Arama sonuçlarınız

1. E

Türkçe'nin canına okuyan ilan

ırzına geçen yazacaktım başlığa ama bari başlıkta olmasın dedim :)
  2. E

SHOEİ GT AİR-NXR-QWEST

Bu üç kaskı da araştırıyorum. sharp test sonuçlarına da baktım. tek kriter değil tabiki. herhangi birini ya da daha fazlasını kullanan, yorum yapabilecek olan var mıdır?
  3. E

2016 MODEL 12500 KM. RACE BLUE MT-25

ÖZET: ROSSO II, SHAD SH39 TOPCASE, AKSESUARLAR PAZARLIKSIZ TEK FİYAT 15000 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-rossoii-topcase-aksesuarli-son-gun-17-ocak-pazarliksiz-son-fiyat-516504963/detay/
  4. E

2017 Bajaj Pulsar NS200 Euro4 aldım.

dün itibariyle mt25 imi satıp euro4 pulsar ns200 aldım. daha önce 25.000 km pulsar kullandım. fakat euro4 lerde değişen şeyler var. egzoz sesi bile değişmiş. renk tasarımını çok beğendim. ns160 larda olan mavi rengi keşke ns200de de olsaydı. motor henüz 65 km de :)
  5. E

Yamaha MT-25 Zincir

arkadaşlar orjinal zincirden hiç memnun değilim. çok kötü bi ses yapıyor sürekli temiz ve yağlı tutmama rağmen. bu yüzden DID marka zincir alayım diyorum. mt25 lerin zinciri kaç bakla bilen var mı? ya da DID lerin hangi serisini almam gerekiyor bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
  6. E

Motosiklet Takip Cihazı

arkadaşlar aliexpress'ten gps cihazı almayı düşünüyorum. sim kart ile çalışıyor ve yurtiçinde kullanabilmem için imei numarası atmam gerekiyor. bu işlem nasıl yapılır bilen var mı? aynı ürün burda da satılıyor 2 katından fazla paraya. satıcı ile görüştüm ama onlar da imei attırmış. yani öyle...
  7. E

YAMAHA MT25 ALDIM. BİRKAÇ SORUM VAR

Motoru 3800 kmde aldım. 1000 km deyken yakıt pompası, 3500 km deyken kontak kiti ve depo braketi değiştirilmiş serviste bunda sorun yok. 1000 bakımında motul 10w40 yağ koyulmuş. 1) hani hep tek silindir motor titrer diyoruz ya bu motor da garip şekilde titriyor. mesela seyir halindeyken koruma...
  8. E

Aksiyon Kamerası Pozisyonu

Arkadaşlar bu konu illaki konuşulmuştur. Fakat hem güncel tecrübe ve fikirleri alıp merakı olanların bilgilenmesini sağlamak hem de kendi kameramı kaskta nereye takarsam daha kullanışlı olur tecrübesi olan arkadaşlardan tavsiye almak isterim. Ben önce sol yana taktım. Ama kayıt düğmesine basınca...
  9. E

Çalınan Pulsar 200 NS ile ilgili yardım

Arkadaşlar 3 gün önce motorum Bayrampaşa Kartaltepeden çalındı. Kamera görüntüsü falan bulamadım şimdilik ne yöne ve ne şekilde götürdükleri hakkında. Motor Hırsızları genelde kendilerine belli bölgeler seçip oralarda dolaşıyorlar. Motorumun çalındığı yer civarında daha önce hırsızlık olayı...
  10. E

2017 motosiklet fuarı davetiye hakkında bilgi

Motosiklet fuarı için geçen seneki gibi motosiklet bayi/servislerinden davetiye alabilecek miyiz? Yoksa satın almamız mı gerekecek? Netleştirsek de ona göre davransak. Bileti alacam şimdi sonra bayiler dağıtacak enayi gibi para verdiğimle kalacağım böyle olmasını istemiyorum :)
  11. E

ÖZENLE KULLANDIĞIM PULSAR 200NS MOTORUM SATILIKTIR. DETAYLAR İLANDA YAZILI

FİYATTA PAZARLIK YAPILABİLİR FAKAT ÖLÜ FİYATLA GELMESİN KİMSE. 2 YILDIR ÖZENLE KULLANDIM ÖLÜ FİYATA HAYATTA VERMEM. GERÇEKTEN NİYETİ OLAN ULAŞSIN Bİ GÜZELLİK YAPARIM https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-titiz-kullanicidan-temiz,bakimli-ve-aksesuarli-pulsar-ns200-344998281/detay/
  12. E

Bulunan MOTOR(istanbul avp) 1 Bajaj Boxer(mavi). 1 Modelini bilmediğim Honda Scooter

Arkadaşlar belediye çalışanıyım ve polisle birlikte bi çalışma sırasında 2 tane motor bulduk tesadüfen. Motorların üzerinde yazan numarayı ve şase numarasını paylaştım. Sanayi polis merkezinden gelen ekip video kaydını yaptı. Motor şu anda kağıthane seyrantepe mahallesi çap sokak no 17...
  13. E

29-30 Ağustos Gökçeada Motosiklet Festivali. İstanbul'dan 2 Pulsar

29-30 Ağustos'ta Gökçeada'da Belediyenin düzenlediği motosiklet festivali vardı. İstanbul'dan iki motor gittik. 700 km yol yapmışız. Hiçbir sıkıntımız olmadı. Ada çok güzeldi. Özellikle Aydıncık koyundaki denize bayıldık. tertemiz kumsal, tertemiz su, dalga neredeyse sıfır. Ada bi enteresandı...
  14. E

Motosiklet yağı almak için uygun ve güvenilir mağaza arayanlar için adres:

Arkadaşlar bugün motosikletime yağ almak için daha önceden sitesinden fiyatına baktığım mağazanın adresini alıp gittim. Çok nazik ve ilgili bir beyefendi karşıladı. Biraz muhabbet ettik gerçekten iyi birisi. Fiyatlar da uygundu. 2 litre alacaktım 4 litre aldım çıktım :) sadece motosiklet yağı...
  15. E

Max 250 tl yazlık mont önerileriniz

Gönül isterdi ki bütçe sınırı olmadan öneri alayım ama malesef bayram öncesi ve sonrası çok masrafım olduğundan (1 haftalık akdeniz ege turu) ancak bu kadar ayırabildim. Önerilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum. Şu kadar daha koyup şunu al gibi şeyler söylemeyiniz çünkü aslında 200 bütçe ama...
  16. E

Würth (drylube) kuru zincir yağı

Arkadaşlar würth ün bu yağını aldım. Zinciri temizleyip yağladım. Zinciri beyaz bir tabaka kapladı. Zincire dokundum yağdan eser yok 😃 bu yağı kullanan var mıdır nasıldır bilgi almak istiyorum. Aslında şüphelerim yok güveniyorum würth ürünlerine. Bir çok ürününü kullanıyorum. Kullanan var ise...
  17. E

kask seçimi hakkında (shoei xr1100 ,shark s900c ,xlite x702 ,agv k-5)

değerli arkadaşlar. şu an MT REVENGE kask kullanıyorum. sharp testinden 5 yıldız almış bir kask fakat ses ve rüzgar çok rahatsız ediyor.bu yüzden artık bu konuda sıkıntı yaşamayacağım bir kask alma düşüncesi oluştu. fikirlerinizi almak istiyorum. Shoei xr1100, shark s900c, x-lite x702, agv k-5...
  18. E

2015 Moto Expo Motosiklet Fuarı Çekiliş Sonuçları

Merakla beklenen 2015 Moto Expo Motosiklet Fuar çekiliş sonuçları açıklandı. Triump Street Triple, KTM RC 200 ve bisikletleri kazanan talihliler belli oldu. Kazanan asil ve yedek talihlilerin listesini aşağıda bulabilirsiniz.

Yeni mesajlar