2017 motosiklet fuarı davetiye hakkında bilgi

Motosiklet fuarı için geçen seneki gibi motosiklet bayi/servislerinden davetiye alabilecek miyiz? Yoksa satın almamız mı gerekecek? Netleştirsek de ona göre davransak. Bileti alacam şimdi sonra bayiler dağıtacak enayi gibi para verdiğimle kalacağım böyle olmasını istemiyorum :)

işin içinde biletix varken davetiye söz konusu olmaz diye düşünüyorum. 15-20 lira yahu, verin gitsin uğraştığınıza değmez..

Kombine alacam 55 tl kişi başı. İki kişilik alacam. Parasında değilim tabiki ama bi yanda ücretsiz temin edip gelen binlerce insan varken 55 lira verip gitmeyi ister misiniz bilmiyorum. Şahsen ben istemem enayi değilimki. Ha eğer gerçekten ücretsiz verilmeyecekse bileti alacağım. Derdim bilete para vermemek değil. Para verip enayi yerine geçmemektir derdim

Kombine alacam 55 tl kişi başı. İki kişilik alacam. Parasında değilim tabiki ama bi yanda ücretsiz temin edip gelen binlerce insan varken 55 lira verip gitmeyi ister misiniz bilmiyorum. Şahsen ben istemem enayi değilimki. Ha eğer gerçekten ücretsiz verilmeyecekse bileti alacağım. Derdim bilete para vermemek değil. Para verip enayi yerine geçmemektir derdim

sence ücretsiz davetiyenin bol olduğu bi etkinliği biletix biletlendirir mi ?

Geçen sene ilk defa gittim fuara. Kapıda bir süre bakındım nerden bilet alabilirim diye çünkü 10 Tl ye satan çakallardan almak istemiyordum. Sonra bir firma çalışanı geldi bilet lazım mı dedi bende aldım ve girdim. Bence bu bilet işi biraz fazla abartılıyor gibi. En kötü üstteki arkadaşın dediği gibi 10 Tl ye çakallardan alırsınız.

aldım bıletlerı ama tadımız yok bu pıyasa sartlarından dolayı. fuar bıraz buruk gecıcek ama ne olursa olsun motor sevdam bıtmez :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yahu bende bileti nereden temin edebilecegimi bilmiyorum... Kocaeli'de olan birileri varsa özel'den bana yazabilir mi ? Rica etsem...

Para ile almayı enayilik görmek pisikolojide adı ne acaba?

Şöyleki: motosiklet sevdamız için 55 tl verip kombine bilet alıyorsun, fuar alanına gidiyorsun bi bakıyorsun bayilerden servislerden bedavaya davetiyeyi kapan gelmiş ortalık karınca yuvası gibi. Enayilik olmaz mı sence? Psikoloji alanında çok iyisin sanırım derin düşüncelerini alalım

para verip alacağız ki o iğrenç kalabalık olmayacak, daha iyi organizasyon olacak. ben destekçisiyim. geçen seneyi hatırlayın gelen dayıları, teyzeleri. bu sene böyle olmaz umarım.

para verip alacağız ki o iğrenç kalabalık olmayacak, daha iyi organizasyon olacak. ben destekçisiyim. geçen seneyi hatırlayın gelen dayıları, teyzeleri. bu sene böyle olmaz umarım.

ben tam tersini düşünüyorum.
herkes gelebilsin, herkes o ortamı görsün, aslında motosiklet kullananlarin ne kadar zararsiz, ne kadar iyi niyetli insanlar olduklarını görsünler. yoksa önyargılari yıkamiyoruz..

içimiz acıya acıya motorlara bakmak için bir de üste para mı verecez? :pale:

Ben Biletix den öğrenci (10-TL) 4 taksitle aldım.Yine Konu dışı olacak ama fuarın ilk günü sabah İstanbul Atatürk havaalanında olacağım saat 14:00 ekadar vaktim var.Söylenen hava alanından fuar alanına metro ile bir durak.peki bu arada yani saat ikiye kadar nereleri gezmemi önerirsiniz metroyla olmak koşulu ile.

Ben Biletix den öğrenci (10-TL) 4 taksitle aldım.Yine Konu dışı olacak ama fuarın ilk günü sabah İstanbul Atatürk havaalanında olacağım saat 14:00 ekadar vaktim var.Söylenen hava alanından fuar alanına metro ile bir durak.peki bu arada yani saat ikiye kadar nereleri gezmemi önerirsiniz metroyla olmak koşulu ile.

ilk gün fuar saat 14 de açılıyor yanlız? daha öncesinde girmeniz mümkün değil bilginiz olsun.
edit, 14' e kadar boş vaktin varmış. 14 e kadar vaktim var diyince 14 te istanbuldan ayrılıyorsun gibi anlaşılıyor :p

Motora yeni başlayacağım. Malatya'da ikamet ediyorum, bu nedenle fuara gelip ekipmanları furdan almak gibi bir düşüncem var. Hem çeşit açısından hem de fiyatın daha uygun olacağını düşünüyorum. Mantıklı mı sizce?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar