Yamaha MT-25 Zincir

arkadaşlar orjinal zincirden hiç memnun değilim. çok kötü bi ses yapıyor sürekli temiz ve yağlı tutmama rağmen. bu yüzden DID marka zincir alayım diyorum. mt25 lerin zinciri kaç bakla bilen var mı? ya da DID lerin hangi serisini almam gerekiyor bilen varsa paylaşırsa sevinirim.

ses, zincirin uzerinde kaydigi on diskiye yakin ray gibi bir parca var ordan geliyor. yeni zincir alsanda ses cikacak.

ses, zincirin uzerinde kaydigi on diskiye yakin ray gibi bir parca var ordan geliyor. yeni zincir alsanda ses cikacak.

bahsettiğin sesi biliyorum o hepsinde çıkıyor. bendeki sadece gaza basınca zırıltı şeklinde. servisteki eleman zincirden dediği için zincir alayım dedim

Aynen arkadasım bende hiç memnun degilim cok sık temizleyip yaglamama ragmen üç dört baklası sertlesti bile

gerdirmeyi denediniz mi?

buna rağmen ses yapabilir o ringsiz zincir. üzerindeki baklayı sayın ona göre alın.

ama değişik ölçüleri var 520, 530 gibi. kullanma kitabında yazıyor mu bir bakın ona göre alın.

internette 520 olarak gördüm ama emin olmakta fayda var. servise de sorulabilir.

sfr de var did biraz pahalı olabiliyor. sfr nin de o ringli zincirleri var.

kolay gelsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar