2017 Bajaj Pulsar NS200 Euro4 aldım.

dün itibariyle mt25 imi satıp euro4 pulsar ns200 aldım. daha önce 25.000 km pulsar kullandım. fakat euro4 lerde değişen şeyler var. egzoz sesi bile değişmiş. renk tasarımını çok beğendim. ns160 larda olan mavi rengi keşke ns200de de olsaydı. motor henüz 65 km de :)

güle güle kulan renk çok güzel. çantanın aynısı bende var, harika bir çanta.

Hayırlı olsun kardeşim.
Allah kaza bela vermesin inşallah.

neden mt 25 i satıp ns 200 aldınız? bende yakın zamanda ns200 satıp mt 25 aldım :) merakımdan soruyorum yanlış anlamayın.
hayırlı olsun.

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. Biraz kullandıktan sonra euro4 ve eski pulsari karsilastirirsan seviniriz.

Euro 4 neler getirmiş bu konunun altına yazarsanız güzel olur :cat:

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Güle güle kullan. Renk te ilk tercihimdi ama 400 ünde yoktu. Kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun.

Bebek gibi maşallah. Mt25den neden geçtiniz çok merak ettim doğrusu ama hayırlı olsun çok tatlı

Euro 4 neler getirmiş bu konunun altına yazarsanız güzel olur :cat:
egzoz sesi bile değişmiş daha hoş geldi bana sessiz çalışan motoru severim :) yakıt pompası değişmiş, benzin deposu değişmiş euro4 emisyonlarından dolayı, ateşleme sistemi değişmiş, renk tasarımı farklı. sarı farlar yerine beyaz far koyulmuş, sele mt25e göre daha rahat geldi, 80-90 hızları geçmediğim için titreşim hakkında net konuşamayacağım ama test motorunda titreşim yok denecek kadar azdı. bu konuda ilerde daha net konuşabilirim. jant şeridi koymuşlar, sakal koymuşlar. bunlar benim öğrendiklerim ve gördüklerim.

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. Biraz kullandıktan sonra euro4 ve eski pulsari karsilastirirsan seviniriz.
aynen biraz kullandıktan sonra yorumlarımı paylaşacağım.

neden mt 25 i satıp ns 200 aldınız? bende yakın zamanda ns200 satıp mt 25 aldım :) merakımdan soruyorum yanlış anlamayın.
hayırlı olsun.

mt25 in performansı gerçekten çok güzel. fakat ben ev iş için günlük min 100 km yol yapıyorum ve bu trafiğin yoğun olduğu saatlerde oluyor tabi. sakin kullanmama rağmen yakıt sarfiyatı 4,2 den aşağı inmiyordu. trafikte zaten emniyet şeridinde öyle basıp giden biri değilim kontrollü ilerliyorum hızımı fazla yükseltmeden. buna rağmen bu yakıt sarfiyatı bana göre fazla. buna ek olarak 2ayda 5000 km yaptım. bakım ücreti 250. yani aylık 125 eder. aylık 150ye yakın yakıttan fazla masrafı var. parça fiyatları yüksek. mesela debriyaj manetindeki minik ayar cıvatası ve somunu için 50 tl istediler :) keyfi kullanacak olsaydım kesinlikle mt25i satmazdım ama %90 oranında işe gidiş geliş için kullanacağımdan dolayı daha ekonomik bi motor tercih etmek bana daha mantıklı geldi. pulsara geçerek ayda 200-250 tl fazladan masraftan kurtulmuş oldum. bence önemli bir rakam. mt25i 1 sene kullansam motor en az 30.000 kmye gelecekti. bu motoru kullananlar genelde keyfi kullanıyor ve 20.000 olan birkaç kişi var sadece. 1 senede 30.000 yaparsam değer kaybı da fazla olacaktı çünkü satışta olanlar hep düşük km. bazıları ulan neleri hesaplamış diyebilir. beni çalışan, ailesine maddi destek veren(bekarım), istanbulda kirada olan ve kredi ödeyenler çok daha iyi anlayacaktır :) sadece masraflar dedim ama abs de büyük etkenlerden biriydi :)

Son düzenleme:
Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
parası olan alıyor arkadaş, kıskandım :) keşke benimde olsa :D

hayırlı olsun, güle güle kullanın. 0-100 denemesi yaparsınız artık rodajdan sonra.

Hocam hayırlı olsun öncelikle,
bir sorum olacak,
bu motorun aynından dün test etme imkanım oldu ön frendeki abs sıkıntısı problemsiz görevini yerine getirirken arka fren kitlemekteydi sürekli
sahibine sorduğumda ise arkada abs yok dedi e dedim okuyucu ve diskte yerleri var?
olmadığında ısrar etti.
Birde motorun 6000 devirden sonraki sesi çokhoş..

Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah. Bir şey merak ettim bu arka çamurluk neden 2 parça?

[/QUOTE]mt25 in performansı gerçekten çok güzel. fakat ben ev iş için günlük min 100 km yol yapıyorum ve bu trafiğin yoğun olduğu saatlerde oluyor tabi. sakin kullanmama rağmen yakıt sarfiyatı 4,2 den aşağı inmiyordu. trafikte zaten emniyet şeridinde öyle basıp giden biri değilim kontrollü ilerliyorum hızımı fazla yükseltmeden. buna rağmen bu yakıt sarfiyatı bana göre fazla. buna ek olarak 2ayda 5000 km yaptım. bakım ücreti 250. yani aylık 125 eder. aylık 150ye yakın yakıttan fazla masrafı var. parça fiyatları yüksek. mesela debriyaj manetindeki minik ayar cıvatası ve somunu için 50 tl istediler :) keyfi kullanacak olsaydım kesinlikle mt25i satmazdım ama %90 oranında işe gidiş geliş için kullanacağımdan dolayı daha ekonomik bi motor tercih etmek bana daha mantıklı geldi. pulsara geçerek ayda 200-250 tl fazladan masraftan kurtulmuş oldum. bence önemli bir rakam. mt25i 1 sene kullansam motor en az 30.000 kmye gelecekti. bu motoru kullananlar genelde keyfi kullanıyor ve 20.000 olan birkaç kişi var sadece. 1 senede 30.000 yaparsam değer kaybı da fazla olacaktı çünkü satışta olanlar hep düşük km. bazıları ulan neleri hesaplamış diyebilir. beni çalışan, ailesine maddi destek veren(bekarım), istanbulda kirada olan ve kredi ödeyenler çok daha iyi anlayacaktır :) sadece masraflar dedim ama abs de büyük etkenlerden biriydi :)[/QUOTE]

Bence doğru olanı yapmışsın. Günümüz ekonomi dönemi. Ben de sırf o yüzden inazuma yerine pulsar aldım. İşletme maliyetleri ve yakıt farkı az buz olmuyor çok km yapınca.

Hocam hayırlı olsun kısmetse 2 hafta sonra da ben almayı düşünüyorum. Renk güzel ben beyaz düşünüyorum kırmızı rengi sevmediğimden dolayı :) bu arada çanta marka model nedir kaç para litre hacmi kaç bilgi verirseniz sevinirim. Çanta harici aksesuar aldınız mı koruma demiri rüzgar camı vs ? Aldıysanız fiyatları nedir

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:18 ----------

Ha bi de motoru kaça aldınız hocam

Hocam hayırlı olsun kısmetse 2 hafta sonra da ben almayı düşünüyorum. Renk güzel ben beyaz düşünüyorum kırmızı rengi sevmediğimden dolayı :) bu arada çanta marka model nedir kaç para litre hacmi kaç bilgi verirseniz sevinirim. Çanta harici aksesuar aldınız mı koruma demiri rüzgar camı vs ? Aldıysanız fiyatları nedir

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:18 ----------

Ha bi de motoru kaça aldınız hocam

çanta shad sh48 inanılmaz güzel bi çanta tavsiye ediyorum. önceden givi blade vardı 47LT ondan daha iyi shad.

Motosikleti
Henüz yok.
hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar