2015 Moto Expo Motosiklet Fuarı Çekiliş Sonuçları

Merakla beklenen 2015 Moto Expo Motosiklet Fuar çekiliş sonuçları açıklandı. Triump Street Triple, KTM RC 200 ve bisikletleri kazanan talihliler belli oldu. Kazanan asil ve yedek talihlilerin listesini aşağıda bulabilirsiniz.

AhxHwd.jpg

Ekli dosyalar

• cekilis-sonuclari-motosiklet-fuari-2015.jpg
    cekilis-sonuclari-motosiklet-fuari-2015.jpg
    81.3 KB · Görüntüleme: 26,992
Moderatör tarafında düzenlendi:
Moderatör
Yine bir hanımefendiye çıkmış, halbusü bana çıkacağıdı :)

Yine en pahalı hediyeyi bir kadına vermişler , erkek - kadın oranını çok merak ediyorum fuarda çekilişe katılan insanların.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Yine babafingo yu almisi(z)m

Sabah sabah moralim bozuldu.Ne güzel çıksa triumph satacaktım ev peşinatı yapacaktım :salut:

Ben söyliyim. 50 adama 1 bayan düşüyordu.
Bu hanımefendinin kim olduğuna baksak kesin fuarda görevli falan çıkar.

Ben söyliyim. 50 adama 1 bayan düşüyordu.
Bu hanımefendinin kim olduğuna baksak kesin fuarda görevli falan çıkar.

Kesinlikle , en pahalı hediyenin bu hanımefendiye çıkıp da diğer bütün ucuz hediyelerin erkeklere çıkması çok tuhaf , zaten söylendi kadınlar yüzlerce kupon doldurup atıyorlar diye , o yüzden bu çekilişin adil olduğuna başından beri inanmıyorum. İnananlara geçmiş olsun.

valla arkadaşlar ben de inanmıyorum. çünkü kutulara atılan çekiliş kuponlarına bakarsak sayının ne kadar çok olduğunu görürüz. peki sizce katılımcı sayısı kaçtır? çoğumuz gittik gördük orayı. 4 gün boyunca kaç farklı kişi çekiliş kuponu atmıştır? tahminlerinizi bekliyorum. ona göre hemen bir şey paylaşacağım neden inanmadığımı göreceksiniz

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Evet arakadaşlar bütün motosiklet.net ahalisi olarak "abi bi tur versene" diye başlarına musallat olacağımız talihliler açıklanmış. :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar