Arama sonuçlarınız

1. brocks

Motor 2 ci vitesdeyken bosa atıyor

Selam arkadaslar , Motorum calındıgından beri konu acamiyordum buraya onu ozlemisim :mrgreen: Yeni motor aldim 2 ay oluyor cok temiz 954 gördüm affetmedim tabiki :pl: Ancak gecen gun tekerdeyken arka lastige gelen taşla yere yapistik arkadasla :salut: 2 haftadır yatiyordum ancak suan...
  2. brocks

Motor calindikdan sonrasi icin Tüm arkadaslarin yardim etmesi gerekiyor..

Arkadaslar motorum calinalı ortalama 1.5 ay oldu. her gunu farkli insanlarla goruserekden kucuk yasda edindigim tecrubem artti. Polisin ilgilenmemesi ve bizim verdigimiz vergilerle kıcını serip orda yatmasi o bu yasima gelip bunu yasayana kadar ogrenebilcegim birsey degildi.Hayat tecrubesi...
  3. brocks

Motoru calinanlar İceri..

Arkadaslar baslikta belirttiğim gibi güzel bir organizasyon yapmayi planlıyorum malum bizle kimsenin ilgilendiği yok cunki. :jocolor: Malum geçenlerde gsx-r 600 üm calindi benimde sizler gibi emeğim gitti ve bu işe bir dur demenin vakti geldi geçiyor.. Haraket etmediğimiz her saniye calinan...
  4. brocks

Bir dolandırıcıyı da ben ifşa ediyorum arkadaşlar dikkat!

Biliyorsunuz ki motorum calindi diye buraya ilan vermistim .. 2 gun once biri aradi motor bizde sana saticaz ama sana guvenmemiz lazim işe polisi karistirmayacagini bilmemiz lazım ws ... diyerek ayaklara basladi. Acik sozlu olayim motorun olda olduguna emin olsam parayi sayicaktim eline ancak...
  5. brocks

Kayışdağından SUZUKİ GSX-R 600 2004 MODEL SARİ CALİNDİ !

Arkadaslar dün gece sahurdan sonra saat 3:15 3:30 aralarinda motorumu kapimin onunden caldilar. Saati kamera kayitlarina gore soyluyorum . Motorumun ustunde sag ve sol grenaji yok . Öndeki diskler papatya disk ve egsozu istanbulda tek olduguna eminim bu bilgilerden ayirt edebilrisiniz...
  6. brocks

trafikten motor cekme

Merhaba herkese. motorumu bu ara sattim satiyorum ancak muayenem olmadigi icin trafikden cekip devri tamamlatyacagim. bunun icin ne kadar bi süre gider ortalama vede ne evrak gerekir bilgisi olan yazarsa cok sevinirim. degerli yorumlariniz icin cok sagolun ---------- Mesajlar birleştirildi -...
  7. brocks

motor cift calişiyor :/

Arkadaslar motorum durduk yere cift silindire dustu bujileri degiştiridm degişmedi hala cift silindir ve atesleme bobini sorunluydu onuda degiştirdim hala cift silindir calişiyor. ustad beyin diyor :/ sizce baska bakmam gereken bir yer kalmis midir ??
  8. brocks

Kilonometre saatim

Herkese oncelikle iyi bayramlar.. Bildiginiz üzre bi srad 750 ye sahibim... Ancak aracin hız gostergesi calismiyor. devir saati calişiyo ama hızımı goremiyorum neden olabilir ki acba bilgisi olan varmi ??:silent:
  9. brocks

kask padi tamiri ??

Arkadaslar cok sevdigim bir kaskim var dainese marka.. suanda uretimi yok zamaninda cok para verilip alinmis bir kask.. kullanmak istiyorum lakin ic astarlarinda eskimeler var.. bunu tamir ettirebilir miyim ki :silent: yada buna ozel pad yapan bi yer olur mu ki ? cok sevdigim kask olmasa...
  10. brocks

konjektör isiniyor ! srad 750

Abilerim motorum serviste bi sefer konu acmistim su akitiyor diye.. neyseki sorunumuzu cozduk cok ısındıgını soylemistim onu cozduk.. Elektrik tesisatimida yeniledim Kafam rahatti acikcasi.. Taaa ki konjetkör yanana kadar :salut: Biraktim motoru konjektor yanmis.. Hepinizin bildigi kılıclı...
  11. brocks

Makinaya gecmis bulunuyorum :) fakat sorularim var ???

Öncelikler herkese selamlar abilerim kardeslerim . Yeni motorum olan srad 750 yi almis bulunmaktayım 3 gün oldu ancak gezmekden yazamadim sanirim :P Fark ettimki uzun süredir konu acmiyorum abilerimle konusamiyorum yeni motoruda alinca dedim elimde bayagi bir malzeme birikmis oldu bi konu...
  12. brocks

hyosung gt 250 r kullananlar bir bakar mi

Arkadaslar bir arkadasima hyosung gt 250 r alicaz ama biriyle knustuk motor krank dagitmis yaptirmis arkadasimizda motor 2008 model enjeksiyonluymus krank dagitmis yeni yaptirmiş arkadasimiz birde yag yakiyrmus onuda yenice yaptirmis sizce sonradan sorun olur mu bu motorda? :silent:
  13. brocks

Temiz ve uygun mont ! herkes kullansın artik.

Arkadaşlar sürekli kazalar oluyor ve insanlar uslanmiyor. bir cok ekipmani olmadan yola cıkan insanlar gordum neden dedigimde pahali ürünler zaten az geziyoruz gerek yok diyorlar . Gördügüm kazalardan sonra kendime yepyeni bir alpinestars mont aldim ! Ve eski montum oylesine evde duruyordu...
  14. brocks

İstanbul ici tamirci arayanlar dikkat !

Arkadaslar bende ortalama 1 1.5 senedir motorucuyum ve motorculara asiri para vermekden yorulmusken yepyeni acilan iyi bir dukkana denk geldim yolda kalmistim. ite ite gittim ve yakınlarda bir motorcu buldum iceri girdim.. Kafamda ogrenciligin verdigi acaba kac para isticek:silent: konusu vardi...
  15. brocks

MT ye ozel Prosev mont 100 tl oldu sadece bugunluk M beden !

Arkadaşlar daha 2 ay kullandigim prosev montumu satiyorum .2 ay da dolu dolu kullanılmadi yani 10 - 15 kez kullanildi. Mont cidden cok temiz bildiginiz gibi kısa süredir motorcuyum zaten.. Bugun bir mont begendim ve sahibi pazartesiye kadar ihtiyaci oldugunu eger pazartesiye kadar satamazsa...
  16. brocks

Sadece bu güne ozel prosev mont large beden 110 tl !!

Arkadaslar dunde bir konu acmistim cok temiz olan prosev montumu acil ihtiyac nedeni ile gun icinde alana istanbul icinde 110 tl ye verecegim ! Umarim ihtiyaci olan birisine gider bu mont lutfen ozel mesaj atin ! ilana assagidaki linkden bakabilirsiniz ...
  17. brocks

Acil satılık prosev mont cok uygun !

Arkadaşlar daha 2 ay kullandigim prosev montumu satiyorum . Mont cidden cok temiz bildiginiz gibi kısa süredir motorcuyum zaten.. Bugun bir mont begendim ve sahibi pazartesiye kadar ihtiyaci oldugunu eger pazartesiye kadar satamazsa vazgececegini soyledi benimde bir miktar nakitim var lakin...
  18. brocks

istanbulu iyi bilenlerden yardim :)

Arkadaslar cok onemli bi misafirim icin istanbulda manzarasi iyi olan kahvalti edilecek bi yer ariyorum tabi bunun yaninda ogrenci oldugumu unutmasak hos olur :D benim bildigim yerlero kullandik ama boiyle sakin manzarasi iyi olan yerler ariyorum yarina kadar. Eger cidden iyi bilen varsa ozelden...
  19. brocks

Biz çok güzel bir aileyiz.

Motosiklet ailesine gireli 4-5 ay oldu ortalama bu siteyi bi abim tavsiye etmişti burda herseyi bulabilirsin herkes yardimci olur motorlu arkadas edinirsin gibisinden bende uye oldum ve bi cok sıkıntımı burda paylastim reelden arkadaslar edindim ozellikle samet abi gibi birisini ve anıl pala...
  20. brocks

Marushin kask

Marushin ile ilgili dusunceleriniz nelerdir ses olsun guvenlik olsun fikirlerinzii bildirirseniz bugun alacagim duruma gore

Yeni mesajlar