- Konu Yazar
Arkadaslar bende ortalama 1 1.5 senedir motorucuyum ve motorculara asiri para vermekden yorulmusken yepyeni acilan iyi bir dukkana denk geldim yolda kalmistim. ite ite gittim ve yakınlarda bir motorcu buldum iceri girdim.. Kafamda ogrenciligin verdigi acaba kac para isticek:silent: konusu vardi cunku yolda kalanlara genelde geciriyorlar ve cok kez basima geldi..:salut: Ben gibi istanbulda ogrenci iseniz ve motorcular fazla miktarda para istiyorsa soyleyecegim mekana bir ugrayin derim:mrgreen:.Benim motorumu tamir ettiler cok uygun bir rakama üstünede bir cok yeriyle ilgilendiler duzelttiler extra para bile talep etmediler.. Bir kere de yolda kaldim gelip aldilar ve oyle ucuk fiyatlar demediler. gelirm ama 50 tl diyen uckagitcilardan degil yani. halden anlayan durust insanlar.. Madur olan arkadaslar icin telefon yazayim bir ugrayin derim ben.. Sahrayi cedidde red line motor. telefon vereyim sıkısan arkadaslar ulassin eminim islerini uyguna ve cok iyi memnuniyetle yapacaklardir...:cat: Hic bir reklam amaci gutmuyorum cunku bi karım yok benim ancak her konuda nerdeyse herkes kufur ediyor tamircilere bu yuzden bir cok ben gibi ogrencinin işine yarar diye dusunuyorum.
0530 265 12 43 MELİH arkadasin ismi. ibrahim gonderdi derseniz dahada ytardimci olacagini dusunuyorum .:cherry:
0530 265 12 43 MELİH arkadasin ismi. ibrahim gonderdi derseniz dahada ytardimci olacagini dusunuyorum .:cherry: