İstanbul ici tamirci arayanlar dikkat !

Arkadaslar bende ortalama 1 1.5 senedir motorucuyum ve motorculara asiri para vermekden yorulmusken yepyeni acilan iyi bir dukkana denk geldim yolda kalmistim. ite ite gittim ve yakınlarda bir motorcu buldum iceri girdim.. Kafamda ogrenciligin verdigi acaba kac para isticek:silent: konusu vardi cunku yolda kalanlara genelde geciriyorlar ve cok kez basima geldi..:salut: Ben gibi istanbulda ogrenci iseniz ve motorcular fazla miktarda para istiyorsa soyleyecegim mekana bir ugrayin derim:mrgreen:.Benim motorumu tamir ettiler cok uygun bir rakama üstünede bir cok yeriyle ilgilendiler duzelttiler extra para bile talep etmediler.. Bir kere de yolda kaldim gelip aldilar ve oyle ucuk fiyatlar demediler. gelirm ama 50 tl diyen uckagitcilardan degil yani. halden anlayan durust insanlar.. Madur olan arkadaslar icin telefon yazayim bir ugrayin derim ben.. Sahrayi cedidde red line motor. telefon vereyim sıkısan arkadaslar ulassin eminim islerini uyguna ve cok iyi memnuniyetle yapacaklardir...:cat: Hic bir reklam amaci gutmuyorum cunku bi karım yok benim ancak her konuda nerdeyse herkes kufur ediyor tamircilere bu yuzden bir cok ben gibi ogrencinin işine yarar diye dusunuyorum.
0530 265 12 43 MELİH arkadasin ismi. ibrahim gonderdi derseniz dahada ytardimci olacagini dusunuyorum .
:cherry:

Yer neresi orayida yazsaydin

tarifim pek iyi degil ama kadikoyden gelirken sahrayi cedid tabelasindan donerseniz ordan dum duz yol var orda ilerde solda kaliyor ama cagri atarsanizda ariyor zaten tarif eder yani sahrayi cedid yolunu donunce cok yakın 2 dakikalik yer gelir alirlar sizi zaten yada tarif ederler redline diye sorarsaniz banada bir cok kişi orayi gosterdi :)

ilk defa gittin diye ucuz demiştir.
2.ye kazığı hazırlamıştır :)

ilk defa gittin diye ucuz demiştir.
2.ye kazığı hazırlamıştır :)

valla acikcasi yolum hep o taraflardan geciyor surekli ugruyorum her gitttigimde muhabbeti falan hoş insanlar ve hep bir yerlere bkaip ilgileniyorlar ben hic bu sekilde bir yere rastlamamistim. gittiginizde anlarsiniz sadece onerim bu kazık yemekdense burayi tercih edin derim ben gibi cok madur olan insana sadece yardim amacli bir oneri :)

Gerçekten güzelmiş,kenara not edelim sonuçta merkezi biryer ve ne olacağı belli değil,parça stokları gibi durumları var mı ? bir motorun servisi parça temini gibi olayları biraz daha detay verirsen ilgilenenlerde bilgilenir.Mesela Ducati motor tamiri yapabilir mi ?

Gerçekten güzelmiş,kenara not edelim sonuçta merkezi biryer ve ne olacağı belli değil,parça stokları gibi durumları var mı ? bir motorun servisi parça temini gibi olayları biraz daha detay verirsen ilgilenenlerde bilgilenir.Mesela Ducati motor tamiri yapabilir mi ?

Kesinlikle merkezi oldugu icin isine gelecegini dusundum bir cok kişinin. parca eksik olunca bana 30 dakkada buldular :9 ama parcaya gore degişcegini umuyorum yurt disindan bile parca getirtiyoruz dedi ne derece dogru bilemem ama kısa sürede getirtirim falan dedi simdi burda yalanci olmaya gerek yok . ama yolunuz duserse sohbet icin bir ugrayip gorun derim ugrak yeriniz olacak eminim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar