Motor 2 ci vitesdeyken bosa atıyor

Selam arkadaslar ,

Motorum calındıgından beri konu acamiyordum buraya onu ozlemisim :mrgreen:

Yeni motor aldim 2 ay oluyor cok temiz 954 gördüm affetmedim tabiki :pl:

Ancak gecen gun tekerdeyken arka lastige gelen taşla yere yapistik arkadasla :salut:

2 haftadır yatiyordum ancak suan iyileştim motorumuda yaptirdim ancak suan motorum 2 ci vitesdeyken gazlayinca bosa atiyor.

Diger viteslerde herhangibi bi problem yok .

Motorum 954 rr 2003 model

Yapilmasi gereken nedir acaba ? Maliyeti ne tutar? bilgisi olan varsa cok sevinirim..

Herkese iyi forumlar . Hayirli ramazanlar...:king:

aynı sorun bende de var ya hızlı 2ye atınca oluyor yada debriyajı hızlı bırakınca çözemedim bende arada oluyor böyle

Vites dişlisi siyirmis.
Tamiri mümkün değil pek.
Komple şanzıman inmesi gerekli
2.vites dişlisi değişmeli

10-12 sene önce 98 900Rr vardı 4.viteste aynı sekilde bosa atardı

arkadaşım geçmiş olsun ryangt ın dediği gibi sorunun şanzımanı indireceksin de... müdür bir laf vardır '' hızlı kaçan atın boku seyrek düşer '' diye az dikkat et kendine teker meker tehlikeli işler. kötü haber duymak istemiyoruz üzmeyin bizi. ne zaman bir kaza duysam kendim yapmış gibi oluyorum korku geliyor bana. :pale:

Benim 3-4aylık motorumda da bazen yokuş çıkarken felan gaza cok yüklendiğimde 1den yada 2den kendiliğinden boşa geciyor.Neden olduğunu bende cozemedim.Vites dişlisiyle mi alakalıdır?

Vites dişlisi siyirmis.
Tamiri mümkün değil pek.
Komple şanzıman inmesi gerekli
2.vites dişlisi değişmeli

10-12 sene önce 98 900Rr vardı 4.viteste aynı sekilde bosa atardı
hilal milal oyle birseyler diyorlar da bakalım arastirmaya devam

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:18 ----------

arkadaşım geçmiş olsun ryangt ın dediği gibi sorunun şanzımanı indireceksin de... müdür bir laf vardır '' hızlı kaçan atın boku seyrek düşer '' diye az dikkat et kendine teker meker tehlikeli işler. kötü haber duymak istemiyoruz üzmeyin bizi. ne zaman bir kaza duysam kendim yapmış gibi oluyorum korku geliyor bana. :pale:

tesekkur ederim kardesim normalde fazla dikkatliyimdir aslında ama aksam oldugu icin karanlikta tasi goremedik :( Allah hic birimizin kotu haberini duydurtmasin inşallah kardesim

Dostum ilk olarak HAYIRLI OLSUN MOTORUN sonrasındada GEÇMİŞ OLSUN :)

Tam emin olmamakla birlikte VİTES MİLİ VE VİTES PEDALINI KONTROL ET VEYA ETTİR,

SEBEBİ::: Motor vitesteyken devrilince,,,Veya kaza yapınca HİLAL ZARAR GÖRMEZ,,,
Eğer geçmişinde aşınma varsa olacağı vardır olmuştur,

Fakat onun dışında motor devrılınce vıtes pedalı tam hareket etmez ve vıtes yarın basılır pedal VİTES YILDIZI'nı tam hareket ettiremez,
Bu işlem sonucu yarın geçen vites dişlisi duruma göre önce hilal sonra vites dişlisine zarar verebılır,,,

İlk olarak vites milini kontrol ettir,
o işlem yarım saat veya 1 saatlik bir işlemdir,,,

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sonuç teker felan oynamamak gerek.

Dostum ilk olarak HAYIRLI OLSUN MOTORUN sonrasındada GEÇMİŞ OLSUN :)

Tam emin olmamakla birlikte VİTES MİLİ VE VİTES PEDALINI KONTROL ET VEYA ETTİR,

SEBEBİ::: Motor vitesteyken devrilince,,,Veya kaza yapınca HİLAL ZARAR GÖRMEZ,,,
Eğer geçmişinde aşınma varsa olacağı vardır olmuştur,

Fakat onun dışında motor devrılınce vıtes pedalı tam hareket etmez ve vıtes yarın basılır pedal VİTES YILDIZI'nı tam hareket ettiremez,
Bu işlem sonucu yarın geçen vites dişlisi duruma göre önce hilal sonra vites dişlisine zarar verebılır,,,

İlk olarak vites milini kontrol ettir,
o işlem yarım saat veya 1 saatlik bir işlemdir,,,

anladim hocam cok tesekkur ederim ilgine

Hangi ilanı aldın hacı takip rdiyordum ben subap kıranı falan mı aldın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar