Acil satılık prosev mont cok uygun !

Arkadaşlar daha 2 ay kullandigim prosev montumu satiyorum . Mont cidden cok temiz bildiginiz gibi kısa süredir motorcuyum zaten.. Bugun bir mont begendim ve sahibi pazartesiye kadar ihtiyaci oldugunu eger pazartesiye kadar satamazsa vazgececegini soyledi benimde bir miktar nakitim var lakin eksigim var ondan kendi montumu satiyorum ben bunu nakit olarak 200 tl ye aldim ve cidden o kadar temizki 0 gibi mont almis olacaksiniz .sadece kolunda ufak bir yırtılma var terzi halleder ama ben sıkıntı olarak gormedigim icin diktirmedim alacak kişinin kararidir bu . Large beden benim boyum 1,80 kilom 70 ortalama vve uyuyor on ar cm assagisi yukarisi cok sıkıntı yapmaz diye dusunuyorum . Ürün istanbul ici elden satiliktir sadece ilana buradan bakabilirsiniz
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-mont-cok-temiz-sahibinden-prosev-mont-125441756/detay
siteye 140 diye koydum ama mt ye ozel 125 den veririm. 0 ina fazla vermeyin boşuna paraniza yazık gorunce hak vericeksiniz bana .
pazartesiye kadar satilmazsa normal fiyatina geri cekecegim iletişim icin burdan mesaj atin lutfen .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar