Arama sonuçlarınız

1. X

Arkadaşlar altın elbiseli adam gibi motor inceleyen program varmı

Arkadaşlar altın elbiseli adamı hepiniz biliyorsunuzdur. Peki bundan başka motosiklet inceleyen programlar yada ne biliyim birileri varmı bildiğiniz
  2. X

motorumdan beyaz duman geliyor

Arkadaşlar motorumun yağı bitmişti yağ aldım ondan sonra eve döndüm 1-2 saat sonra çalıştırdım motordan beyaz bir duman geldi ama o kadar çok geldiki kendimi dumanların içinde buldum biraz bekledim sonra azıcık sürdüm motorun performansı aşırı derece düşmüş bazıları çok yağ koymuşsun diyolar...
  3. X

motor ısınınca çekişten düşüyor

Bu gün arkadaşlarımla geziyorduk iki motor vardı dört kişiydik önce 15-20 km yol gittik sonra biraz mola verdik sonra yine motoru çalıştırdım 3 ile çıktığım yokuşu 2 ile zor çıktım diğer arkadaşım ise bastı gitti durdurdum motorumu baktım aşırı derecede olmasada baya bi ısınmıştı biz durunca...
  4. X

Motorum çok yakıyor Neden :?

Arkadaşlar kuba xy100e motorum var bir depo benzinle yaklaşık 50-60 km gidebiliyorum ve bana bu çok az gibi geldi sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edin
  5. X

yolda gaz telinin kopması

Arkadaşlar yolda giderken gaz teli koparsa ne yapmalıyız
  6. X

vites geçişindeki sorun

Arkadaşlar bende kuba xy100e motor var her zaman değil bazen yaşadığım bir sorun var vitesi 2 den 3e yada 3 den 4 e atarken bazen vites geçmiyor gaz verdiğimde motor sanki vites boştaymış gibi ses çıkartıyor bağırıyor ancak vitese bir daha bastığımda geçiyor nasıl düzeltebilirim bu sorunu ?
  7. X

stop etme sorunu

Arkadaşlar motorumu büyültücem tvs apache 150 almayı düşünüyordum ama çoğu kişi motoru vitese taktığında stop ettiğini söyledi bazıları kırmızı ışıkta durunca stop ediyor diyor bazıları videsi 4ten 5e atarken stop ediyor zor çalıştırıyorum diyor bu motor hep böyledmidir bilenler varsa cevap...
  8. X

motoru vurdurmanın zararları

Arkadaşlar motoru vurdurarak çalıştırmanın zararları nedir
  9. X

tvs apache 150

Arkadaşlar motor hakkında hiç kötü bir yorum duymadım biraz titreşim var diolar bnm için hiç önemli değil ama merak ettiğim şey şu uzun yola gelirmi bu motor beni yolda bırakırmı çünkü haftasonları 50-60 km yol yapacağım bilen arkadaşlar varsa cevap verirlerse çok sevinirim
  10. X

100 lük motora ne tür yağ atılır

Arkadaşlar 100 lük motora ne tür yağ atılır yardım edermisiniz
  11. X

yardım edin :))

Arkadaşlar bende kuba xy100-e var ama büyültmek istiyorum iki tane motor var aklımda biri mondial 150mr vulture diğeride yamaha ybr125 hangisini tavsiye edersiniz
  12. X

bakarmısınız !!!

Arkadaşlar bazı kişiler motorda egsoz patlatıyorlar ben kesinlikle karşıyım ama merak ettim motora ne gibi zararları var yanlış anlamayın ben yapmıyorum ama zararlarını merak ettim
  13. X

lifan lf150-2

Arkadaşlar motoru büyültücem sizce bu lifan lf150-2 iyi motormudur ayrıca sormak istediğim şey internette fiyatını bulamadım bu motorun sıfır fiyatlarını biliyormusunuz lütfen yardım edin
  14. X

mondial 150 mr vulture ile mıondial 150 MCX Roadracer arasındaki farklar

arkadaşlar iki motor arasında kaldım sene sonunda derslerim iyi olursa babam bana bu tip motorlardan alıcak ama hangisinden alacağımı bilemedim doğrusu mondialin sitesinden bakıyorum birbirlerine çok fazla benziyorlar ama en çok hangisi daha iyi hangisini tavsiye edersiniz
  15. X

mondial 150 mr vulture

Arkadaşlar bu motordan almayı düşünüyorum kullananlar varsa tavsiye edermisiniz ayrıca benzin sorunu flan varmı çok fazla benzin yiyor diye duydum ayrıca bir depo benzinle kaç km yol gider dayanıklımıdır lütfen yardım edin
  16. X

Bilgisayarın sesi kendiliğinden kısılıyor

Arkadaşlar bilgisayarın sesi kendiliğinden kısılıyor örnek bir müzik dinliyorum ses gidiyor bi bakıyorum sağ alt köşedeki hoparlör simgesinden ses ayarlarına giriyorum oradaki denge kısmı sonuna kadaar düşürülmüş ve bu yüzden ses gidiyor yükseltincede geri geliyor bilenlşer varsa lütfen yardım edin
  17. X

lütfen bilgisayardan anlayanlar baksınlar

Arkadaşlar bilgisayarda hiçbir program açık değilken kendi kendine sesler geliyor kendiliğinden müzikl çalıyor sazçma sapan şeyler geliyor ne yapacağımı bilemiyorum yardım ederseniz sevinirim
  18. X

Kanuni 100 S kullanıcıları

Arkadaşlar kanuni 100 S kullananlar varsa bilgi verirseniz sevinirim o motordan almayı düşünüyorumda birde vergisi yokmuş diye duydum doğrumudur önerebilirmisiniz bu motoru bana ?
  19. X

100 lük cub lar

Arkadaşlar hangi 100 lük cub motorları önerirsiniz hangisi en çok önerilirse onu alacağım
  20. X

Mondial 125 sfs

Arkadaşlar Mondial 125 sfs kullananlar varmmı aranızda iyi motormudur tavsiye edermisiniz

Yeni mesajlar