Arama sonuçlarınız

1. Arethnia

gt250r 2012 arka çelik fren hortumu

arkadaşlar bana gt250r 2012 model için arka çelik fren hortumu lazım satan yada ben orjinali gibi yaparım diyen birileri varsa acilen bana ulaşsın lütfen.
  2. Arethnia

Direksiyon Sallantısı

Merhaba arkadaşlar bugün farkettim 2012 gt250rımla 140 150 süratlere çıktığım zaman direksiyon anlık olarak sağa sola oynamaya başlıyor acaba neden ? yolda bozuk değil hadi çukur olsa sağa sola oynama yapıyor diyeceğim ama çukurca yok tertemiz yok motor aksamınla bir alakası varmı yoksa sadece...
  3. Arethnia

gt250r sağ kuyruk grenajı deponun üstüne biraz kaymış durumda

arkadaşlar bugün farkettim benim sağ kuyruk grenajım deponun üstüne biraz kaymış durumda motor 2012 model sola bakıyorum deponun oturma kısmına tam oturmuş durumda hatta fabrika grenaj depoyu çizmesin diye bir bant koymuş deponun altına ona oturmuş ama sağ kuyruk grenajım deponun 1,5 cm üstüne...
  4. Arethnia

2012 model gt250r için elcik

arkadaşlar 2012 model gt250r için gidon korumalı elcik arıyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-motosiklet-yeni-elcik-rizoma-yamaha-suzuki-kawasaki-honda-hyosung-82056769/detay/ şunun gibi birşey istiyorum bunun benzerlerini aldım ama 2012 modelde gidonları biraz uzun...
  5. Arethnia

S&T Kanuni GT250R Çift Aynaya İhtiyacım Var

Arkadaşlar GT250R için ayna takımına ihtiyacım var maximum 70 tl gibi birşey verebilirim çıkma yada elinde olupta satmak isteyen varsa bana ulaşırsa sevinirim.
  6. Arethnia

s&t kanuni gt250r depo sallanması

arkadaşlar bugün motorumu parkettiğimde birşey farkettim depoyu iki elle üstten yada alttaki boşluktan tutup sağa sola oynatınca, sallayınca depo çok hafifte olsa sağa sola sallanıyo yerinden çıktı çıkıcak gibi bir his veriyor bu normal birşeymi ? bakımdan daha dün çıktı bilen birileri yardımcı...
  7. Arethnia

Hyosung GT250R Sinyalleriyle Honda 600-1000RR Sinyalleri Değişimi

Merhabalar bugün motorumu cafenin arkasına parkettim döndüğümde motorumun sağ ve sol sinyali kırıktı motor düşmanı bir kaç kişi tarafından kasten yapılmıştır diye tahmin ediyorum herneyse soruma geleyim malum orjinal gt250r sinyalleri çok pahalı 65 75 tl civarlarında 35 liraya büyük honda...
  8. Arethnia

Tekirdağdan Selamlar

Merhabalar Ben Aranıza Tekirdağdan Katılıyorum İsmim Alsev Yaşım 18 Kendime Ait Bir Kanuni GT250R'ım Var Uzun Zamandır Yaklaşık 5 Yaşından Beri Motor Binmekteyim Siz Değerleri Arkadaşlarımı Ve Abilerimi Bu Forumda Toplayan Yönetici Arkadaşlara Teşekkür Ederim Ve Herkese Selamlar.

Yeni mesajlar