Arama sonuçlarınız

1. culcu07

antalyada adam akıllı usta tavsıye

Arkadaslar 2007 model hyosungun sanzımanı yarılcak adamlar 500 lıra 900 lıra arası fıyat verdıler daha uygun fıyatlı yaptırabılecegım usta varmı tanıdıgınız ? çok acil yardım..
  2. culcu07

ingiltereden 2.el ıphone alınır mı ?

Arkadaşlar ıngılterede dıl okulunda okuyan bı arkadasım var. Okul vasıtasıyla bı bayanla anlasıp onun yanında kalıyor. Mart gıbı buraya gelıcek. Kadın 14 ay kontratı kalan ıphone 4unun kontratını kapattırıp telefonu satıcak 150£a yaklasık 400 420 cıvarı bı fıyata denk gelıyor. Bana ıhtıyacın...
  3. culcu07

takım elbise beden yardım.!!!

Oncelıkle hepınıze merhaba sevgımı mt uyelerı.Ben 19 yasında 1.68 boyunda 75 kılo bırısıyım. Kuzenımın nısanı olacak ve takım elbıse kombıne etmem lazım slım fıt takım elbıselere bakıyorum ama bundan once hıc takım elbıseyle ısım olmadıgı ıcın bedenımı bılmıyorum. Acaba bedenım ne bedenımı nasıl...
  4. culcu07

hyosung sente ayarı yardım

Hyosung gt 250nın sente ayarı nasıl yapılır ? Bakabılecegım vıdeo dokuman nerden temin edebılırım arkadaşlar ?
  5. culcu07

osmanlı arması pixel büyüklüğü yardım..!

arkadaşlar kaskıma 9*9 cm boyutunde osmanlı arması çıkartmak istiorum ama reklamcı pixeli küçük olduğundan güzel olmaz diyor. bu armanın büyük pixellisini nerden bulabilirim yardımcı edermisiniz :) Uploaded with ImageShack.us
  6. culcu07

ls2 kaskımın burunluk projesi

Ls2 ff358 celtıc kaskımın burunlugunu kaybettım ve burunlugu olmayışından dolayı inanılmaz derecede buğu yapıyor. Yedek parça olarakda bulamadım bu yüzden kendim bişeyler yapmak ístiyorum. Burunluğu nasıl hangí malzemeden yapacağım ona karar veremedím ama :D hadi bakalım pamuk eller klavyeye :):):)
  7. culcu07

hyosung krank bilyaları ezilmiş yardım edinn...

Son anda krank kırmaktan ucuz yırrtım arkadaşlar sanırsam tam anlayamadım. Neyse işin aslı motoru bi arkadaşıma verdim 2 saatliğine motorun çalışmadığını söyledi benzini bitmiştir dedim benzin aldırttım motoru çalıştırmış devam etmiş bi 20 km kadar sanırsam. Motor aniden stopmu etmiş ne yapmış...
  8. culcu07

arka fren pompalarının hepsi aynı mı ?

arkadaşlar hyosungumun arka fren pompası bozuldu internetten baktım baktım hepsi aynı model cup larınki 20 lira - hyosung diyo 55 lira - cross u diyo 55 lira - kanuni servisinde 200küsür lira diyorlar. Aslında hepside aynı model. bakın bakalım ne diyceksiniz bu işe ? :D...
  9. culcu07

satılık 2007 hyosung gt250r antalya

Marka: hyosung Model: gt 250 r KM: 40000 Renk: siyah Fiyat: 5000tl Açıklama: Fiyat zaten makuldur. Pazarlık kesinlikle olmaz. Motorun bi sıkıntısı yoktur. Zinciri balataları yağı yeni değişti.. Masrafsızdır !! İl/İlçe: antalya/demre İletişim: 05538 880 2788
  10. culcu07

motorcuya doğum günü hediyesi ne alınır ?

Yakın zamanda arkadaşıma doğum günü hediyesi almam gerek :) malum oda ben gibi motorcu :) yamaha yzf r125 motoru var... Öğrenci iŞi Sizce ne gibi bir hediye alabilirim ???
  11. culcu07

Sol ayak bilek ağrısı :(

Hyosung gt 250r motorumu alalı 1 hafta oldu. Sol ayak bılegım agrı yapmaya basladı.Antalya trafıgınde dur kalk vıtes yukselt dusur. Gercekten cok yoruyor ve agrı yapıyor :( bu agrıyı gecırmek iÇin ne gibí onlemler alabılırım ya da tedavı uygulayabılırm ? Yardımlarınızı beklıyorum :)