osmanlı arması pixel büyüklüğü yardım..!

arkadaşlar kaskıma 9*9 cm boyutunde osmanlı arması çıkartmak istiorum ama reklamcı pixeli küçük olduğundan güzel olmaz diyor. bu armanın büyük pixellisini nerden bulabilirim yardımcı edermisiniz :)

Uploaded with ImageShack.us

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Linkteki olur. http://www.volpeypir.com/upload/5042.jpg

yapıştıracağım yerin tabanı siyah olduğu için bu arma güzel durur diye düşünmüştüm kenarları daha çok uyum sağlayacak. genede bulamazsam sizin gösterdiğiniz armayı çıkartabilirim :)
ferdinandd dostum indirmesi ücretlimi banamı öyle görüküyo ? :)

Motosikleti
BWS 100
yapıştıracağım yerin tabanı siyah olduğu için bu arma güzel durur diye düşünmüştüm kenarları daha çok uyum sağlayacak. genede bulamazsam sizin gösterdiğiniz armayı çıkartabilirim :)

az bekle hocam o foto vardı bende. bulursam atıyorum hemen. bulamazsam yaparımda . 10 dk

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:46 ----------

az bekle hocam o foto vardı bende. bulursam atıyorum hemen. bulamazsam yaparımda . 10 dk

sanırım bu da aynı boyutta.
5529incig2089930.jpg

linki bu büyük olarak http://imgim.com/5042.jpg
5042.jpg

Rebornx4'ün gönderdiği en çok yakışan olacaktır bence. Kenarlarını kırpıp siyah arka planda biraz da kabartma verilirse süper olacaktır.

Motosikleti
BWS 100
adam sordu ortalıktan kayboldu. bi cevap ver be birader.

ARKADAŞLAR BEN NASİPLENDİM GÖNDERİLERİNİZDEN BEN TEŞEKKÜR EDERİM :)

arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler kusura bakmayın bilgisayara pek giremiyorum o yüzden geç cevap verebildim :)
sanırım Ercument arkadaşın gönderdiği resimi bastırıcam kendi resmim daha güzeldide olsun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar