ls2 kaskımın burunluk projesi

Ls2 ff358 celtıc kaskımın burunlugunu kaybettım ve burunlugu olmayışından dolayı inanılmaz derecede buğu yapıyor. Yedek parça olarakda bulamadım bu yüzden kendim bişeyler yapmak ístiyorum. Burunluğu nasıl hangí malzemeden yapacağım ona karar veremedím ama :D hadi bakalım pamuk eller klavyeye :):):)

O burunluğun bi kere işe yaradığını görmedim hayret :) Neyden yapılabilir derseniz en kolay ve en sağlıklı olarak mukavvadan olur heralde.

O burunluğun bi kere işe yaradığını görmedim hayret :) Neyden yapılabilir derseniz en kolay ve en sağlıklı olarak mukavvadan olur heralde.
Burunluk olmazsa vízör tamamen buğuyla kaplanıp õnünü göremiyorsun :) mukavvadan işi aklıma yattı denemekte fayda var :)

Burunluk olmazsa vízör tamamen buğuyla kaplanıp õnünü göremiyorsun :) mukavvadan işi aklıma yattı denemekte fayda var :)
Benim LS2 kaskımda burunluk olsa da 70km altı hızlarda önüm buğuyla kaplanıyor o yüzden ben de vizörü yarım santim aralık bırakıyorum genelde.

çözüm çok basit kaskın aynı vizöründen birtane daha alıp kenarlarını kesip araya çift taraflı bant koyup yanlız mutlaka bunu sıcakta yada ısı tabancası ile aradaki havanın kuru kalmasını sağlayarak yapıştırıyoruz ve çift cam pencere uygulamasında olduğu gibi iç cam sıcak dış cam soğuk olduğundan buğu yapmayacağı için sorun oratan kalkmış oluyor. yakında resimde atarım .

çözüm çok basit kaskın aynı vizöründen birtane daha alıp kenarlarını kesip araya çift taraflı bant koyup yanlız mutlaka bunu sıcakta yada ısı tabancası ile aradaki havanın kuru kalmasını sağlayarak yapıştırıyoruz ve çift cam pencere uygulamasında olduğu gibi iç cam sıcak dış cam soğuk olduğundan buğu yapmayacağı için sorun oratan kalkmış oluyor. yakında resimde atarım .

benim içinde büyük sorun, gerçekten bu işlem işe yarıyor mu?

Bu olay yüksek ihtimalle işe yarar, pinlockun daha ufak olmasından daralan görüş açısıda olmaz (etrafı buğu oluyor sonuçta). Fotoğrafları değilde ben direk tecrube etmek istedim bi an :mrgreen:
Mantıken düzgün uygulanırsa olmaması için bi sebep yok gibi. Fikir için teşekkürler :rendeer:

el elden ustundur aga ,on numara oneri olmus sagol dostum bende bi deniycem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar