ingiltereden 2.el ıphone alınır mı ?

Arkadaşlar ıngılterede dıl okulunda okuyan bı arkadasım var. Okul vasıtasıyla bı bayanla anlasıp onun yanında kalıyor. Mart gıbı buraya gelıcek. Kadın 14 ay kontratı kalan ıphone 4unun kontratını kapattırıp telefonu satıcak 150£a yaklasık 400 420 cıvarı bı fıyata denk gelıyor. Bana ıhtıyacın varsa getıreyım kadın kontratı kapatıcak appleı aramıslar ımeı den baktırmıslar ıstedıgı ulkede kullanılabılır demıs. Faturası herseyı duruyor ve kadının ustune telefonda cızık yok sızce bu telefon alınırr mı ??

Arkadasain geldikten sonra pasaporta isletirse olur neden olmasin.

Arkadasain geldikten sonra pasaporta isletirse olur neden olmasin.
arkadas kendı ıphone 5ını ısletıcek ama pasaport bulurum ama arabıstana hacca gıdenlerden. Hacca gıdenlerden bırısının pasaportuna ıslettırebılırmıyım ? Cıhaz ıngıltereden gelme ama pasaport arabıstan sıkıntı olurmu ? Sonucta faturası benım ustume degıl.

İphone 5 olsa al derdim

Amacın mobilde nete takılmaksa o cihazın ekranı size küçük gelebilir bende galaxi s3 var tavsiye ederim millet androide çamur atıp duruyo android kötü madem samsung neden androide yöneldi ? ( arayı kızıştıralım :p )

Arkadaşım, telefonun faturasının bir önemi yok isterse faturasız olsun, yada bi başkasının üzerine, Arabistana gidenlerin pasaportuna kayıt yaptırabilirisin . Arabistandan dönenlerin Türkiye ye giriş yaptığı tarihten itibaren ,bildiğim kadarıyla 30 günü geçmemiş olması lazım, 30 günü geçen pasaporta kayıt yaptıramıyorsun.

30 gun icinde turkiyeye giris yapmis bir pasaportla kayit yaptirabilirsin telefonun nerden geldiginin onemi yok eskiden bu islem daha basitti simdi vergi dairesine 100tl yatiriyorsun once sonra o makbuzla turkcell e gidiyorsun kaydini yapiyorlar turkcellde de islem ucreti aliyorlar 5-10 tl arasi

Arkadaşım, telefonun faturasının bir önemi yok isterse faturasız olsun, yada bi başkasının üzerine, Arabistana gidenlerin pasaportuna kayıt yaptırabilirisin . Arabistandan dönenlerin Türkiye ye giriş yaptığı tarihten itibaren ,bildiğim kadarıyla 30 günü geçmemiş olması lazım, 30 günü geçen pasaporta kayıt yaptıramıyorsun.

Bende tamda bunu sormustur yardımınız ıcın tesekkurler :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:33 ----------

İphone 5 olsa al derdim

Amacın mobilde nete takılmaksa o cihazın ekranı size küçük gelebilir bende galaxi s3 var tavsiye ederim millet androide çamur atıp duruyo android kötü madem samsung neden androide yöneldi ? ( arayı kızıştıralım :p )

Suan blackberry curve 9300 kullanıyorum 2yıl once sıfır almıstım ogrencıyım telefonda whatsapp vıber ınternette sorf bu ozellıklerını kullanıyorum. Kamerası cok kotu ve ekranında derın cızıkler olustu o yuzden degıstırıyorum yoksa ısımı goruyor s3de aynı ıphone 5 de aynı bana kalırsa sonucta ıs adamı degılım o kadar parayı telefona veremem. Bu benım şahsi gorusum tabii herkesın gorusu farklıdır saygı duyarım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:37 ----------

30 gun icinde turkiyeye giris yapmis bir pasaportla kayit yaptirabilirsin telefonun nerden geldiginin onemi yok eskiden bu islem daha basitti simdi vergi dairesine 100tl yatiriyorsun once sonra o makbuzla turkcell e gidiyorsun kaydini yapiyorlar turkcellde de islem ucreti aliyorlar 5-10 tl arasi
Peki bu telefon 2.el olunca nasıl yapıyoruz acaba ?

ikinci el olmasının hiçbir önemi yada farkı yok prosedür aynı önce vergi dairesi sonra türksel bayii

arkadas kendı ıphone 5ını ısletıcek ama pasaport bulurum ama arabıstana hacca gıdenlerden. Hacca gıdenlerden bırısının pasaportuna ıslettırebılırmıyım ? Cıhaz ıngıltereden gelme ama pasaport arabıstan sıkıntı olurmu ? Sonucta faturası benım ustume degıl.

Hacı adama sahtekarlık mı yaptıracaksın.Çarpılmayasınız:queen:

İşletebilirim dersen bizde (dayımda) da var hemde 4 s sıfır sayılır özelden irtibata geçersen konuşuruz:cat:

Hacı amca kullanacaksa bu onun yasal hakkıdır. Hacı amcanın pasaportuna işletip sen kullanacaksan kaçakçılık olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar