Arama sonuçlarınız

1. Ahmanamra

Sürekli Debriyaj Sıyırması

Merhaba arkadaşlar. SOn 6 aydır sürekli debriyaj sıyırıyorum. Motorum Yamaha XT 125 R. Aşama aşama yaptıklarımı anlatayım öncelikle. İlk sıyırdığında balata değiştirdim 3 hafta sonra yine patladı. Sonra sorun tas veya plakalardadır diye komple ybr tası ve baskı plaka seti taktım onuda 2 ay sonra...
  2. Ahmanamra

Eski ve Yeni Teknoloji Motosiklet Arasında Kalmak.

Merhaba arkadaşlar. Bizim kendi grubumuz içinde sürekli tartıştığımız bir konudur bu. Karbüratörlü ve 10 yaş üstü kendini kanıtlamış baba endurolar ile yani nesil enjeksiyonlu bir çok elektronik ekipmanla doldurulmuş 10 yaş altı endurolar arasında seçim yapmak. Şimdi ben eski kafalıyım...
  3. Ahmanamra

Bajaj Pulsar 200ns 2000 km

Arkadaşlar motor yakın bir arkadaşımın. LAstikler rosso kappa marka topcase . 2000 km de. Ufak bir yan yatma sonucu motosiklet kullanmaktan korktuğu için yeni aldığı motorunu satıyor. PAzarlık payı vardır. Hayırlı satışlar...
  4. Ahmanamra

Satılık Ramzey QM200gy ve Kymco Super 8

Merhaba arkadaşlar.Arkadaşım yeni motor aldığı için Ramzey QM200 gy cross ile super 8 scooterını satıyor . İlgilenen arkadaşlar için sahibinden ilan numaraları 324881717 ve 340092224. Motorlar bakımlı ve iyi durumdalar.
  5. Ahmanamra

Yüksek Devirde ve Debriyaj Salınca Titreme ve Hızlanmama

Ustalar durum başlıktaki gibi. Debriyaj sıyırıyordur dedik debriyajı değiştirdik ki bir kaçı sıyırmıştı zaten.lakin sıkıntı hala devam etmekte . Sanki hangi viteste olursan ol devir 7000 *8000 lere gelince motor sıyırıyormuş gitmiyormuş gibi davranıp bir titreme yaratıyor.Vitesi yükseltiyorsun...
  6. Ahmanamra

Şanzıman ve Şaft Yerleştirme Hakkında Yardım

Merhaba Usta arkadaşlar. 3 hafta önce arazide tepinirken sanırım vites pedalına kaya çarpması sonucu blok içinde bulunan vites mili itici pimin girdiği yuva kırıldı. Bu arada hafifte bir yamukluk oluşmuş vites milinde. Sağ kapağı açıp debriyaj tasını söküp kaynattırmayı düşünürken kaynakçı...
  7. Ahmanamra

Ateşleme Sorunu Yardım.

Arkadaşlar 2006 xt 125 r motorum ateşlemeyi kesti durduk yere eve aldım dağattım işin içinden çıkamadım ben . Marşa ilk basışta buji çakıyor sonrası gelmiyor. Kontağı açıp kapatmadıkçada ilk ateşlemeyi bile yapmıyor. Bunun sebepleri ne olabilir ? bobin arızasımı röle mi konjektör mü yoksa cdı...
  8. Ahmanamra

Hüseyinalan Tırmanışı

Arkadaşlar kışın son demlerinde biraz çamurlanalım dedik düştük yollara. Doğaçlama bir geziydi. Lastiklerimiz çamur için uygun olmasada oldukça zevkli ve kaygan bir geziydi. :) Çok eğlendik çokk :) [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG]...
  9. Ahmanamra

Yamaha WR 250 R - KLX 250S - CRF 250 L Karşılaştırma

Arkadaşlar bu linkteki karşılaştırmayı türkçeye çevirebilecek bir arkadaş varsa büyük sevaba girecektir. Şimdiden teşekkür ederim :) http://www.ridermagazine.com/manufacturer/honda/rider-comparo-2013-honda-crf250l-vs-2013-kawasaki-klx250s-vs-2013-yamaha-wr250r.htm/
  10. Ahmanamra

Photoshop Renk Yardımı

Arkadaşlar aranızda bu motorun şase granaj , sele ve jantları sarı siyah kombinasyon renklere çevirebilecek photoshopçu varsa büyük sevaba girecek. Ona göre boyatıcam görmeden karar veremiyorum :) [/url][/IMG]
  11. Ahmanamra

Uludağ Manyakları

Hafta sonu şöyle bi Uludağ Oteller yapalım dedik bi arkadaşlar :) Şehirde hava günlük güneşlikti ama yukarıda tipi ve rüzgar ... Knedimizi kutuplarda sandık. Tüm zorluklara rağmen eşsiz bir deneyimdi tipi ve karda motosiklet kullanmak. [/URL][/IMG]
  12. Ahmanamra

Bujiyi değiştirdim motor çalışmıyor :(

Arkadaşlar az önce bujiyi değiştirdim bujiye elektirik geliyor ama motor çalışmıyor benzini ateşlemiyor. Orjinal bujisinden önce uzun buji denedim elle motoru döndürdüm baktım motor dönmüyor çat diye bi ses geldi zorlamadığımız halde. Sonra onu çıkardık kısa orginali taktık şimdi motor...
  13. Ahmanamra

Arka Fren Gidona Taşınır mı?

Arkadaşlar arazi kullanımında arka frenin pedalda olması bazen sıkıntı yaratabiliyor. Acaba ek bir sistem ile pedal yerinde dururken ayrıca gidona arka fren için bir sistem eklenebilir mi?
  14. Ahmanamra

Fren Balatalarının Değişimi

Arkadaşlar biliyorum her marka modelde fren balatlarını değiştirmek farklı işlemler gerektirsede genel olarak dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir. Bu konu hakkında çok detaylı bir araştırma yapmasamda forumda yardımcı olacak görsel pek bişi bulamadım. Kendi motosikletiminde (XT 125 R 2006...
  15. Ahmanamra

Karter Çatlağı ...

Arkadaşlar motor yağını değiştireyim dedim demez olaydım. Muslukçu mantığıyla drenaj vidasını fazla sıkınca karteri çatlattım . Tamirciye götürdüm üzerinde yapabilirsek yapacak yoksa motoru söküp kaynattıracak. Yav ne bi tarafımıza kaçmadan tecrübe edinemiycez herhalde :) En garanti tamir yolu...
  16. Ahmanamra

4 Riders ceket veya Akito desert ceket ?

Arkadaşlar kısa vadede bir ceket pantolon takım almalıyım lakin ikisi arasında kararsız kaldım . Fiyat farkı yarı yarıya. http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/4RIDERS-4-MEVSIM-CEKET-pmu1735.html Bu 4 Riders takımı bu ay alabilirim...
  17. Ahmanamra

XT 125 R Çok Yakıyor :(

Arkadaşlar bir depo benzin (10 lt ) ile 260 km yi zor yapıyorum . Neden bu kadar çok yakar ki 125 cc bir motor. Devrinde kullanmaya çalışıp fazlada zorlamıyorum motoru. Hatta şehir içi gezdiğim için 4-5. viteslere nadiren geçiyorum. . 7000 - 7500 devirden öteye sıkıştırmıyorum . Bu kadar çok...
  18. Ahmanamra

Benzin Deposuna Kilitli Kapak ?

Arkadaşlar benim depo kapağında kilit yok. Acaba bu depolara göre standart kilitli kapak var mıdır yoksa kendimiz yapabilir miyiz ya da ekstra bir aparatla bu sorun çözülür mü? Motorum XT 125 R
  19. Ahmanamra

XT 125 R Sonunda Bir Motosikletim Var :))

Arkadaşlar bugün itibari ile Xt 125 r ilk motorumu almış bulunuyorum. Yarınki noter işlemlerinden sonra artık benimdir :) Darısı tüm arkadaşların başına. Yeni üye olsamda yıllardır takibinde olduğum güzel paylaşımlarınız için sizlere teşekkür ederim. Sayenizde bilinçli bir tercih yaptığımı...
  20. Ahmanamra

Ramzey QM 200 GY alıyorum

Arkadaşlar 4000 tl 920 km de 2006 model bir ramzey garajda yatmış resimler temiz duruyo anlaştık gidip motora bakıcam sizce nasıl ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ramzey-918-km-daha-temizi-fabrikasinda-77503891/detay

Yeni mesajlar