Arama sonuçlarınız

1. CankutKaba

İstanbul’da Yan Çanta Demiri Yapabilecek Usta

Merhaba arkadaşlar, muhakkak sorulmuştur diye forumda aradım fakat günümüze yakın bir konu bulamadım. Bajaj Pulsar 200NS motosikletime linkteki gibi Kappa ya da Givi çanta takımı almak istiyorum. Sıfırdan demir yaparak ya da yerli marka bir bağlantı demirini uydurabilecek ustaya ihtiyacım var...
  2. CankutKaba

10 Yıllık Konu :)

Herkese merhaba. Öncelikle "10 Yıllık Konu" başlığını açıklayarak başlamak istiyorum; Aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi 13 Aralık 2011 yılında 16 yaşında bir gençken "Çok sabırsızım" başlıklı bir konu açmıştım :) Yerinde görmek isteyen olursa konu burada...
  3. CankutKaba

A2 Ehliyet Problemi..

Merhaba arkadaşlar. Forumda baktığımda kafamdaki sorunun tam cevabını bulamadım. Yeni ehliyet sistemine göre A2 Ehliyet gücü 35kw'ı geçmeyen ve gücünün ağırlığına oranı 0,20yi geçmeyen motosiklet içindir diyor. Yamaha Dragstar 650 40 beygir ve ruhsatta 29.2kw gücünde bir motosiklet ve ağırlığı...
  4. CankutKaba

Yamaha BW's 100 Yardım..

Bir süredir BW's 100'leri araştırıyorum. İzmir'de yaşıyorum. Ortalama bütçem 2.000-2.750 TL arası. Bugün bu motoru görmeye gideceğim. Bakıp düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-motoroom-kahramanlar-da-151574174/detay İyi forumlar..
  5. CankutKaba

Maskeli Motosikletler :-)

Herkese merhaba.. http://imgim.com/6498incid8247179.jpg Resimdeki naked maskeleri takıldığı motosikleti bambaşka bir canavara çeviriyor. :P Örneğin 2005 model bir cbr 600f düşünün, tabi ki herkesin zevki farklıdır fakat ben 600f'i hiç beğenmemişimdir. Tamamen mat siyah yapılmış ve bu maskelerden...
  6. CankutKaba

İzmir'de Kaplama İşleri..?

Merhaba arkadaşlar. Sizlere sormak istediğim bir soru var. Bütçeye uygun kaplama işi yapan mekanlar genelde küçük dükkanlar oluyor. İnternet sitesi açacak kadar bu işle ilgileniyorlar mı bilmiyorum ama araştırdım ve bir sonuca ulaşamadım. Şimdi size sormak istediğim şu; İzmir'de karbon veya mat...
  7. CankutKaba

Yeri Değil Ama BMX.. ?

Selam abiler. İnternette araştırma yaptım ama motosiklet.nette alışmışım direk cevap alabilmeye o yüzden BMX ile ilgili burası kadar gelişmiş bir site olmadığı için size sormak istedim, motosiklet ile ilgili olmadığı için şimdiden özür dilerim.. Ben BMX'e başlamak istiyorum aranızda bu sporla...
  8. CankutKaba

Er6n'den Önce..

Merhaba MT Ailesi.. Uzun araştırmalar sonucu bana yakışacak ve sürebileceğim motorun Er6n olduğuna karar verdim.. Ama hemen bıçakları bilemeyin bununla başlıyorum demeyeceğim :P Tamam bu motora karar verdim ilk büyük motorum kesinlikle bu olacak ama tecrübeli bir sürücü olmak istiyorum. Scooter...
  9. CankutKaba

Ehliyetle İlgili Yardım..

Merhaba motosiklet.net üyeleri.. Sizlere sormak istediğim bir sorum var. Bugün sürücü kursuna gittim ve sadece sınav tarihlerini aldım, sormayı unuttuğum bir konuyu size sormak istiyorum bu benim için önemli çünkü. Ben 29 Ekimde doğdum, sınav 20 Ekimde olduğu için Aralıktaki sınava kalacağımı...
  10. CankutKaba

Siz Ne Önerirsiniz ?

Merhaba arkadaşlar. Gittiğim spor salonunda onlarca motorcu var. İlk başta spor hocamda dahil bana Yamaha XT 125 X i önerdiler. Supermotolar hep hoşuma gitmiştir, fiyatı da benim için uygundu. Daha sonra hepsi kafa kafaya verip 125lik 12 beygir motorun çok çabuk sıkacağını ve satmak isteyeceğimi...
  11. CankutKaba

Sizce Bu Motor Nasıl ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-ciddi-aliciya-ikramimizi-yapariz-gorulmeye-deger-makina-71715314/detay Sadece görüntüsü hakkındaki fikrinizi soruyorum. Honda görüntüsü verilmeye çalışılmış. Sizce bir şeye benzemiş mi ?
  12. CankutKaba

Uzun Yolda Artçıyla Rahat Edilecek Motosiklet Tavsiyesi ?

Arkadaşlar bugüne kadar hep görüntüye ve performansa önem verip ilk motorum olarak Ninja 250R, Hyosung tarzı motorlar almayı planlıyordum. Sonra başta kız arkadaşımla olmak üzere çok gezeceğimi düşündüm. Bu yüzden bana önerebileceğimiz artçı ile rahat sürüş sağlayan uzun yolda rahat olacak motor...
  13. CankutKaba

Motorunu Dışarıda Muhafaza Edenler..

Motor almaya karar verdiğim günden beri her ayrıntıyı özel olarak düşünüyorum. Düşündüklerimin başında gelen motoru nereye koyacağım. Yaşadığım apartmanın malesef kapalı veya açık garajı yok. Apartmanımın önünde alarmlı disk kilit sistemi ve sağlam bir brandayla muhafaza etmeyi düşünüyorum...
  14. CankutKaba

Amerika'dan Motosiklet Getirtmek İmkansız mı ?

Hepimizin bildiği gibi Amerika ve başka ülkelerde motorlar Türkiye'ye göre çok ucuz. Yurt dışından motor getirtmek imkansız mı ? Değilse motorun fiyatı dışında, vergileri, gümrük ödemeleri derken ekstra ne kadar masraf çıkar ? Düşündüğüm motorun Türkiye'de satışı yapılıyor, yani yedek parça...
  15. CankutKaba

Egzos - Sadece Tüp ve Komple Set Yardım ?

İnternet'teki videolarda Ninja 250R'larla ilgili Stok egzos ve Ekstra egzosların sesini gösteren videolar var. Yoshimura-Akrapoviç vs. markalardan çok güzel ses geliyor gerçekten. Videolarda hiç bilgi yok sadece sesi dinletmişler. Sormak istediğim şu; 250cc bir motordan güzel kalın ses alabilmek...
  16. CankutKaba

KANUNİ HAKKINDA BİLGİ..?

Forumda bir üyenin açtığı konuda Kanuni'nin yeni modellerini gördüm. Phantom modeli görünüş olarak çok hoşuma gitti ve fiyatı da bana uygun geldi ama henüz siteye özelliklerini yazmamışlar. Kaç cc olduğu bile belli değil. Sizlere sormak istediğim şu; Kanuni sağlam bir marka mı ? Sizce bu para...
  17. CankutKaba

Motor Seçimi .?

Selam Abiler. Daha önce eminim bu tip sorularla karşılaşmışsınızdır ama ben bu sefer size model söyleyip fikrinizi sormayacağım. Ben 17 yaşındayım ehliyetimi almama az bir süre kaldı. Okuldan sonraları aileme yük olmadan kendi motorumu alabilmek için çalışıyorum. İlk başlarda görünüme önem...
  18. CankutKaba

Çok sabırsızım ..

Çok küçük yaşlardan beri motora ilgim büyük. Ekimde 17 yaşımdan gün aldım yani ehliyeti almama yaklaşık 10 ay var. Çok uzun bir süre gibi geliyor bana nasıl geçecek bilmiyorum çok sabırsızım biran evvel sizlerden biri olmak istiyorum. Sürekli forumda takılıyorum burası beni gerçekten çok...

Yeni mesajlar