Siz Ne Önerirsiniz ?

Merhaba arkadaşlar. Gittiğim spor salonunda onlarca motorcu var. İlk başta spor hocamda dahil bana Yamaha XT 125 X i önerdiler. Supermotolar hep hoşuma gitmiştir, fiyatı da benim için uygundu. Daha sonra hepsi kafa kafaya verip 125lik 12 beygir motorun çok çabuk sıkacağını ve satmak isteyeceğimi söylediler. Daha önceden motor tecrübem var sadece kendi ilk motorum olacak siz bana 250-600cc arası hangi motorları önerebilirsiniz ? 2003 modele kadar eski olabilir. Motora ayırabileceğim para en fazla 6.500 TL. Şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar..

hyosung gt 250r i deneyebilirsin hem tatmin etme hemde fiyat olarak senin butcene uyar:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hedef gt 250r yazmışsınız, herkes gibi sizde hedefinizdeki motorun fiyatlarını biliyorsunuzdur?? 2003 modele kadarda eski olabilir demişsiniz, 2003 olmasına da gerek yok, daha yeni model gt250r ler 6.500e rahatlıkla bulunabilir..
başlangıçta kullanamam diyemi tereddüt edip konu açtınız anlamadım..

Evet aslında Hedef GT250R yazmam biraz eskiye önceye dayanıyor orada kalmış.

Moderatör
6500 lira supermoto için uygun bir bütçe değil maalesef.
Çin üretimi bir kaç marka ve model mevcut 250 cc kategorisinde verdiğiniz fiyat aralığında. Bence artık Çin'lilerde eskisinden daha kaliteli motor üretiyorlar, insanlardaki önyargı yüzünden ne kadar mantıklı olur bilemem.
Hyosung'un 125 cc supermotosu mevcut, ama ikinci elini bile bulmak neredeyse imkansız.
KTM'in eski modellerine bakabilirsiniz belki çok az bütçe arttırarak.

cbf 250 güzel bir tercih olabilir, bütçen yeterli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar