KANUNİ HAKKINDA BİLGİ..?

Forumda bir üyenin açtığı konuda Kanuni'nin yeni modellerini gördüm. Phantom modeli görünüş olarak çok hoşuma gitti ve fiyatı da bana uygun geldi ama henüz siteye özelliklerini yazmamışlar. Kaç cc olduğu bile belli değil. Sizlere sormak istediğim şu; Kanuni sağlam bir marka mı ? Sizce bu para verilip kullanılır mı ? Motor Fiyatı = 4.826..
http://www.kanuni.com.tr/Pages/Urunler/Detay.aspx?d=Phantom&Id=100&k=1

Forumda bir üyenin açtığı konuda Kanuni'nin yeni modellerini gördüm. Phantom modeli görünüş olarak çok hoşuma gitti ve fiyatı da bana uygun geldi ama henüz siteye özelliklerini yazmamışlar. Kaç cc olduğu bile belli değil. Sizlere sormak istediğim şu; Kanuni sağlam bir marka mı ? Sizce bu para verilip kullanılır mı ? Motor Fiyatı = 4.826..
http://www.kanuni.com.tr/Pages/Urunler/Detay.aspx?d=Phantom&Id=100&k=1

Bilinen bir gerçek var ki çin malı, o kadar çok para heba edilmemeli bence o motosiklet için. O paraya daha kaliteli motosikletler bulmak mümkündür. Tabi parası çok olan olur alır ve dener, memnun kalır kalmaz birşey diyemem.

aynen iş memnun kalıp kalmamaya bakıyor memlekette ne çin malları var kullanım amacına göre tercih yapcez gari şimdi bunu alıpta izmir - aydın otobanında yada şu uzuun söke ovasında gazlamak olmas :) yapacağı hız 130-135 belki eee o hızı da zaten sabit göremeyecez bu da var o zaman bu tip motorlara biraz işe gidip gelmeye,okula yada kursa gidip gelmeye yahut yaşadığımız memleketin etrafını dolaşmaya kullanmak daha mantıklı bu gibi motorlarla uzun yol yaparken de başımıza bir aksiliğin gelebileceğini de unutmamak gerekir...

Doğru haklısınız gerçekten :) Bende bir İzmirli olarak verdiğiniz örnekleri direk hayal edebildim :) En iyisi ucuz diye acele etmeyip sabretmek para biriktirmek ve Allah'ın izniyle bir Ninja 250R almak.. :)

Kanuni ye bence o kadarda kötü gözle bakmayın kanuni kullanan bazı arkadaşlarım var Phantom bence fiyatına göre güzel bir makine sadece dışa bakarak söylüyorum bunu teknik özellikler kafa karıştırıcı olsada !

beğenme kişiseldir benim beğendiğimi herkez beğenecek diye bir kavram yok gelirin yüksekse bindiğin en kötü motor 250 cc honda yamaha gibi veya emsali full donanımlı bir aletse bir alt katogorideki motara çamur atmak mantıklı ama gelir düzeyi düşük olupta o alt katogorideki motora krediyle-taksitle veya borçla alarak binene rolls royce gibi gelir ve kanuni de bizim gibi geliri düşük olanların zevkini cıkarabileceği bir motor parçada çok ve ucuz

kanuniyi kötülemiyoruz beaa benim arkadaşım da bs100 kullanıcısı 40lareli'nde az gezmedik ama abartmamakta lazım yani onu demek istiyoruz :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu kanuni rt 125 i getiriyormu hala sıfır alıcam bir tane

_w_

Bir kanuni kullanıcısı olarak söylüyorum. Kanuninin kendini kanıtlamış modelleri hariç (windys serisi) kanuniden uzak durun derim. Yedek parçaları diğer çinlilere göre çok pahalı. Pahalı olması kaliteli olması anlamına da gelmiyor. Son olarak dediğiniz model şuan daha piyasada yok. Görüntüye aldanmayın. Önemli olan uzun ömürlü motor olması. Benim fikrim eğer illaki kanuniyi alcam diyorsanız motor piyasa çıktıktan sonra biraz bekleyin kullanıcılarından bilgi alın hemen görünüşe aldanıpta motoru almayın. Ama şimdi alcam diyosanız kubanın fastfind 200 modelini tavsiye ederim. Şimdidn hayırlı olsun :)

:D Muhtemelen 200 cc yada 250 cc bir motorsiklet olacak 250cc motora özenmek yerine bizzat kawaasaki z1000 e özenmişler tıpkısının aynısı olmuş 3750 4000 civarı olsa alıne bilecek bi motora benziyor ama çan çin çon a 5000 fazla Bende çin Kullandım Kötülemek İçin değil ama gerçekden fiyat yüksek

Son düzenleme:
:D Muhtemelen 200 cc yada 250 cc bir motorsiklet olacak 250cc motora özenmek yerine bizzat kawaasaki z1000 e özenmişler tıpkısının aynısı olmuş 3750 4000 civarı olsa alıne bilecek bi motora benziyor ama çan çin çon a 5000 fazla Bende çin Kullandım Kötülemek İçin değil ama gerçekden fiyat yüksek arka frende disk bile değil :p

azizim bence yanlış bakmışsın fotolara arka fren disk ve gayet açık bi şekilde görünüyor...

Heee Ewet dikkatli bakınca disk olduğu görünüyor dişiliye benzettiim ilk bakışta neden bu kadar büyük dicekdim bende :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sıfırını göremedim st kanuni getiriyor sanıyordum güzel motor hep almak istiyordum

Motor 180 cc. Ama şu anda nasıl birşey olduğu belli değil. Kuyruk altı egzoza ve tasarımına tav olmayın hemen :) 4.800 TL ye cebinize para kalcak şekilde kendini kanıtlamış modeller tavsiye ederim. Öncelikle Tvs Apache RTR sonra Ybr sonra da Cbf.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar