Maskeli Motosikletler :-)

Herkese merhaba..
http://imgim.com/6498incid8247179.jpg
Resimdeki naked maskeleri takıldığı motosikleti bambaşka bir canavara çeviriyor. :p Örneğin 2005 model bir cbr 600f düşünün, tabi ki herkesin zevki farklıdır fakat ben 600f'i hiç beğenmemişimdir. Tamamen mat siyah yapılmış ve bu maskelerden takılmış bir 600f gördüm, gerçekten çok farklı bir makine olmuştu. Maalesef fotoğraf çekemedim. Mat siyah bir motosiklet, siyah mont, siyah kask ve siyah eldivenler.. :thumleft: Aranızda böyle bir motosikletin fotoğrafı olan arkadaşlar varsa paylaşmalarını çok isterim. Orijinal halini bu kadar değiştirdiğimiz bir motosiklet 2.el olarak satarken eminim sorun çıkartır fakat ilerde imkanım olursa böyle bir makine yapabilmeyi çok istiyorum.
Vakit ayırıp okuyanlara teşekkürler, iyi forumlar.. :)

Acerbis far markasını biliyorum ve bu maskelerden ürettiğini de. Resimdeki de büyük ihtimal Acerbis'tir

hyosung gt250comet e takmışlardı pek beğenmemiştim. naked'lara en güzel klasik yuvarlak far oluyor bence.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tasarım çalmak gibi olmasın,çift göz olayı daha çok hoşuma gidiyor benim (Bknz: Bmw ) :p
Bir driftte buna benzer bir şey gördüğümü hatırlıyorum sanki :silent:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
acerbis in bir modeli bu
bahsettiğin modifiye motorlara da street fighter deniyor
ian mc elroy un cb1000 i var mesela
şöyle ilginç tasarımlar da var
XB031107_1.jpg

Ilk resimdekinin bir benzeri kendi motorsikletimde var.Supermotolara ayri gidiyor harbiden

Bir Kafa, Bir elcik Şekil A Örnek B , Çoğu motora değişim yakışıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar