Arama sonuçlarınız

1. s.e.c

Elektrikli Motosikletlerin Motor Ömrü

Merhabalar, elektrikli motorların batarya ömürleri kullanım tarzına bağlı olarak üç aşağı beş yukarı biliniyor fakat motor ömürleri hakkında hiçbir bilgiye ulaşamadım. Tabii ki tam olarak bir şey söylemek zor ama bununla ilgili tahmin içeren bir yoruma dahi denk gelmedim. Bu konuda bilgisi...
  2. s.e.c

Kymco'nun Resmi Sitesindeki Tutarsız Bilgiler Yüzünden Mağdur Olmak

Merhaba arkadaşlar. 2 hafta önce Kymco'nun elektrikli scooteri olan I One modelini aldım. Scooter'ı stokçu bir galeriden çok uygun bir fiyata; liste fiyatının %70'ine bulduğum için hemen aldım. Fakat galerici bu motorun hiçbir özelliğini bilmediği için resmi sitesinden öğrenmeye çalıştım her...
  3. s.e.c

Kymco i One

Merhabalar, bu motosikletle ilgili hiçbir yerde kullanıcı yorumu ya da inceleme yok. Acaba test eden oldu mu aranızda ? Yamaha'nın neos elektrikli motoru 2.5 kw gücünde kymco'nunki 3.6 kw. Yamaha kardeşimde var çok memnun ama eşimle bineceğim için gücü bir tık daha olsa iyi olur diyordum. Kymco...
  4. s.e.c

Belli Bir Hızdan Sonra Titreme

Merhabalar, cf moto mt650 motorumda kafama takılan bir durum var. 150 km/h den sonra titreme başlıyor ama kesinlikle motordan gelen bir titreme değil. Sanki lastiğin ya da jantın balansı bozuk gibi bir titreme. Titreme başladığı an debriyajı sıkıp rölanti devrine düşürüyorum titreme aynen devam...
  5. s.e.c

Continental ContiRoad ( 2023 duke250 )

Merhabalar, 2023 model ktm duke 250' ler continental contiroad ile geliyor. Bu lastik hakkında bugüne kadar hiçbir yoruma ya da incelemeye denk gelmedim. Bilgisi olan var mı acaba ? Henüz rodajda ( 300 km' de ) olduğum için sakin kullanıyorum. Evimle işim arası da cok kısa olduğundan lastikler...
  6. s.e.c

Ktm Duke 490

100 oktan tv' nin instagram hesabından gördüm. Bu şekilde gelirse müthiş. Çift silindir, 60hp, wp süspansiyon, brembo frenler, ktm hafifliği vs. Eğlencenin dibe vuracağı kesin. Ktm yine yapmış neşteri. Ama bu vergilerle anca cama ekmek banarız.
  7. s.e.c

Markalara göre rodaj

Merhabalar. Evet hepimizin bildiği gibi rodajda genel kural ani gaz vermemek (özellikle motor soğukken), sürekli aynı devirde gitmemek, belirli bir devirin üzerinde uzun süre sürmemek, tam gaz kalkış ve motoru ani kompresyonlara sokmamak. Kısaca yumuşak kullanmak diyebiliriz. Fakat gelelim...
  8. s.e.c

Hadi hayırlı olsun. Vergi zammı ve Yamaha Fiyat Listesi.

Yamaha' nın yeni fiyat listesi buyurun. Ben de 9 martta yeni kasa mt25 almıştım ve çok düşünmüştüm acaba bu parayı 250 cc ye bağlamasam mı diye. Ki ben pazarlıkla 31.500 tl ye almıştım. Neyse sonra yazın zamlanır zaten, hem yatırım olmuş olur, bindiğim de yanıma kâr kalır mantığıyla almıştım...
  9. s.e.c

Yamaha nmax125 ler gelmiş hayırlı olsun :)

http://www.sahibinden.com/motosiklet-yamaha-diger-modeller Teyit ettirmek için gündüz bu ilanı aradım. Adam elinde bir tane beyaz olduğunu söyledi. Yarın bizim buradaki yamaha bayisine gidicem bakalim gelmişmi. Eğer inceleyen arkadaşlar olursa yorumlarini bekleriz. Sanırım bu hafta sonuna kadar...
  10. s.e.c

Bws125' i satıp pcx150 almalı mı ?

Merhaba arkadaşlar. Bu iki motoruda kullanmış olanlar varsa yorumda bulunabilirler mi ? Ben eşimle beraber arada kısa mesafeli gezilere çıkıyorum. Bws125 'i cok sevmeme rağmen pcx150 nin daha komforlu olacağını düşünüyorum. Aynı zamanda daha az yakıt tükettiğini ve bws125 ten daha performanslı...
  11. s.e.c

2014 Yamaha bws125

Merhaba arkadaşlar motorumu 24 eylül 2014 te yamaha bayisinden sıfır km aldım. Şuan 4500 km de ve bütün bakımları yamaha bayisinde yapıldı. Garantisi 24.09.2016 Ya kadar devam ediyor. Üzerinde en ufak bir çizik, düşme, yan yatma hatta park ederken aynasını duvara sürtme bile yok :) Kitapçıklari...
  12. s.e.c

Yamaha Bws 125 hakkında yardım.

Merhaba arkadaşlar. Motorumu 23 eylül 2014 te 0 km aldım ve şuan 3950 km de. Rodajına özellikle çok dikkat ettim ve bakımlarını hiç aksatmadım. Şimdi soruma gelecek olursam ; son bir kaç haftadır motorumun ilk kalkışı biraz yavaşladı gibi geliyordu ama emin degildim. Bugün emin olabilmek için...
  13. s.e.c

BWS 125' in Yeni Fiyatı Sizce Nasıl ?

2014 Eylül ayında, 0 km peşin para, plaka hariç 6400 tl ye bws 125 aldım. Geçen nette gezinirken yamahanın sitesine bakayım dedim ve yeni fiyatın 7.550 tl olduğunu gördüm. Sizce bu fiyat nasıl ? Ben yamahanın hakikaten abarttığını düşünüyorum. 0 km pcx 125' in 7.500 tl oldugunu düşünürsek bu...
  14. s.e.c

Yamaha d'elight Hakkında Yardım ?

Merhaba arkadaşlar nasipse bu motoru almak istiyorum fakat bugün yamaha bayisine incelemek üzere gittiğimde bir abi bakıma gelmişti ve muhabbet üzerine motorunu deneyebileceğimi söyledi. Bende nişanlımla birlikte ( 75+48 =123 kg ) biraz kullanma fırsatı buldum. Bana ilk kalkışı ve hızlanması...
  15. s.e.c

Dün Gece İzmir Bergama'da Uğradığım Haksızlık

Merhaba arkadaşlar. Dün gece saat 24:05 sıraları, bilenler vardır diye söylüyorum; bergama da lassanın orda ışıklarda ben ana yoldan dikiliden bergama yönüne doğru gidiyorum, kasalı bir araçta soma tarafından tali yoldan geliyor. Işıklar gece belli bir saatten sonra yanıp sönmeye bırakılıyor...
  16. s.e.c

Yeni Motorum cbr 1000rr :)

Uzun bir aradan sonra cuma günü yeni motorum 2008 cbr 1000rr ıma kavuştum:) İnşallah herkes gönlündeki motora sahip olur. Daha önceleri arkadaşlarımın r6 ve 900rr larını kullanıyordum. r6 600 lük olduğu için aşırı korkutmuyordu. 900 rr da eski teklonoji olduğundan 125 beygir ve ağırlığı fazla...
  17. s.e.c

Motorumu Satıyorum Arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar cc büyüteceğim için motorumu satıyorum. Eğer forumdan biri isterse fiyatta yardımcı olucam. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-aciklamayi-okuyun-derim-123476085/detay/