Arama sonuçlarınız

1. DarkSeleCT93

Artık japon commuter efsanesi bitti mi?

ybr cbf crypton innova gibi motorlar neden gelmiyor artık çinlilerde olmasa motora binemeyecek artık maddi durumu iyi olmayanlar
  2. DarkSeleCT93

0 km Cg motor tavsiyesi

arkadaşlar rks scooter motorum var bel ağrısıda yapıyor ben bunu satıp bi Cg tarzı motor almak istiyorum Cg lerin klasik görünümü gerçekten hoşuma gidiyor zevk meselesi tabi kullanan arkadaşlardan tavsiye istiyorum kuba nın 125lik cgsi var sadecr 52.5 bin tl onu almayı düşünüyorum yada başka bi...
  3. DarkSeleCT93

Cub motosiklet tavsiyesi

Arkadaşlar rks rocca 100 max scooter motor var suan motordan memnunum ama cub motoru özlüyorum ama malum yıl 2024 artık yamaha Honda modenas falan cub getirmiyor parça sıkıntısı usta tamirci sıkıntısı yaşamakta istemiyorum sizce parçası bulunan sağlam Bi cub almak istiyorum o yüzden aklımda 3...
  4. DarkSeleCT93

Egzos pası nasıl giderilir

Evet arkadaşlar egzos pası nasıl geçer nasıl gidebilirim motorum rks rocca 100 max Resim atamadım resmini çekmiştim ama
  5. DarkSeleCT93

efsane 3lü

arkadaşlar askerliğimin bitmesine 20 gün kaldı geldikten sonra motor alıcam aklımda 3model var 1.honda cbf150 2.yamaha ybr esd 3.modenas criss yada gt135 aklımı en çok karıştıran bu motorlar var daha önce 1 sene asya cub motor ve 1sene ybr 2004 model kullanmıştım ybrden oldukça memnun kalmştm...
  6. DarkSeleCT93

MT ailesine selamlar cbf mi apache mi bajaj discover mi

sa arkadaşlar askerliğim nedeniyle uzun zamandır foruma girmedim gelmeme 82gün faln var aklımın bir kenarındada gelince hangi motosikleti alayım düşüncesi var askerden önce 100lük motor kullandım sonra yamaha ybr aldım motor neymiş öğrendim askerden gelince ise 2.el temiz bi honda cbf 150 tvs...
  7. DarkSeleCT93

ybr devir saati yavaş çalışıyor

arkadaşlar benim ybr min devir saati yavaş tepki veriyor buna nazaran benim devir saati neden böyle değil acaba http://www.youtube.com/watch?v=5EZhz4iBy98
  8. DarkSeleCT93

Mavi YBR me isim

slm arkadaşlar 4-5 gün içinde alacağım ybr me isim arıyorum sizinde fikrini alıyım dedim maviş saçma olur heralde
  9. DarkSeleCT93

bu honda titan kaç model?

merhaba arkadaşlar kasımın ilk haftası bi tanıdıktan bu motoru alacağım ama kaç model bilmiyorum motor şu...
  10. DarkSeleCT93

hyosung gv250 mi honda cbf250 mi

merhaba saygı değer arkadaslar uzun zamandır forumda aktif olamıyordum bir sonrakı motor olarak bu ikisini düşünüyorum bùtçe 5 en fazla 5bucuk milyar en fazla 400 km uzun yol yaparım 2 kişı hangisi daha rahat daha atik olur bide yakıt tüketimi nasıl olur bunların teşekkürler
  11. DarkSeleCT93

ybr ve muadilleri hakkında bir soru

merhaba arkadaşlar uzun bir ara uzak kaldım foruma ben 2-3 ay içinde 2500tl lik bir ybr dùsünüyorum merak ettiğim 100-110-120 gibi hızlarda rahatsız edici titreşim varmı ve kaç model tavsiye edersiniz ilginize teşekkürler
  12. DarkSeleCT93

cub motor da ön dişliyi büyütsemmi

merhaba saygıdeğer arkadaşlar titreşimden dolayı motor zevkim tamamen söndü diyebilirim bunu biraz olsun engellemek için ön dişliyi büyütsem mi acaba bide size sorayım dedim
  13. DarkSeleCT93

motora bak çay demle :)

sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-modifiyeli-beyaz-mondial-kt-performans-egzos-86284847/detay yorumsuz
  14. DarkSeleCT93

Asya Motor Asya Turkcub 100 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Asya motorun şahane cub motorunu bu başlıkta konuşalım arkadaşlar ben fotoları yarın koyarım
  15. DarkSeleCT93

Cub vites geçiş sorunu

merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere Asya turkcub um var sorun şu: mesela rampada motor 4 te çekmiyor 3 atcam motor boşta gibi bağırıyor sonra bidaha geriye basınca geçiyor tabi 100kere de 2 defa fln oluyor ama bu olay canımı sıkıyor yağ değiştireli 950 km oldu yağ degişim zamanı geldide ondan mı...
  16. DarkSeleCT93

motosiklet yağmurda tekliyor

iyi akşamlar arkadaşlar motor yağmurda ve bol sulu yolda gidince tekliyor yani istemsiz gaz kesiyo ve stop ediyo jikle açık gezsemde farketmiyo arkadaşa sordum buji kablosu ıslanıyodur ondan dedi sizce neden olabilir ustalardan yardım lütfen
  17. DarkSeleCT93

sonunda motoru aldım turnayı gözünden vurdum :d

merhaba arkadaşlar sonunda bir motora kavuştum motor: Asya as100-7 türkcub 2011 motordan çok memnunum titreşim baya fazla olsada işimi şimdilik görür fotoları da yarın pc den koyacam hepinize iyi akşamlar
  18. DarkSeleCT93

Bisan Motocub100

merhaba arkadaşlar yarın bu motoru alıcam inşallah bi sorunu alcam inşallah önerilere açığım ve garajım yok disk kilit yetermi acaba saklamak için motor bu sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bisan-bisan-lifan-77688824/detay ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki...
  19. DarkSeleCT93

Temiz Honda Titan arıyorum

merhaba arkadaşlar yürüründe sorun olmayan uygun fiyata Titan satacak arkadaşlar bana özelden mesaj atabilirler k.i.b
  20. DarkSeleCT93

benzin zamları protestosu noldu? ;d

arkadaşlar 2 hafta önce fln bı konu acılmıstı benzin zamlarını protesto etmek icin noldu bu is yine yattımı