Arama sonuçlarınız

1. fusuy364

Hoşgeldin Bahar Gezisi

Herkese merhaba, Uzun süredir motora binmiyordum. Forumdan da uzaklaşmıştım. Umarım herkes iyidir. Özlemişim buraları ve motorla böyle bir gezi yapmayı. Bugün etraf ilçe ve köyleri gezdim. İşte fotoğraflar: Bu yolu seviyorum Makro fotoğraf olmadan olmaz. Zaten bahar gezisi...
  2. fusuy364

O Kamp Senin Bu Yayla Benim Gezisi

Herkese selamlar. İki kişi iki gezi ve kampı beraber paylaşıyorum. Toplamda 3 gece 5 gündüzlük bir gezi ve kamp. ilk gezi ve kampımız Sakarya Taraklı Karagöl Yaylası'naydı. Sonra Hendek Dikmen Yaylası'ndan Öküzobası Yaylası'na. Ordan Mudurnu'da Serdar KILIÇ'ın dağ evine. Sonra Sülüklügöl'e...
  3. fusuy364

Alınık Honda xl 600v Transalp Benzin Musluğu

Arkadaşlar ikinci el çıkma xl600v transalp benzin musluğu lazım.Elinde olan var mı ?
  4. fusuy364

Aladağlar yedigöller rota yardım

Bu hafta sonu Aladağlar yedigöllere gitmeyi düşünüyorum, Kayseri Yahyalıdan rota önerisi (ayrıntılı) yardımcı olabilecek olan var mı? Veya Kayseri, Niğde, Adana vb yakın illerden bana eşlik etmek isteyen olur mu Bu arada yine önümüzdeki günlerde kapuzbaşı şelaleleri gezisi ve Aladağlarda kamp...
  5. fusuy364

Davlumbaz Yaylası Gezi ve Kampımız

Davlumbaz yaylası Sakaryanın bolu sınırına yakın bir yayla, rakım 1400 civarı, tepelik seyirli bir yer Bir gece kaldık, iftarımızı ve sahurumuzu yaptık ve göynük çubuk gölünü gezip geri döndük Yaylayanın aşağısındayız, sularımızı doldurup zirveye çıkacağız şu tepeye çıkacağız...
  6. fusuy364

1. Geleneksel KLE 500 Buluşması Eskişehir (Mayıs sonu 2015 etkinliği)

KLE 500 Türkiye grubu olarak mayıs ayının sonunda Eskişehir Beşikderesinde üç gün iki gecelik kamp yaptık güzel bi etkinlik oldu kısa filmler çektik Eskişehir'i gezdik ilk önce kısa filmlerimizi izleyin Not: Filmler korku ve gırgır içerir (daha çok korku ve daha çok kahkaha için gece yarısı...
  7. fusuy364

Orman İçi Gezi Serisi 2

Yine orman yollarında kısa bir gezi yaptım aceleye getirmeden bol fotoğraflı tadını çıkararak fotoğraflar cep telefonu çekimi, iyi ayarlar ve efeklerle güzel fotoğraflar çıkıyor Bu gezide öğrendiklerim veya bir kez daha anladıklarımı yazmak istiyorum : 1- bir geziden zevk almak için illa uzun...
  8. fusuy364

Dikmen Yaylası ve Orman İçi Gezi

geçtiğimiz günlerde iki gezi yaptım 1.si Dikmen Yaylasına Ümit hoca ile akşamüstü çıktık, gün batımında müthiş fotoğraflar çektik. 2.si ise orman içi yollarda tek başıma atraksiyonlu bir gezi yaptım. Bunlar da fotoğraflar: Ümit hoca trabzondan geldi ,burdan da memleketine geçti, onu biraz...
  9. fusuy364

Yağmur Çamur Dikmen Yaylası

Hava yağmurluydu bulutlar aşağıdaydı dedim yukarıda zirvelerde hava açık olabilir e bulutlar da aşağıda kalacak diye çıktım düştüm yollara devamı fotoğraf ve videolarda Videomu da seyredin, fotoğraflarda herşey yok
  10. fusuy364

Yaylalardan Göynük-Abant ve Bolu Dağı Gezimiz

Herkese selamlar, 5 motor Akyazı'dan Sultanpınar Yaylasına ve gölüne,sonra Göynük,, ordan Abant ve Bolu dağında semaverde çaydan sonra tekrar memleketlere döndük
  11. fusuy364

KLE 500 Türkiye Grubu İznik Gezimiz( Video)

geçtiğimiz haftasonu 3 KLE İznikte buluşup gezdik Aksiyon kameramı da test etme imkanı buldum, işte videomuz Videoda bazı yerler sıkıcı gelebilir,oraları atlarsınız, belli bi akışa göre yaptım 720 p çözünürlük izleyin
  12. fusuy364

keşif gezilerim 6: Çiğdem Yaylası ve Dikmen köyü civarı

Perşembe günkü gezimde Çiğdem yaylasına çıkayım dedim, fakat kar engelinden dolayı çıkamadım ve civar köyleri gezdim İşte fotoğraflar: ilk fotoğraf bahar mevsiminde bolca açan bu sarı çiçeklerden mola veriyorum, hava çok sıcak, montun içliğini çıkardım, çeşmeden doya doya mis gibi suyumu...
  13. fusuy364

Keşif gezilerim 5: Sakarya Nehri ve Ovalarında

Bu sefer Sakarya nehrinin oralardan nehiri uzun bi müddet takip edip bi yay çizerek bi şekilde E5 yolunu bulmayı planladım Planladığım gibi gitti sayılır, ayrıntılar fotoğraflarda Sakarya 'ya iç yoldan gideyim dedim, ama mudurnu çayırı üzerindeki köprü yıkılmış, yeniden yapılıyor sanırım...
  14. fusuy364

Köy ve Ara Yollardan Sakarya Arayışları

Birkaç gün önce yine köylerden ve ara toprak ve çamurlu yollardan rastgele giderek Sakarya'yı aradım, İşte maceramdan fotoğraflar, yalnız fotoğraflar telefon çekimi, idare edin, fotoğraf makinemi okulda unutmuştum, bir sürü güzel manzara vardı, telefonla biryere kadar bi toprak çamurlu yola...
  15. fusuy364

Keşif gezilerim 4: Hendek Köyleri ve Tepeleri

Bugün Hendek'in birkaç köyüne ve tepesine doğaçlama bir gezi yaptım, aslında belli bir güzergah bi tavsiye üzerine vardı ama oralardan geçemedim, devamı fotoğraflarda :) Hicriye köyüne gideceğim, ama yol bilmiyorum, planım biraz tepelere çıkıp bir daire çizip tekrar E-5 yoluna çıkmak, bu...
  16. fusuy364

Buradaki motoru bulunuz

Motorumun son hali :)
  17. fusuy364

"Kısa Günün KAR'ı" gezim

yağmurda karda sürmeye devam, dünkü gezimin videosu,sıkıcı olmaması için biraz daha farklı yapmaya çalıştım, iyi seyirler(HD izleyin)
  18. fusuy364

Hendek Sakarya Arası Gezim ve Acemi Videom

Bugünkü gezimi video olarak hazırladım, çok acemice ve kalitesiz oldu ama idare edin, tavsiyelerinizi bekliyorum, HD 720p seçeneği vardır

Yeni mesajlar