Dikmen Yaylası ve Orman İçi Gezi

geçtiğimiz günlerde iki gezi yaptım
1.si Dikmen Yaylasına Ümit hoca ile akşamüstü çıktık, gün batımında müthiş fotoğraflar çektik.
2.si ise orman içi yollarda tek başıma atraksiyonlu bir gezi yaptım.

Bunlar da fotoğraflar:

Ümit hoca trabzondan geldi ,burdan da memleketine geçti, onu biraz gezdirdim

Akşam üstü çok güzel çıkıyo fotoğraflar, cep telefonu çekimi

Dikmen yaylasındayız, manzaralar dehşet

bu çeşmeleri seviyorum

kolaj çalışması :)

Ümit hoca beni yakalamış :)

Bu manzaraya bayıldık, bol bol fotoğraf aldık burdan

Gün batımını yakaladık, burda da bir sürü fotoğraf aldık, burdan zirveye çıkacaz gün batmadan

Ümit hoca çok güzel kareler yakaladı

Dolunayımız da var,daha ne olsun :)

ümit hocanın motoru aşağıda bıraktık, benim motorla biraz daha yukarı çıktık, ama yol çok kötü, bundan sonrasını yürüyerek çıkacağız

manzaralar şahane

yol çok fena , iyiki motorla devam etmemişiz

zirveye yakın yerdeyiz, burda da ilginçfotoğraflar alıyoruz, daha yukarı çıkmayacağız

dolunayı sürekli çekiyoruz

çam ağaçlarının arasından gün batarken

güneş nerdeyse tam kırmızı ve birazdan da karanlık yüzünü gösterip vazifesini eda etmişolacak

135mm objektif farkı, dolunay ve zoom lu ve kırpılmış hali , bu arada Ümit hocanın makine eskiden benimdi :)

Buraya kadar Dikmen yaylası gezimizdi.

Bundan sonrası da başka bir gün ormanın derinliklerine tek başıma yaptığım gezi :)
İlk önce orman içi gezi videomu izleyin.

Bunlar da fotoğraflar

Uzun süren akıllı telefon almama ısrarlarıma artık dayanamadım ve gezilerde kullanmak üzere almış bulundum
bir kaç yer işaretledim, burdan sola dönmem lazım

soldaki yol biraz kötüleşiyo sağa göre , bakalım

manzaralar süper, gölgeli ışıklı yerlerde güzel fotoğraflar çıkıyor

yol üçe ayrıldı :)

bi bakayım nerden gitmem lazım,soldan gidecekmişim

makro çiçek böcek çekmeye devam :)

bu da güzel oldu :) çiçekli KLE

Sanki Amazon ormanları mübarek :)

yol şahane :)

bu da fena olmadı,böyle açıları seviyorum :)

yol iyice bitkileşmeye başladı :)

bu bitki zehirli olması lazım sakın yemeyin

terden şaftım kaymış, hava çok sıcak

bu arada git git bitmedi, haritaya bakıyorum tekrar, daha bayağı var düze çıkmama

yalnız bir sorun var,burda yol kötüleşiyor gibi

bi inip bakmam lazım

inmeye inerim ama çıkmaya çıkamayabilirim :) ilerde neyle karşılaşacağımı bilmiyorum, o yüzden risk almıyorum
bu arada ormandan hareket sesleri gelmeye başladı, ben yusuf yusuf

geridönüyorum bi hışımla, kökledim gazı, bi an önce medeniyete ulaşmam lazım ve çok susadım bu arada,çok su kaybettim terden

dönüşyolunda bu kurumuş ağacı çekmek için duruyorum

beni izlediğiniz için teşekkürler, bi sonraki gezide görüşmek üzere

Motosikleti
Honda CL250 /tvs jüpiter 110
Oldukça keyifli, fotoğraflar çok güzel. Teşekkürler

Motosikleti
Henüz yok.
Ümit hoca ve sizin elinize ve tekerinize sağlık, benden Ümit hocaya selam söyleyin Trabzon kadırga yaylası dönüşü karşılaştık ve kendisine arka çanta kapağının açık olduğunu söyledim ve devam ettim, sis dağı yaylası sapağında ben Trabzon un yerlisi olmama rağmen bana çay ısmarladı tekrar teşekkür ediyorum. tayini dolayısı ile motoru satabilirim demişti, satmamış ve oralara kadar gelmiş buna sevindim. buda yol ayrımında çektiğim motorlarımız. cbf 150 ve pulsar 200ns.

gA223R.jpg
[/url][/IMG]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
harika bir gezi raporu,keyif verici tüm yazılar gibi sindire sindire okunur bu :)

Ümit hoca ve sizin elinize ve tekerinize sağlık, benden Ümit hocaya selam söyleyin Trabzon kadırga yaylası dönüşü karşılaştık ve kendisine arka çanta kapağının açık olduğunu söyledim ve devam ettim, sis dağı yaylası sapağında ben Trabzon un yerlisi olmama rağmen bana çay ısmarladı tekrar teşekkür ediyorum. tayini dolayısı ile motoru satabilirim demişti, satmamış ve oralara kadar gelmiş buna sevindim. buda yol ayrımında çektiğim motorlarımız. cbf 150 ve pulsar 200ns.
sağolun, aleykümselam, ne güzel olmuş karşılaşmanız. evet bayağı gezdi memleketine gidinceye kadar, bi sıkıntı olmadı,
ordan sis dağına da çıksaydınız beraber :)

harika bir gezi raporu,keyif verici tüm yazılar gibi sindire sindire okunur bu :)
teşekkürler Savaş abi, beğenmenize sevindim, iltifatlarınıza layık olmaya çalışacağım :)

Motosikleti
Henüz yok.
Kendisine söyledim yarın sisdağı yaylası şenliği var ona da gelebilirsiniz diye, ben köye inmek zorundaydım o yaylaya devam etti, yol ayrımına kadar birlikte gittik az kalsın yol ayrımını kaçırıp onun peşinden gidiyordum son anda fark ettim, benmiyim oranın yerlisi omu bilemedim valla.

Kendisine söyledim yarın sisdağı yaylası şenliği var ona da gelebilirsiniz diye, ben köye inmek zorundaydım o yaylaya devam etti, yol ayrımına kadar birlikte gittik az kalsın yol ayrımını kaçırıp onun peşinden gidiyordum son anda fark ettim, benmiyim oranın yerlisi omu bilemedim valla.

Şalpazarında çalışan oraları daha iyi bilir :) ben de bilirim oraları:)

Yusuf hocam çok güzel olmuş yazınız ( gezimizin olduğu gibi). Aleykümselam kdiner. Sis Dağı Şenliğine de gittim. Çok güzeldi. Selamlar

Son düzenleme:
özlemişim böyle resimleri,helal be yusuf hocam,keşke ya sen eskişehir de ,yada ben sakarya da yaşasaydım, ne gezerdik ama, emin ol bulunduğumuz şehrin altını üstüne getirir ne fotolar çekerdik,cumartesi - pazar sanada tatil banada,neyse geziye dönelim, özellikle gün batımı resimleri 10 numara olmuş,gönlüne , yüreğine, emeğine sağlık,ALLAHA emanet ol,saygılar...

MCV

Çok güzel resimler ve gezi olmuş.Paylaşım için teşekkürler.

Yusuf hocam çok güzel olmuş yazınız ( gezimizin olduğu gibi). Aleykümselam kdiner. Sis Dağı Şenliğine de gittim. Çok güzeldi. Selamlar

aleykümselam, evet süper bi geziydi

özlemişim böyle resimleri,helal be yusuf hocam,keşke ya sen eskişehir de ,yada ben sakarya da yaşasaydım, ne gezerdik ama, emin ol bulunduğumuz şehrin altını üstüne getirir ne fotolar çekerdik,cumartesi - pazar sanada tatil banada,neyse geziye dönelim, özellikle gün batımı resimleri 10 numara olmuş,gönlüne , yüreğine, emeğine sağlık,ALLAHA emanet ol,saygılar...

aynen hocam, süper olurdu, kimbilir belki bir gün aynı yerde oluruz, sen de Allah'a emanet ol, saygılar hocam
Çok güzel resimler ve gezi olmuş.Paylaşım için teşekkürler.

teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar