Arama sonuçlarınız

1. K

Jigle sorunu?

motorsikletim yamaha crypton r karbüratörü pek iyi değildi söktüm temizledim taktım jiglesi tam görevini yapmıyor çektiğimde rolanti yükseliyo sonradan düşüyo acaba sorun nerde olabilir ? bilen kişiler yardımcı olursa sevinirim sorunu çabuk bulma açısından...
  2. K

yarı otomatik hakkında soru..

motorsikletimiz 4 vites yarı otomatik motorsikletim de vitese takıyorsun gaz verip gidiyorsun bu motor rolantide nasıl gitmiyor ybr gibi mesela nasıl bir şeydir bu debriyajlamı alakalı yoksa şanzımanlamı alakalı rolantide gitmeyip gaz verince gitmesi...
  3. K

şanzımanla ilgili (saçma gelebilir)

arkadaşlar motorsikletim 110cc yamaha crypton r u motorsiklet 4 vites bu nu 5 yapabilirmiyiz böyle bir ihtimal varmıdır acaba?
  4. K

ufak bir devir saati

arkadaşlar kendime ufak biri devir saati arıyorum dijital olmayacak bunu bulabileceğim siteler varmı acaba? biraaz araştırdım birşey bulamadım :(:P:P
  5. K

Amortisör

MOTORSİKLETİMİN ÖN AMASÖRLERİNİN BİRAZ FAZLA KALKIK OLDUĞUNU HİSSETTİM MOTORUMUN AMORTİSÖRLERİ Sarmal yay, yağlı amasör DİYE GEÇİYOR İÇİNDE Kİ YAYI KESMEMİZ HALİNDE İNDİRE BİLİRMİYİZ ACABA ? ÖN TARAFIN İNMESİNİ İSTİYORUM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...:queen:
  6. K

Debriyaj hakkında sorum var...?

Motorsikletim yamaha crypton r 110 cc debriyaj balatama dikat ettim içerisinde baskı yaylarından hariç 3 adet ufak minik yaylar var nasıl takıldığını ve ne işe yaradıgını bilen varmı ??????? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
  7. K

Motorsikletlerde ŞİFTIR denen şey nedir?

BAZI ÖZEL YARIŞ MOTORSİKLETLERİNDE ŞİFTIR DENEN BİŞEY VAR BUNUN NE OLDUĞUNU AÇIKLARMISINIZ ACABA?internette buna dair bişey bulamadım
  8. K

Yağ pompa sının arızasını nasıl anlaya biliriz?

motorsikletim yamaha crypton r motorsikletimle manisa izmir gibi bi yol yabmayı planlıyorum tek korkum yağ pompasına bişey olması ve ardından motorsikletin kitlenmesi motorsikletimde yağ pompası arıza yabtığı zaman nasıl anlarım?
  9. K

Amortisör problemi

öncelikle herkese selamlar... motorsikletim yamaha crypton r motorsikletimin teknik özellikler kımından Sarmal yay, yağlı amortisör diye bi yazı var ben 1 2 gün önce sert bir şekilde 2 kere çukura hafiften girdim o günden beri motorsikletim esnerken su sesi gibi ses geliyo amasör kısmından...
  10. K

motor ustaları bakabilirmi?

arkadaşımla yarışacağım çok önemli bi idda var ortada motora ufak tefek öneriler lazım motor için nasıl şeylerle hız kazandırırım dişlilerim farklı devirdaimide sökeceğim fakat nasıl sökeceğim bi yardımcı olurmusunuz bide başka ufak tefek şeyler söylermisiniz acilll:::::????
  11. K

ehliyet

yeri burasımı bilmiyorum ama ben 31.8.1993 93 ağustos doğumluyum 2010 un ağustosunda 17 ye giriyorum a2 ehliyeti almak istiyorum bu sene içinde daha erken yazılıp ehliyetin sınavına girip 17 doldurduktan sonra çıkarmak gibi bişeyler olurmu daha erken almak istiyorum yani ağustosta elimde olsun...
  12. K

Lastik çapları hıza etki edermi?

İLK olarak hepinise selamın alekim motorsikletin hızını arttırmak için lastik ve cant çapı büyür semi küçülür semi hız artar çekişten düşeriz?
  13. K

resimde gösterilen nerdir?

resimde yazdığım şeyin ney olduğunu yani ismini ve görevini yazarsanız bide 2. resimde ne için çıkarılmış çok açıklayıcı olur telşekkür ediyorum şimdiden...
  14. K

2 konu soracaktım

katalizör nedir ne işe yarar çıkarılsa motora ne gibi bi zararı olur 2 - internette gördüm adamlar cup motoru pc ye bağlamışlar amaç ne olabilir bizim crypton r larda bağlanırmı bağlanırsa ne gibi şeylerden bahseder o alet :D
  15. K

supap ayarı

motorumda bugün başlayan bi ses var (crypton r)silindir kapağına kulağımı eğdiğimde çıt çıt diye ses geliyo çok sık yapmıyo 3 kere çıt çıt çıt yapıo az bi zaman sona bidaha sanırım supap ayarı istiyo sizinde görüşünüzü almak istedim başka bi sorun çıkarabilirmi... motoruma bakım yapılmadı yağını...
  16. K

bi vida bulamadım

crypton r rolanti civatasını bulamadım yaa :D yardım edebilecek varmı
  17. K

Crypton r

abiler bu crypton r ın rolanti civatasını bulamadım bi el atıverin resimle gösterirseniz çok makbul olur
  18. K

Bakarmısınız?

motorum yamaha crypton r rolantisi çok düşük bi türlü rolanti civatasını bulamadım bi el atın lütfen ?
  19. K

CRYPTON R yardım.

benim bi sorunum var ama inşallah doğru yere yazmışımdır.. motorum 15 36 dişli kalkışı çok güsel 16 36 yapmayı düşünüyorum kalkışı kurtaracağından da eminim ki motorumun 4. vitesteki ibresi 100 105 civarı dişliden sonra motorum hızlanırmı yolda açılırmı kaç km/h artar kullanan bilen ler varsa...

Yeni mesajlar