Arama sonuçlarınız

1. fat280

satılık ve takaslı sym wolf 250

s.a. arkadaşlar motorumu bazı sebeplerden dolayı değiştirmek istiyorum motorda en ufak bir sorun yok aslında çokda memnunum motorum 2013 model 7500 km ve artısı olan bir motor takas özellikla 125-150 cc olursa daha iyi olur araba da takas tercşihlerimin içinde var ama araba başa baş olursa daha...
  2. fat280

ufak bir manavgat gezisi

s.a. arkadaşlar uzun bir süredir motor gezi resimleri yayınlamıyordum pazar günü antalyadan çerin abim vardı o manavgata gezi yapacağız dedi sende gel dedi ve onlar antalyadan bende alanyadan çıkıp manavgatta birleştik ve ufak bir tur attık side flan sonra dağıldık işte resimler sideye giderken...
  3. fat280

sonunda bende bir wolf 250 sahibi oldum :)

s.a. arkadaşlar salcano wolf 125 den sonra kadırga kd 125 aldım ancak yeter dedim ve 250 cc ye geçme kararı aldım ve alacak motorların içinde en ideali benim için sym wolf 250 olduğunu düşündüm hem az yakması hem uzun ömürlü hemde kullananlardan şikayet duymamamdan dolayı bu kararı aldım işte...
  4. fat280

motordan gelen ses ne olabilir sizce (videolu)

s.a. arkadaşlar gençlik mi cahillikmi işte motorumun motoru sapa sağlam sorunsuzken gittim silindir büyütme flan işine girdim bu arad motorum kadırga kd125 ybr motoru var üzerinde denemelerim sonuç vermedi ve randuman tutmadı bende söküp orjinal silindirini taktım ama arada ne yaptım bilmiyorum...
  5. fat280

sıkıştırma oranıyla ilgili yardım

s.a. motorcu camiası öncelikle herkese hayırlı ramazanlar soruma gelirsek motorun sıkıştırma oranını artırmak motora zarar verir mi yoksa yararlı mı olur misal 10 bar sıkıştıran bir motoru 11-12 bara çıkartırsak bir sıkıntı olur mu motor bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum lütfen tabi...
  6. fat280

takaslı temiz satılık kadırga kd125

motor temizdir sitedeki arkadaşlara ikramım olur takas tekliflerine açığım 125-250 cc lik özellikle olursa daha iyi olur http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kadirga-ybr-alamayanlara-ybr-kalitesinde-kadirga-kd125-takasli-104487635/detay/
  7. fat280

askere gidiyorum arkadaşlar

s.a. arkadaşlar askere gidiyorum kısa dönem er olarak nasipse yarın akşama çıkacağım yola Eskişehir il jandarma komutanlığına gidiyorum şimdiden k.i.b. a.e.olun kazasız belasız hayırlı sürüşler mayıs sonunda aranızdayım inş. :)
  8. fat280

pistona sekman takmayla ilgili lüfren yardım

s.a. arkadaşlar cg 125 motor için internetden silindir sekman takımı getrtdim kendimiz değiştirmeyi düşünüyoruz ancak yağ sekman tarafını pistona taktım onda sorun yok ancak komprosör sekmanlarını nasıl takacağımı bilemedim 2 komprosör sekmanı var biliyorsunuz şimdi bunun biri siyah birinin...
  9. fat280

satılık n103 intercomlu

satılık nolan n103 intercomlu kask http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motor-sporlari-kask-nolan-n103-intercomlu-kask-96544855/detay/
  10. fat280

satılık salcano wolf 125

s.a. arkadaşlar motorumu satılığa çıkardım bu sene okul bitiyor inş. askere gideceğim ardından evde durmasın ondan dolayı satıyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-salcano-ybr-motorlu-salcano-wolf-125-95937357/detay/
  11. fat280

babamın 2005 model scooterine ufak bir bakım

s. a. arkadaşlar babamın motoruna bakım yapayım dedim sebebi hiç ilgilenmediği için kendileri bana kalıyor önceden zaten baya bir değişiklik yapmıştım normalde otomatik jikleli vakumlu karburatörü varken ben sıradan karburatör koydum tabi oda salcanonun karbüratörü gelelim bakıma ilk...
  12. fat280

çayarası ve gökbel yaylası gezisi

s.a. arkadaşlar hafta sonu kampa gidelim dedik arkadaşlarla gökbel yaylasında da şenlik vardı hem çıktık yola malzemeleri aldık arkadaşlar öncelikle çayarasına gidelim dediler gökbele gitmeyek isterseniz ses flan çok olur orada biz sesiz bir yerde duralım dediler ben pek sevmem sessizliği ama...
  13. fat280

alanyadan balıkesir erdek festivaline

s.a. arkadaşlar bir kaç gün önceden kütahyadaki ahmet abi ile eskişehirdeki festivale gitme kararı verdik bunu ıspartadaki meriç arkadaşımlada konuştum bende izin alırsam gideyim dedi ok dedim ancak eskişehirdeki festival kendi aralarında olacağı az kişi gelecek flan haberi alınca vaz geçtik ve...
  14. fat280

köprülü kanyon videosu

slm arkadaşlar gezimizi video şeklinde ayarlamış bir abimiz ve çok da güzel olmuş yayınlamak istedim. http://www.facebook.com/photo.php?v=383359635046586
  15. fat280

Isparta Karacaören gezisi

slm arkadaşlar pazar günü antalya ekibi olarak mangal yapmaya karacaörene gitmeye karar verdik ıspartadan mustafa abi bende gelebilirmiyim dedi bizde ne demek başımızın üstünde yerin var dedik ve onunla karacaören de buluştuk işte resimler güzel bir gezi oldu sıcak dışında aşırı sıcaktı hava :)...
  16. fat280

antalya çıralı - olimpos -adresan gezisi

slm arkadaşlar 2 hafta önce gezdiğimiz gezi resimlerini paylaşayım dedim sizlerle alanyadan 3 arkadaş antalyaya geldik ve oradan da 2 abimizle beraber çıktık yollara ve antalyada buluştuk yola çıkmadan resim çekinelim değil mi Uploaded with ImageShack.us mustafa ve çetin abilerim...
  17. fat280

satılık salcano wolf 125

slm arkadaşlar motorum 2 sefer yatdı sol tarafa ikiside var çizikler var depodada az bir göçüklük uç kusumda başka hiç birşeyi yok istediğiniz ustaya gösterebilirsiniz 24 binde 150-250 cc motorlarla takas olur kafama yatan...
  18. fat280

askerlikle ilgili

s.a. arkadaşlar ben üniversitede okuyorum açıköğretim olarak ve bu sene 4 sınıftayım okul bittikten sonra diplomayı aldığım zaman 1 ay içinde askerliğe başvurmam gerekiyormuş askerlik şubesinden demişlerdi yoksa kaçak duruma düşüyormuşum ben okul bittikten bir sene sonra gitmeyi düşünüyorum yeni...
  19. fat280

dağ yollarında çekilmiş videolarım :D

arkadaşlar çekilmiş videolarımı atayım dedim motorumla gittiğim yerleride görmüş olursunuz hem iyi seyirler dilerim http://www.izlesene.com/video/guzelbag-kemer-arasi-1/3852169 http://www.izlesene.com/video/guzelbag-kemer-arasi-2/3852305...
  20. fat280

alanyadan türktaş yaylasına doğru

slm arkadaşlar pazar günü şöyle bir gezelim dedik arkadaşlarla ve ilk kez benim açımdan alanyada 5 motor gittik desek olur normalde ben tek yada 2 motorlu gezilerimiz olurdu neyse gelelim fotolara ve güzergahımız öncelikle Uploaded with ImageShack.us ve petrolden bizin küheylanların karnını...

Yeni mesajlar