Arama sonuçlarınız

1. enginalcar

Anahtarı kırdım???

Yok yok kontağın değil :) Kappa 52lt çantamın tek olan anahtarını uç kısmı içinde kalacak şekilde istemeyerek kırdım:P Sizce göbek falan mı değiştirilmeliyim, yoksa başka bir çaresi var mı? Bu işi İstanbul da nerede hallettirebilirim?
  2. enginalcar

Traşlanmış Asfalt tehlikelimidir?

Selam Arkadaşlar, Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Son zamanlarda İstanbul'da ve şehirler arası bazı yollarda viraj giriş çıkışlarında asfaltın traşlandığını(tırmıklandığını) artan bir sıklıkla görmekteyim. Özellikle İstanbul'daki arkadaşlar bilirler, yeni asfalt dökmeden önce eski...
  3. enginalcar

servis'den sonra...

Arkadaşlar iki gün önce motoru servise verdim. Yağı, hava filtresi değişsin, karbüratör temizlensin diye... Bu sabah ilk sürüş deneyimimden sonra; 1-Verdiğimde, 100 km'ye çıkan motor, en fazla 80'e çıkıyor. 2-Eskiden gaz verdiğimde tiz çıkan motor sesi toklaşmış.(fena olmamış) 3- 1 ve 2...
  4. enginalcar

bu markayı yeni duydum

Selamlar, Fransız bir dostum Voxan adında bir Fransız motosiklet markası bulunduğunu söyledi. 10-15 yıllık bir geçmişe sahipmiş. Ancak hoş modelleri var. Buyrun sitesi; www.voxan.com Ve birkaç resim olmadı koyamadım resimleri :pr:
  5. enginalcar

sabah sabah güzel bir haber (İkinci elde Noter Gelişmesi)

İkinci el araç alım satımında devir işlemlerinin noterler yerine Emniyet Müdürlüğü’ne devredilmesinden vazgeçildi. Devir işlemleri noterlerden yapılmaya devam edilecek. Aracın bedeli ne olursa olsun noter ücreti ise sabit 23 lira olacak. TBMM Plan Bütçe Komisyonu’nda konuyla ilgili yasa...
  6. enginalcar

yardım

Selam arkadaşlar, Zongshen FZS125 kros motorum var. Motorun sol artçı basamak yerini kaza eseri kırdım. Kırılan yer yekpare olan bir kısım ve tüm parçanın değişmesi gerekiyor sanırım. Parçayı nereden bulabilir ve nerede değiştirebilirim? Kaça mal olur bana? Konu ile ilgili bilgi ve...
  7. enginalcar

küçük bir kaza=küçük bir ders

Bu sabah her zamanki gibi işe gidiyordum. Alternatif güzergahım olan eminönü-karaköy-kabataş güzergahını kullandım benzin almak için... Kabataş Shell'den benzinimi aldım ve benziklikten çıkmak için hareket ettim. önüme baktım (gideceğim istikamete) yol boştu, sonra kafamı sol arkaya çevirerek...
  8. enginalcar

selam herkese

merhaba arkadaşlar, 5 senelik bir bekleyişin ardından geçen ay ilk motorumu aldım ve yine uzun süredir takip ettiğim motosiklet.net'e üye olmanın vakti geldi diye düşündüm. :cherry: selam hepinize,
  9. enginalcar

yamaha xt 125r

selam arkadaşlar, 2006-2007 arası 10000 km (max) xt 125r arıyorum.

Yeni mesajlar