Arama sonuçlarınız

1. ibrahim_zx

slm dısk ve yağ degısımı hakkında

slm ybr 125 ön dıskın balatasını degıstırecem fiyatı hakkında bılgısı olan varmı, yag degıstırecem 15 40 ama 900 ml mı_? yoksa 1litremi_? ikisi arasında kararsızlığa dustum bıldıgım kadarıyla falza dökersem, vites geçişlerinde problem yasarım debraj ayırmayabılır_? ve yağ filitresini (süzgec)...
  2. ibrahim_zx

slm noter hakkında

Noterler, ikinci el oto alım satımında devre dışı kalacakken tam yetkili oluyor. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu 1 Ocak 2010'da yürürlüğe girecek olan ve noterlerin araba alım satımında devre dışı kalmasını öngören yasanın ertelenmesi için verilen kanun teklifini görüşmek üzere toplandı. Ancak...
  3. ibrahim_zx

slm motosıkletcılerın hırsızlıga karsı bazı onlemlerı

halen bir çok cruiserda yaşanan şekliyle popüler olmanın tehlikelerinden biri, bunların hırsızlar tarafından da popüler olmasıdır. Müşteri kesimi arttıkça yedek parça ihtiyacı olan insan sayısı da artıyor ve bazıları servis ücretleri ödemeyi hiç de istemiyor. Fakat bakım maliyeti az, ucuz...
  4. ibrahim_zx

slm yağmurluk hakkında yardım

slm yağmurluk hakkında yardım beklıyorum! yağmurluk fıyatları _? yağmurluk markları_? yağmurluk kaliteleri_? yağmurluk kullanımı hakkında bılgısı olan arkadasların yorumunu beklıyorum, malum yağmurlar basladı, Yağmurluğun altına normal gunluk gıydığımız kıyafetlerı gıyebılıyoruzmu _...
  5. ibrahim_zx

slm yağmurlar basaldı, garjı, otoparkı olmayanlar, yardım_?

slm yağmurlar basaldı, garjı, otoparkı olmayanlar, yardım_? Aşklarınızı yagmurdan,kardan,çamurdan,güneşten ve KEM GÖZLERDEN nasıl koruyorsunuz_? "][/URL] "][/URL] :salut::rendeer:
  6. ibrahim_zx

slm Atatük'ü seven ve yabancı dıl bılen arkadaslardan yardım beklıyorum

slm mıllet bu adam ne dıyor(ual liberties in Turkey) ---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:58 AM ---------- [/COLOR]kımse yok mu_?
  7. ibrahim_zx

!!!dikkat!!! kask aranıyor aranıyor!!!!

SLm mıllet yurdum insanı! kopeğe kask bu adama ne lazım_? http://haber.mynet.com/detay/ilginc-haberler/av-kopeginin-motosiklet-sevdasi/467590 Yeni artçımız yollarda maceralara yelken acacak, gezil::alkiis::::sefereeeere açık :rendeer:
  8. ibrahim_zx

Slm kararsızım yardım!!!!!!

Slm arkadaslar son 10 gundur kafam cok karmasık, sızlerden yardım beklıyorum! Ybr 125 motosıkletım var, mayısın son haftası aldım, buyuk bır zevkle ama aradan 3 ay gectı, sımdıde satıp satmamak arasında kaldım beni hiç üzmedi uzun yolada cıktım tık demedı ama hızı kesmıyor, 2 sene nasıl bınecem...
  9. ibrahim_zx

slm kadran hakkında yardım _?

Slm arkadaslar bazı, hıkayeler duydum, tabı ne derece doğru bılmıyorum_? Dijital kadranları basıt bır ıslemle kmsini düşürüyorlarmıs Sizce bu mumkunmu_? Km'de oynama yapıldığını nerden anlayabılırız işin püf noktasını nasıl bulabılırız_? bu konuda tecrubelı arkadaslardan yardım beklıyorum...
  10. ibrahim_zx

slm yıne zam

oylarınız Adaleti Kandırma partısıne Yaşasın yıne zam danımarkada bır peygamger karikatüründe mıllet nasıl ayaklandı!!!!! GEÇİRİLEN ZAMDAN HABERLERİ YOKMU ALIN SİZE karikatür ZAMMI Benzine bir zam daha Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), akaryakıt dağıtım ve bayi satışlarına...
  11. ibrahim_zx

slm arkadaşlar levye yardım

slm arkadaşlar tekerlek sökmek için levye almak ıstıyorum yardım!!!! Hangi markayı_? Ebatlarını_? Fiyatları hakkında bilgisi olan ve tecrubelı arkaşalardan cevap bekliyorum. Malum turkıye şartlarında elımızın altında bulunması lazım, teker patladı söktüm ama dış tekeri levyesiz sökemedim...
  12. ibrahim_zx

slm ruhsat hakkında bılgısı olanlar yardımıcı olurmusunuz

slm ruhsatı olmayan fakat sadece faturası var_? Yeni ruhsat cıkartabılırmıyım_? notere gıtmeme gerek varmı _? Fatura benım uzerime kesik değil http://www.sahibinden.com/mz_etz_251_satilik-21WQQaXQQ14993477WQQpXQQdisplayitem bu sıtede motosıklet sizce ne dersiniz :silent:
  13. ibrahim_zx

!!!yardım!!!

slm trafikten men etmek için ne yapmam lazım, kaç tl masraf ederım yardıcı olursanınz sevınırım iyi geceler
  14. ibrahim_zx

Slm yamaha 125 ybr devır saatı hakkında yardım

Slm arkadaslar 125 Ybrin devir saatinin camı cıktı_? Yapıştırmak istesem (hızlı yapıstırcı,silikon,404,bali,tutkal buna benzer hangı yapıstırıcıların) hangisini önerirsiniz_? Sıfırı kaç paradır_? Daha önce basınıza boyle sorunla karşılan varmı_? Sizce ne yapmam lazım Tecrubelı arkadaslardan...
  15. ibrahim_zx

slm Sonunda kavustum

2005 model,kırmızı 15000 km., 2200 tl aldım, darısı olmayanların basına, 2 aydır motosıkletım yoktu, Yamaha RX 115 aradım, nedense sansım tutmadı, ruhsatlarda problem çıktı, Sonra tekrar yamaha ybreye dondum,
  16. ibrahim_zx

Slm Ruhsat hakkında yardım

Slm arkadaslar bugun,satın almak için yamaha RX 115' e baktım ama Şase numarasında son rakamında fark vardı, notere gıttık, ruhsataki işlemlerinizi yapın, yeni ruhsat çıkarın tekrar gelın dediler. Ruhsatı bastan asağı inceledim; sigorta, vizede numaraları doğru, ama ruhsatın bır yaprağında...
  17. ibrahim_zx

yardım!!!

Slm arkadaslar Antalyada (manavgat,kepez erenköy dokuma , muratpaşa,aksu) bu cıvarlarda, Motorsiklet tamircisi veya motordan iyi anlayan, ikinci el motorsiklet alırken bana yardımcı olabilecek kişilerin cep telefonu veya msn adreslerini istiyorum. YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM RX115 yamaha
  18. ibrahim_zx

Acil yardım

Slm arkadaslar Antalyada (manavgat,kepez erenköy dokuma , muratpaşa,aksu) bu cıvarlarda, Motorsiklet tamircisi veya motordan iyi anlayan, ikinci el motorsiklet alırken bana yardımcı olabilecek kişilerin cep telefonu veya msn adreslerini istiyorum. YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM
  19. ibrahim_zx

RX 115 yamaha kullanıcıları bilgi paylaşımı

Slm millet Bu motor hakında benı bılgılendırırmısınız? Km'de kaç tl yakar=? Parçalarını bulabılırmıyız=? Parça fiyatları ne kadardır=? Elektırık tesısatı nasıl=? Uzun yola gelırmı=? Ne tur arıza açar=? Antalyanın Alanya ılçesinde parcalarını bulabılırmıyız=? İkinci el piyasası kaç tl...
  20. ibrahim_zx

yamahcılar lutfen yardım!!!

Slm YAMAHA%%=125 YBR, RX115, RX135 yukarıdakı motorların ıkınıcı elın fıyatları nerelerde _? uç motor ıcınde en çok hangısını tavsıye edersınız_? Ybr kullandım iyi guzel hatta çalıştığı bıle bellı değil benım almak ıstedığım RX grbundan her hangı bırısı olsun en oncelıkle vızeden gecebılsın...