Arama sonuçlarınız

1. Birkannn

Kaza yaptıkları motosikletliye yardım etmeyen Sözde insanlar !

Bir motosiklet sürücüsü, geçirdiği kaza sonrası motorunu kaldırmak için çevredeki kişilerden yardım istedi. Ancak iddiaya göre kazaya sebebiyet veren kişiler, sürücünün çağrısına rağmen hiçbir şekilde yardım etmedi ve olaya kayıtsız kaldı. Sosyal medya da gördüm . O kadar çok beyinsizle...
  2. Birkannn

27 Nisan Samsun'da heyelan.

Bir ailenin 5 saniye de başına gelebilecek en kötü şey .. Allah rahmet eylesin 2 ufacık evlat bir baba ve tek başına kalan bir anne.. Şuraya ruhsat veren çalıştıran sorumluları kimse ....... boşlukları içimizden dolduralım. Uzun yolda dikkat edelim yanaştığımız yerlere dinleneceğiz diye...
  3. Birkannn

Kaldırımda yarış yapan cahiller.

Gün geçmiyor yine rezillikler devam. Şu tipler her zaman diyorum bütün motor camiasına kötü örnek ve ön yargı sağlıyor. Ailenle , arkadaşınla , hele çocuğunla yürüyorsun ve iki tane beyinsiz şu şekil geçiyor. Şu tipler yüzünden aklı başında bütün sürücüler de ön yargı oluşuyor istemsiz.. bu...
  4. Birkannn

Kuralsız çakarlı sürücüler ..

Paylaşıyorum maalesef ülkede sosyal medya da gündem olana ceza ona göre veriliyor. Sosyal medyanın gücü diyelim . Şu araca binene çakar cezası 139 bin tl yazsan ne olur koymaz.. Kimin şımarık kızı acaba çakar ve sirenle yol isteyip birde kural tanımadan dönüyor. Para cezası zengine koymaz...
  5. Birkannn

Kartalkaya otel yangını.

Bu gece sabaha karşı başlayan 10 kişiden fazla vatandaşımızın hayatını kaybettiği yangın. Üşenmedim araştırdım geceliği 35.000 tl. Bu kadar para veriyorsun tatil için ve sonuç. Çoluk çocuk gidiyorsun kimisi yangın merdivenine ulaşamadan camdan atlıyor. Kimisi boğularak ve yanarak can veriyor...
  6. Birkannn

Silahla araba durduran sivil polis.

Her zaman objektif olmak gerek. Taksici , motorcu , kamyoncu , şikayet ediyoruz bu aralar en çok kuryeleri. Maalesef kendi meslektaşımın (maalesef meslektaş) yaptığı davarlığı görelim ki sosyal medyada zaten şuan dolanıyor . Daha çok görünüp bu tarz kimlikle ve üniforma ile gezip kendini bir...
  7. Birkannn

Yine Motorcuları rezil eden biri.

https://x.com/m3vzu/status/1795742199365411152?s=46 Karşıma çıktı bir yerde. Ben utandım. İnsanlar nasıl bu kadar cahil olabiliyorlar. Hayvan severim bende köpek besledim ama şu hareketler tehlikeli. Kullanan şahsa lafım yok köpek ondan daha eğitimli belli. Şu olay başımıza gelse çoluk çocuk eş...
  8. Birkannn

ALİ GAFFAR OKKAN...BÜYÜK İNSAN

her yıl bu günde gözlerimi dolduran insan Allah mekanını cennet eylesin... sana kurşun atan attıranların Allah belasını versin... Ölümünün bu yılında sevgi saydı rahmetle anıyoruz müdürümüz abimizi herşeyimizi..
  9. Birkannn

Konyada engelli gence şiddet

böyle kahpe olunmaz http://webtv.hurriyet.com.tr/2/55340/0/1/zihinsel-engelli-gence-rehabilitasyon-merkezinde-feci-dayak.aspx hep siyaset biraz da böyle olayları tartışalım...
  10. Birkannn

Yol verme yüzünden cinayet

http://www.haberturk.com/gundem/haber/814269-istanbulda-dehset Olay bugün İstanbul Gaziosmanpaşa da meydana geldi.. Lütfen dikkat edelim yor verdin korna çaldın ne baktın yüzünden kavga etmeye Gerek yok Sevdiklerimizi düşünmemiz lazım... Her gün böyle yüzlerce olay oluyor.. Ruh hali bozuk...
  11. Birkannn

Fenerbahçe vaslui maçı..

Fanatik olmasam da Fenerbahçe taraftarı olarak takımıma bugün başarılar diyorum ... Bu arada maç skor tahmini olan var mı ? lütfen diğer takım taraftarları farklı konulara girmesin :) sonucunda avrupa maçların da Türkiye temsil ediliyor... Şahsen ben hangi Türk takımı olursa olsun avrupa...
  12. Birkannn

Doğum günün kutlu olsun Metci :)

Doğum günün kutlu olsun mehmet abi nice mutlu yıllara İnşallah tayin çıkarda gidersin memlekete :) Duamı ettim burdanda::oku::
  13. Birkannn

Eyüp Sultanda kaza!

Bu akşam FB_BJK maçını izledikten sonra birşeyler yiyordum... Geçen motoru ve fren sesini duyunca zaten başımdan ağşa kaynar sular döküldü.. Hemen koştuk etrafta bir erkek ve bayan arkadaşımız .. Erkek olanda kapalı kask kolunda çizikler vardı çok şükür derken yatan bayanı gördük hemen gittik...
  14. Birkannn

HeRkEzE MErAbAlAr

mErAbA ArKaDaŞlAr bEnDe sİtEnİzE YeNi ÜyE OLdUm bayadır bakiyorum bu site ortamı filan çok güzel bende inş yazın hyosung gt 250 r aLMAYI DÜŞÜNÜORUM WE MOTORLA ARANIZda olmak çok güzel!!!şimdiden teşekkrler