Kuralsız çakarlı sürücüler ..

Paylaşıyorum maalesef ülkede sosyal medya da gündem olana ceza ona göre veriliyor.
Sosyal medyanın gücü diyelim .
Şu araca binene çakar cezası 139 bin tl yazsan ne olur koymaz..
Kimin şımarık kızı acaba çakar ve sirenle yol isteyip birde kural tanımadan dönüyor.
Para cezası zengine koymaz ehliyetine el koysan yine kullanır.
Parasıyla birilerini ezenlerin HALKIN PARASIYLA artistlik yapıp yüksekten bakalanların kendini üstün görenlerin sokaklarda 1 tl ye muhtaç olmasını diliyorum.
Acırsam şerefsizim..

Motosikleti
D400
2 güne birisini ezer öldürür, ezenin ailesini yerde tekmelerler neden önümüze atladı diye.

siyasal islam böyle birşey işte.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
evet aynı değil farkındayım ama çoğu tur motorunda sis farkı var çakarlı da olabilir bunları çakar olarak değerlendirip aynı cezayı yazabilirler mi?

Hep kodamanlara ait çakarlı araçlar gösteriliyor.

Ya peki görevde olmayıpta çakarla dolaşan devlet büyüğümüz, yeni polis olmuş gençlere ne demeli?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Belki bir yere yetişecektir.. Ne var ki bunda alaa allaaa....

şaşırtmıyor, siyasal islam, akepe, hak yeme, görgüsüzlük, saygısızlık. bu kadarlar. bizim hayatımızı silkenler de bu arabadaki lavuğun babası amcası falan işte, böyle bir ülkeyiz :D yazık bize, şunun tipe bak ya. plastik karı. bi de bunlar islam falan diyor din kitap diyor, en azılı ateist bunların yanında yaşar nuri öztürk kalır.

Motosikleti
tehlikeli pıskileyt
İddiaya göre cübbelinin kızıymış kendileri. Bakan, büyükelçi falan oldu da haberimiz mi yok acaba.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
İddiaya göre cübbelinin kızıymış kendileri. Bakan, büyükelçi falan oldu da haberimiz mi yok acaba.
Bakan, büyükelçi falan da olsa çakar olmaması gerekiyor, onların ne önceliği varmış?
Ambulans, itfaiye ve o an görevi hırsız kovalamak olan polis araçları dşında çakar olmamalı.

Bakan, büyükelçi falan da olsa çakar olmaması gerekiyor, onların ne önceliği varmış?
Ambulans, itfaiye ve o an görevi hırsız kovalamak olan polis araçları dşında çakar olmamalı.
Bulgaristan, Sofya da yürüyoruz. Polis el işareti ile bir şey yaptı arkadaşa sordum bu ne diyor diye Cumhurbaşkanı çıkacak açıktan geçin demiş.

Neyse durduk seyrediyoruz. İki mercedes geldi öndeki ne bindi. Ne çakar, ne siren, polis ordusu iki araba trafikte çekti gitti.

Polis işaret etmese Cumhurbaşkanının geçtiğin den haberimiz olmayacak.

Motosikleti
Bulgaristan, Sofya da yürüyoruz. Polis el işareti ile bir şey yaptı arkadaşa sordum bu ne diyor diye Cumhurbaşkanı çıkacak açıktan geçin demiş.

Neyse durduk seyrediyoruz. İki mercedes geldi öndeki ne bindi. Ne çakar, ne siren, polis ordusu iki araba trafikte çekti gitti.

Polis işaret etmese Cumhurbaşkanının geçtiğin den haberimiz olmayacak.
Abi Bulgar Cumhurbaşkanı kendisini tanımayıp sen de kimsin diyen turistle bile ne güzel sohbet etmiş, etrafında öyle çok koruma falan da görünmüyor. Bizde sıradan bir ilçe milli eğitim müdürü bile daha çok avanesi ile geziyor.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Abi Bulgar Cumhurbaşkanı kendisini tanımayıp sen de kimsin diyen turistle bile ne güzel sohbet etmiş, etrafında öyle çok koruma falan da görünmüyor. Bizde sıradan bir ilçe milli eğitim müdürü bile daha çok avanesi ile geziyor.
onu geç de niye 3 kere loopa almış videoyu kıl oldum fena

Motosikleti
onu geç de niye 3 kere loopa almış videoyu kıl oldum fena
videoyu rastgele aradım, daha önce instagramda daha düzgün hali karşıma çıkmıştı.
Sonuçta politikacı, kurgu da olabilir ama bizde böyle kurgu da yapılabilecek ortam yok.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
O değil de bu Süslüman Hanım kızımızın babası cemaat lideri olmayı beklerken kırmızı kart görüp saha dışına xtir edilmemiş miydi?

Abla haber yapanları yargıya taşıyacakmış.
Açıklama yapmış.
Vatana büyük hizmetleri varmış.
Mtv ve hgslerini ödememiş ama :D
Temiz don atlet getirirsiniz artık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar