Benim anlamadığım kalabalık, şehrin merkezi meydanların da polis yok mu?
Dün bayramın üçüncü günü Sirkeci ( İstanbul ) meydan da kavga çıktı, bağırış, çağırış kadın sesleri falan millet bir birine girdi. Ara sokak ta değil meydan meydan. Esnaf falan dükkanlardan çıktı. Kavgayı yine millet ayırdı.
Bir polis çıkıp ta ne oluyor demedi yani ortalıkta hiç polis görünmedi. İstanbul da bayram günü Sirkeci meydana bir tane polis koymayacaksın da nereye koyacaksın? İstanbul'un en kalabalık meydanı demek, Türkiye'nin en kalabalık meydanı demek.
yok onlar belirli noktalarda çevirme yapıp arabaların süslemelerine bakıyorlar ve keyiflerine göre ceza yazıyorlar, 9 tane polis bir yere sabitlenmiş tayyip erdoğan için haraç kesme derdindeler bizim burada.
trafiğin içerisine girip böyle baş belası insanları ayıklamak gibi bir niyetleri pek yok, ben görmedim. şu lanet hükümet artık gitse de şu ülke biraz düzelse, büyükşehirlerde belediyelerin ve yandaşların hırsızlığı için yerli yersiz her toprağa imar veriyorlar ve artık şehir bu kalabalığı kaldırmıyor. baş belası hükümet bunu görmüyor mu?
istanbul avrupa da "Eyüpsultan, Esenyurt, Büyükçekmece, Avcılar, Kağıthane" ve saymaya zahmet etmek istemediğim bir çok semt karman çorman ve buralarda o kadar çok sayıda tek yön sokak varki bildiğin labirente giriyorsun abi, bir sokağa giriyorsun ve dönüp dolaşıp aynı yere getiriyor seni ve gideceğin yere varamıyorsun.
şerefsiz siyasetçilerin hırsızlıkları yüzünden ne hale geldik, yani millet trafik yüzünden çileden çıkıyor ama hiç bu trafiğin sebebini yani tüm sorunlarımızın kaynağını düşünen var mı?
Edit: biz geniş yolları hak etmiyor muyuz? neden yüksek katlı kibrit kutusu gibi evlerde metrekare başına çok sayıda insan düşüyor? kaliteli bir hayatı hak etmiyor muyuz? iktidarı da muhalefeti de batsın, hep beraber tüm siyasetçilere küfretmeyi alışkanlık haline getirmemiz lazım. küfretmekte bir isyandır bari millet bunu yapsın.