Kaldırımda yarış yapan cahiller.

Son düzenleme:
Maalesef motorcularla ilgili kötü bir algı oluştu insanlarda ve bu tarz arkadaşlarda buna malzeme çıkarıyor.

Maalesef motorcularla ilgili kötü bir algı oluştu insanlarda ve bu tarz arkadaşlarda buna malzeme çıkarıyor.
Motosiklet kullananlar olarak daha çok göze batıyoruz.
Bu tipler de karalıyor düzgün kullanıcıları.
Nasıl taksicilerin adı çıktı şimdi de motorcular olarak geçiyor.

Motosikleti
Honda Forza
Efenim ben cezaya inanırım. Alkollü sürücünün ehliyetinin yanında aracına el koymaya, katilin idam edilmesine, tecavüzcünün çükünün kesilmesine, serserinin de o serseriliği bir daha yapmaya cesaret edemeyeceği kadar ağır bir ceza almasına.

Ceza yoksa kural da, adalette yoktur.

Bu videolardan neyi anlıyoruz? Mevcut cezalar fakiri bile korkutamıyor. Zenginin ne kadar şeyinde olur siz düşünün.

Motosikleti
D400
Motorcunun haklıyım dediği video :D

Valla artık trafikte terör estiriyor yeni nesil motor ile, beni bile geriyorlar.

Motosikleti
RKS 125S
İstanbul Anadolu yakasında yaşıyorum, Fenerbahçe Orduevinden Pendik İDO'ya kadar ama özellikle de Caddebostan taraflarında sahildeki yürüyüş yolunda, bisiklet yolunda motosiklet ile gazlayan, yarışan, artistlik yapan tiplere denk geliyorum sonra da boş bulunup "bu motorcuların alayının..." diye başlıyorum ve a2 sürücü belgem ve üstüme kayıtlı bir motosiklet olduğu için ben de güme gidiyorum :p (hakkınızı helal edin motosikletini kurallara uygun kullanıp bu mesajı okuyanlar). O sahilde insanlar stres atmaya kafa dağıtmaya geliyor işten güçten bulabildiği şuncacık zamanda kulaklığını takıp deniz havası eşliğinde yürüyüş yapacak arkadan peçeteden fırlamışın teki hatta ikisi üçü beşi bir arada korna ile dat dat aragaz ile vın vın yayaların, bisikletlerin arasında slalom yapa yapa gidiyor. Analar babalar bütün hafta kurtlanan çocuk kurtlarını özgürce döksün diye haftasonu elinden tutup sahile getiriyor, çocuk koşarken, oynarken hop babası belirsizin teki az öteden fırtarken 30 kiloluk çocuğu üstünde binicisiyle birlikte 200 kiloluk aletin altına alma tehlikesi doğuruyor. Bildiğin ölüm tehlikesi yani.

Gömülü yazılım ve robotik alanında çalışıyorum en sonunda bisikletin port bagajındaki çantaya gizli bir düzenek kuracam şarjlı, 1 litrelik minik bidonda motosikletimin bakımından kalan atık yağ bulunan, elektronik vanalı gidondan kumandalı, sahilde sürerken aynadan (evet bisikletimde bile ayna var aynası olmayan motorculara selam olsun) motosiklet görünce verecem yola yağı da bunu yaptık diyelim hakimi savcısı bu tipi adamdan sayıp benim hayatımı yakacak sonra çünkü sahildeki yaya yolunda piyasa yapan bu tiplerde ekipman namına üzerinde bulunan şey varsa yoksa 1 adet sağ dirseğe takılmış ls2 rapid veya ne idüğü belirsiz mts, ncr vb. marka bir kasktan ibaret oluyor devrilince karpuz gibi yaracak kafayı, 2 hafta koltuk değneği ile yürüyecek.

Benim anlamadığım kalabalık, şehrin merkezi meydanların da polis yok mu?

Dün bayramın üçüncü günü Sirkeci ( İstanbul ) meydan da kavga çıktı, bağırış, çağırış kadın sesleri falan millet bir birine girdi. Ara sokak ta değil meydan meydan. Esnaf falan dükkanlardan çıktı. Kavgayı yine millet ayırdı.

Bir polis çıkıp ta ne oluyor demedi yani ortalıkta hiç polis görünmedi. İstanbul da bayram günü Sirkeci meydana bir tane polis koymayacaksın da nereye koyacaksın? İstanbul'un en kalabalık meydanı demek, Türkiye'nin en kalabalık meydanı demek.

Motosikleti
D400
maxresdefault.jpg

F54

kafasındaki kaska kameraYI TAKAN infulezer oluyor bi değişik haller aldı ortalık her yaptığını kendisine hak görüyor kanun nizam tanımıyor yani motor kullanmayıda bilmiyor gidip kendi halinde kaldırımda yürüyen suçsuz vatandaşa çarpıyor
trafik şube nin sosyal medya birimi kurup oturduğu yerden bunlara 47000 47000 yapıştırması lazım yoksa bunlar düzelmez
olan düzgün vatandaşa olmaya devam eder

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache

Dün bayramın üçüncü günü Sirkeci ( İstanbul ) meydan da kavga çıktı, bağırış, çağırış kadın sesleri falan millet bir birine girdi. Ara sokak ta değil meydan meydan. Esnaf falan dükkanlardan çıktı. Kavgayı yine millet ayırdı.

Bir polis çıkıp ta ne oluyor demedi yani ortalıkta hiç polis görünmedi. İstanbul da bayram günü Sirkeci meydana bir tane polis koymayacaksın da nereye koyacaksın? İstanbul'un en kalabalık meydanı demek, Türkiye'nin en kalabalık meydanı demek.
yok onlar belirli noktalarda çevirme yapıp arabaların süslemelerine bakıyorlar ve keyiflerine göre ceza yazıyorlar, 9 tane polis bir yere sabitlenmiş tayyip erdoğan için haraç kesme derdindeler bizim burada.

trafiğin içerisine girip böyle baş belası insanları ayıklamak gibi bir niyetleri pek yok, ben görmedim. şu lanet hükümet artık gitse de şu ülke biraz düzelse, büyükşehirlerde belediyelerin ve yandaşların hırsızlığı için yerli yersiz her toprağa imar veriyorlar ve artık şehir bu kalabalığı kaldırmıyor. baş belası hükümet bunu görmüyor mu?

istanbul avrupa da "Eyüpsultan, Esenyurt, Büyükçekmece, Avcılar, Kağıthane" ve saymaya zahmet etmek istemediğim bir çok semt karman çorman ve buralarda o kadar çok sayıda tek yön sokak varki bildiğin labirente giriyorsun abi, bir sokağa giriyorsun ve dönüp dolaşıp aynı yere getiriyor seni ve gideceğin yere varamıyorsun.

şerefsiz siyasetçilerin hırsızlıkları yüzünden ne hale geldik, yani millet trafik yüzünden çileden çıkıyor ama hiç bu trafiğin sebebini yani tüm sorunlarımızın kaynağını düşünen var mı?
Edit: biz geniş yolları hak etmiyor muyuz? neden yüksek katlı kibrit kutusu gibi evlerde metrekare başına çok sayıda insan düşüyor? kaliteli bir hayatı hak etmiyor muyuz? iktidarı da muhalefeti de batsın, hep beraber tüm siyasetçilere küfretmeyi alışkanlık haline getirmemiz lazım. küfretmekte bir isyandır bari millet bunu yapsın.

Oysa bir tweet atılsaydı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar