Arama sonuçlarınız

1. AYDEMİR

HayaBusa ''AŞK'' tır...

Sevgili dosttlar kimine göre tutku kimine göre sevgi kimine göre yaşam tarzı kimine görede serserliktir 2 teker ve buna benzer yakiştirmalar uzar gider. Benim için 2008 yeni kasa ve beyaz renk ilk görüşte Aşk demenın ne oldugunu anlatan şeydi yıllar sonra nasip oldu artık...
  2. AYDEMİR

Gaziantep'te ara gazı cinayeti

Gaziantepte çok sayıda suçtan kayıtları bulunan 23 yaşındaki Yılmaz T. ile arkadaşı 20 yaşındaki Osman O., motosikletle yanlarından geçerken ara gazı verdiğini ileri sürdükleri 22 yaşındaki Ömer Genç’i bıçaklayarak öldürdü. Bir tekstil fabrikasında işçi olan Ömer Genç, kardeşi 17 yaşındaki...
  3. AYDEMİR

Türkiye Motosiklet Federasyonu diye bir kurum

Türkiye motosiklet federasyonu diye bir kurum Evet Türkiye motosiklet federasyonu diye bir kurum böyle bir kurum var yanı federasyon yani biz motorcuları temsil eden haklarımızı arayan motosiklet kanunları çıkarmak için çaba harcayan yarışlar düzenleyen Türkiye nin adını yurt...
  4. AYDEMİR

Ben Antep'liyim Ben Şahinim Ağam Manzer Omzum da Yük....

Sevgili dostlar bugün Gaziantepin DÜŞMAN İŞGALIN DEN KURTULUŞUNUN 90.Yıl dönümu 90 yıl önce atalarıma dedelerıme yaşatılan zülümler işkenceler hala yüregimiz de hala unutmadık unutturmayacagız Fransızın Antep den giderken her tarafı yıkması yakması talan etmesı hala...
  5. AYDEMİR

Gaziantep Çağirdi Onlar Rüzgarla Geldi (Foto Şow)

Sevgili motosiklet.net üyeleri 17/18/ 2011 tarihin de Gaziantep MT il grubu tarafın dan organize edilen Gaziantep seni çağırıyor etkınlıgı cercevesın de çevre illerden yaklaşık 250 motor 400 kişi Gaziantep de buluştu tam bir festival havasın da gelen bu organizasyona...
  6. AYDEMİR

Gaziantep Seni Çağiriyor. Büyük G.Antep Buluşması 18.09.2011

Sevgili motosiklet. net üyeleri yaklaşik 2 yıldır bu yana bu bölgede bu tür organizasyonların nerdeyse hiç olmadığını dostlarımızın bir birlerini özlediğini özlediğimizi düşünerek Gaziantep MT il grubu olarak festival havasın da olmasını isteğimiz bir organizasyon yapma...
  7. AYDEMİR

Gaziantep de Bir ilk gercekleşiyor..

Sevgili motosiklet net üyeleri dostlarim yıllardır motosiklete bineriz belki de iyi kullandımızı düşünuruz fakat mutkaka buna rağmen eksiklerimiz vardır kimimiz kendi imkanlariyla kendisini yetiştirmeye çalışmışızdır kimimiz ise bu işi bilen eğitimini almış kişiler tarafın dan...
  8. AYDEMİR

Gitti gsr Geldi V-strom

Sevgili Dostlar Arkadaşlar İki Teker sevdalilari yıllarca pejo,mobilet,jawa,cg honda Derken son 4 yil kawasaki er 5 ve suzuki gsr 600 ile gecen Motorculuk hayatıma artık tarz deşikligimi dersiniz yoksa rahatlıkmı dersiniz bilmiyorum Yeni motorumu dün intibariyle Ankara dan...
  9. AYDEMİR

Gaziantep MT kardeş okulunu boyadı

Sevgili motosiklet.net üyeleri 3 yıl dır eğitime hep destek tam destek adı altında yaptımız projelerimize bu sene bir yenisini daha ekliyerek Gaziantebin 25 km batısın da bulunan durnalık köyü ilk ögretim okulunu ekledık. Milli eğitim müdürlüğü ile yaptığim görüşmelerde...
  10. AYDEMİR

Başimiz sağolsun ateş içimize düştü

Bir arkadaşimizi daha kaybettik Gaziantepli arkadaşim dostum Mehmet kurum dün akşam motosiklet le(600 rr) gecirdigi kaza sonucu kendisi ve arkasindaki bayan artci vefat etmiştir. Olay ipek yolu üzeri de meydana gelip Şerfsiz bir araba sürücüsünün arkadan sıkıştırarak...
  11. AYDEMİR

Eğtime hep destek tam destek [GAZİANTEP MT]

Sevgili motosiklet net üyeleri Gaziantep mt olarak daha önceki seneler yaptımız eğtime destek adı altında yaptımız organızasyonlara bu sene bir yenisini daha ekledık elimizi taşin altına koyduk bir şeyler yapmak böyle güzel bir organızasyonun içinde bulunmanın verdıgı...
  12. AYDEMİR

14 milyarlık motorla vurmuş

Gecen hafta Cuma günü akşam saat 20:00 civarı hava çok sıcak biraz turlamak serin bir yere gidip bir bardak çay içmek istedim işyerini kapattıktan sonra aslında bahaneydi çay ben motorumu özlemiştim onu sevmeyi ona dokunmayı özlemiştim. Duramadım yerimde gittim garaja çıkardım...
  13. AYDEMİR

Akrobatik Motosiklet Dünya Şampiyonasına Gidiyoruz..

Motosiklet net Gaziantep Mt olarak 16 mayıs Pazar günü dünya motosiklet akrobatik şampiyonasının yapıldıgı Şanliurfaya gidiyoruz . Tarihi degerleri kültürel zenginliklerinin yanın da böyle bir organızasyonun olması ayrı bir güzellik Şanliurfa için ögleden sonra 14:00...
  14. AYDEMİR

Gaziantep MT 2010 sezonunu kahvaltı ile açti

Gaziantep MT olarak 2010 sezonunu açtık 40 motorsiklet 50 kişi ile kalabalık bir ortamda güzel bir kahvaltı ile startı verdik. Aramıza Osmaniye ( Kadirli ) ,İstanbul,Diyarbakır dan katılan arkadaşlarda vardı .Pazar sabahı başliyan etkinliğimiz akşama kadar devam etti . Çok...
  15. AYDEMİR

[GAZİANTEP MT] Kahvaltiya gidiyoruz (sezonu açıyoruz)

Sevgili motosiklet severler artik sezon acılıyor yollarda olmaya başliyacagız bizde Gaziantep MT olarak sezon açilişinın startını verdık ilk olarak güzel bir kahvaltı oragnızasyonu ile karşinıza cıkmak istedık. Soguk ve bol yagmurlu gecen bir kiş yaşadık şimdi gezme...
  16. AYDEMİR

Süleyman memnun ''Dolandırılıyorsunuz''

Motosiklet Federasyonu Başkanı Süleyman Memnun, Şanlıurfa'da 15-16 Mayıs tarihleri arasında Serbest Stil Dünya Motokros Şampiyonası düzenlenmesi amacıyla valilik ve Cimanagement adlı firma arasında imzalanan protokolle Şanlıurfa Valiliği'nin dolandırıldığını söyledi. Süleyman Memnun, yaptığı...
  17. AYDEMİR

Motoplus,Mt stand'dı ve tatlılar

Sevgilir dostlar 1 yıldır bekledımız motosiklet fuarı nihayetın de geldı geçtı iyi veya kötü hep sanal alemdem konuştumuz yüzünu dahi görmedımız arkadaşları bu nedenle görmüş tanişmiş olduk. Yorucu bir o kadar da neşeli zevkli geçti bu fuar benim için daha önceden söz...
  18. AYDEMİR

İlk Organızasyon ve Tatli Partısi Tüm Mt Davetlıdır

Sevgili dostlar 28/02/2010 günü saat 13:00 motopuls fuarı MT stantı önünde Gaziantep den getirecegim Baklava,şekerpare ve fistik ezmesi ikramında bulunacagım tüm MT ailesi davetlidir...:queen::queen::queen::queen::queen: Şimdiden afiyet olsun...:rendeer::rendeer::rendeer:
  19. AYDEMİR

Ramzey Yamaha'ya 100 bin motosiklet üretecek

Japon Motosiklet firması Yamaha Motor’un, Afrika pazarına ihraç edeceği motosikletleri yerli motosiklet üreticisi Ramzey’e ürettirme kararı aldığı bildirildi. Ramzey’in yaptığı yazılı açıklamada, Yamaha’nın Afrika pazarı İçin Türkiye’yi üs olarak seçtiği belirtilerek, şirketin, Afrika...
  20. AYDEMİR

Motorlu taşit vergisi son gün [ 01/02/2010 ]

Motorlu taşit vergilarinin son gunü 01/02/2010 pazartesi cezali duruma düşmemek için unutan arkadaşlara hatırlatayım dedim. internet bankacılıgı ile ödeme yapa biliyorsunuz ayrıca kredı kartı ile direk https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp adresinden ödeme yapa...

Yeni mesajlar