Gaziantep Çağirdi Onlar Rüzgarla Geldi (Foto Şow)

Gaziantep İl Temsilcisi
Sevgili motosiklet.net üyeleri 17/18/ 2011 tarihin de Gaziantep MT il grubu tarafın dan organize edilen Gaziantep seni çağırıyor etkınlıgı cercevesın de çevre illerden yaklaşık 250 motor 400 kişi Gaziantep de buluştu tam bir festival havasın da gelen bu organizasyona adana,Osmaniye, kadirli, Urfa, Adıyaman ,Mersin ,Hatay ,Kilis, kahraman Maraş, illerin den bu daveti icap eden motorcu doklarımızla beraber unutulmayacak bir gün geçirdik

Bu organizasyon için bize her türlü lojıslik destek veren Şehitkamil belediye başkanımıza Gaziantep trafik şube müdürümüze Gaziantep emniyet müdürümüze buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum

Bu organizasyona uzak yakın demeden gelen tüm motorcu dostlarımıza sonsuz teşekkürler..:cat::cat:

17/09 cumartesi sabahtan hazırlıklarımız başladı çadırlar kuruldu

1000754v.jpg

1000755o.jpg

1000760a.jpg

pankartların yerine asılması

1000763h.jpg

1000764m.jpg

1000765z.jpg

Mt üyelerin de İbrahim ağabeyinin alana gelişi

1000767e.jpg

1000769k.jpg

1000770q.jpg

1000772i.jpg

1000774t.jpg

1000775p.jpg

1000776y.jpg

1000777g.jpg

işte bu uzun bir uğraştan sonra

1000779c.jpg

Alanın en küçük motorcusu en büyük motor ile canım oğlum

1000781v.jpg

1000785j.jpg

1000788z.jpg

bizim için olmasa olmazımız şanlı bayrağımız..

1000795fv.jpg

h.İbrahim şahin eşi ve kızı

1000796h.jpg

1000797p.jpg

Mangal hazırlıkları

1000800f.jpg

Urfa gurubuyla muhabbet

1000802u.jpg

akşam vakti müzik sefası

1000803c.jpg

18 sabahı her hazırlık tamam sadece dostlarımız eksik

img0729cz.jpg

Dostlarda gelmeye başladı

img0731i.jpg

Türkiye pist şampiyonu sevgili Halil fıstık

img0732vn.jpg

img0733mx.jpg

img0734vd.jpg

img0735qa.jpg

img0751c.jpg

img0751c.jpg

img0752pf.jpg

Urfa Grubu başkanı Mustafa abı adam gibi adam

img0754gx.jpg

gelen dostlara hemen oracıkta tatlı ikramı

img0768kn.jpg

Urfa grubu başkanı Mustafa abı tatlıcılar kralı Sabri ustam adana il telsılcımız bora abi ve ben

img0772hrc.jpg

ne tatlıydı öyle parmaklarımı yedim..

img0773go.jpg

img0775pn.jpg

Bunlarda Bursa lı dost canlısı

img0780ys.jpg

img0781ax.jpg

Nizip li dostlar

img0783iu.jpg

etkinlik alanı yavaş yavaş dolmaya başlıyor

img0788mr.jpg

img0789u.jpg

img0790z.jpg

img0793q.jpg

img0794ym.jpg

Günün açılış konuşması tarafım dan yapılıyor

img0796tr.jpg

img0797oe.jpg

Antepli Fevzi şov hazırlığın da sevgili Halil İbrahim kardeşim ile beraber güzel bir şov yaptılar sağ olsunlar var olsun lar..

img0800xa.jpg

img0803uu.jpg

Mersinli motorcu ayan arkadaşın ara gaz şovu
img0805pg.jpg

adana grubu

img0808qew.jpg]

Ceyhan grubu

img0809lf.jpg]

img0816a.jpg

Kamok grubun dan sevgili ishak kardeşim ve motoru

img0818j.jpg

kemal ettin kardeşim

img0819mh.jpg

Eskiler desem yeridir herhalde Adanalı dostlar Erhan ,Hasan ,Ahmet ,Aydemir ve Hasanın arkadaşı

img0822ps.jpg

img0827an.jpg

img0832eb.jpg

img0833yf.jpg

img0837zq.jpg

Halay şow
img0839nu.jpg

img0841gh.jpg

Ve günün en eğlenceli kısmı halat çekme yarışması

img0850xd.jpg

img0852tq.jpg

img0853yx.jpg

ve final Kamok halat çekme yarişmsı birincisi

img0854x.jpg

Derken türk chopper grubunun Yeri yerin den oynatarak etkinlik alınanına girişi

img0855x.jpg

img0878g.jpg

img0870v.jpg

img0874pa.jpg

Ve yemek dağıtım işleri yemek menü patlıcan kebabı, lahmacun,n ayran, tatlı

img0881p.jpg

Halil İbrahim şahin kardeşim bedeni kadar yüreği de büyük insan

img0883woa.jpg

Sabri usta

img0884h.jpg

Gaziantep motor kulübünün yarışan motorları ve yarışanları kupalarıyla.

img0887il.jpg
]

O bir şampiyon zafer kalender

img0897gh.jpg

Bir adam gibi adam daha Ali Erkengel eline yüreğine sağlık bu fotoların çekimin de emeği gecen kardeşim..

img0899e.jpg

img0903ew.jpg

img0904se.jpg

img0905qg.jpg

img0907tb.jpg

img0909e.jpg

img0911ol.jpg

img0912n.jpg

img0914st.jpg

img0915td.jpg

img0919g.jpg

img0920me.jpg

img0924a.jpg

img0934ah.jpg

Kozan dan sevgili Tekin abi ve arkadaşları

img0937u.jpg

img0939j.jpg

Nizip ten sevgili manav Müslim abi

img0950d.jpg

türk chopper grubunun inanılmaz gösterisi tek kelime ile harikaydı şenliğimize ayrı bir şenlik kattılar buradan onlarda teşekkür etmek istiyorum.

img0956t.jpg

img0957h.jpg

img0960jh.jpg

img0965w.jpg

Antepli Fevzi ve Mahmut elinize sağlık kardeşlerim çok emek verdiniz

img0972gv.jpg

ve ikinci eğlenceli kısım yavaş gitme yarışması çok iddialı arkadaşlar vardı ama en iddialısın kazandı gerçekten..
img0973sp.jpg

img0977ii.jpg

img0983ng.jpg

img1006fw.jpg

Osmaniye den sevgili Vedat abı yarışma birincisi ve hediyesi

img1021x.jpg

Dostlar..

img1029ik.jpg

Hepimizin motoru güzel ama grup başbakanların jüri üyeliği ile en güzel motosiklet seçildi

img1032ap.jpg

en güzel motor gsx r 1000 ve hediyesi

img1042xx.jpg

img1047a.jpg

Kıskandım sizi canlar..

img1051if.jpg

bazı arkadaşlar erken ayrılmak zorundaydı alandan

img1053ph.jpg

Gmk başkanı zafer bey ve Sabri usta

img1060yx.jpg

Halaya devam eğlence devam ediyor

img1066xx.jpg

img1067z.jpg

dostlar sizlerle olmak güzeldi.

img1068dt.jpg

img1073lu.jpg

ve şehir turu yaklaşık 5 km

img1082z.jpg

img1084dv.jpg

img1085r.jpg

img1087f.jpg

img1094jc.jpg

img1113gd.jpg

img1115f.jpg

tekrar etkinlik alanına dönüş vedalaşma faslı ve bize kortejimiz boyunca eşlik ede trafik polisi arkadaşlara teşekkür,

img1142zh.jpg

img1144mx.jpg

Fahrettin kardeşim den ufak bir gösteri

img1156f.jpg

bu organizasyon da misafirleri agırlıyan isteklerini yerine getirmeye çalışan organizasyonun kusursuz olmamsı için güneşin altın tüm gücüyle koşturan dostlarım arkadaşlarım kardeşlerim elinize kolunuza sağlık her şey için teşekkürler

Ekibin bitkin halı

img1159ou.jpg

bitkin derken şaka yapmıştık

img1166c.jpg

İşte organizasyonu Gerçekleştiren sponsorlar hem maddi hem manevi

Sonoco a.ş : Leven EREN

Güven Demir : Harun KARANA

Sadık süt ürünleri : Mehmet AYYILDIZ

Metro bilgisayar : Ali AYDEMİR

Say-Pen : H.İbrahim ŞAHİN

Yaşar kağıt: Oytun ÇİLKIZ

img1170uo.jpg

Böyle bir organizasyonu kazasız belasız bitirmek bizim için çok önemli idi

Bu etkinlikte emeği gecen ve davetimize katılıp bizi onurlandıran tüm dostlarımıza arkadaşlarımıza teşekkürler bundan sonraki etkinliklerde görüşmek üzere…

Son foto tabi ki ben ve yakışıklı

1000820t.jpg

Gaziantep den kucak dolusu sevgiler saygılar…

ALİ AYDEMİR

www.motosiklet.net

Gaziantep İl Temsilcisi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Festival gibi bir etkinlik, harika olmuş elinize emeğinize sağlık.

Ali kardeş, hakikaten mutlu olduğumuz bir organizasyondu. inşallah seneye moto-fest'e dönüşür. başta siz olmak üzere tüm emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederiz. Bir şey dikkatimi çekti: ben şehir turuna katılmadım ama resimlerden gördüğüm kadarıyla şehir turunda kasksız arkadaşlar vardı. Bizler örnek olmalıyız diye düşüyorum. Keşke bu arkadaşlar uyarılsaydı. Selamlar.

degerli motorcu arkadaşlarım bizde MMK.olarak 2 gurup halinde 25 motorla katıldık karşılama çok güzeldi daha motorumuzdan inmeden hemen birses geldi kulagıma saffet abiiii diya tabi busesin sahibi degerli arkadasım Ali Erkengel.di bu organizasyondada diger antepli motorcu arkadaşlarımız isimlerini sayamıyacam böyle bir etkinlik düzenlediklerinden dolayı çok teşekür ederim bu tür organizasyonlar biz diğer ilerdeki motorcular olarak dostluklarımızı pekiştirmeye çok iyi geliyor uzun süredir görmediğimiz arkadaşlarımızı görüyoruz bu vesile ile gaziantep motor kulup yönetiçilerine çok teşekür ediyorum

antep yandı yandı :p böyle bir organizasyon olduğu için başta Ali abiye (Aydemir) herkese teşekkür ederim

Gaziantep İl Temsilcisi
Festival gibi bir etkinlik, harika olmuş elinize emeğinize sağlık.

Eyvallah patron

Ali kardeş, hakikaten mutlu olduğumuz bir organizasyondu. inşallah seneye moto-fest'e dönüşür. başta siz olmak üzere tüm emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederiz. Bir şey dikkatimi çekti: ben şehir turuna katılmadım ama resimlerden gördüğüm kadarıyla şehir turunda kasksız arkadaşlar vardı. Bizler örnek olmalıyız diye düşüyorum. Keşke bu arkadaşlar uyarılsaydı. Selamlar.

Sevgili Nacı abi aramıza katılarak bizi onurlandıgın için teşekkürler lakın kask konusuna gelince ne kadar cabaladıysak bazı arkadaşlara söz geciremedık yoksa dedigin gibi örnek olacak davranişlar...

Harşka bir etkinlik olmuş.Ayrıca bu etkinlik takvimine Türk Chopper Gaziantep İl Temsilciliğinin kuruluşuda eklenince malüm Türk Chopper Sn.Gazi Başkanımız Sn.Eko ve diğer üyelerin katılımıylada etkinlik renklenmiş.Orada sizlerle olamadığım için şimdi iki kat daha üzgünüm ama inşallah Allah nasip ederse bir gün mutlaka sizlerle bir araya gelmek isterim.Yolunuz açık tekeriniz düz bassın.ALLAH kaza bela vermesin.

---------- Post added at 17:36 ---------- Previous post was at 17:34 ----------

Bu arada Naci abicim fotoğraf karelerinde seni birtürlü göremedik yaa :pale:

Sevgili Nacı abi aramıza katılarak bizi onurlandıgın için teşekkürler

Estağfirullah. Asıl siz bizleri çağırarak onurlandırdınız ve mutlu ettiniz. Tekrar teşekkürler.

Bu arada Naci abicim fotoğraf karelerinde seni birtürlü göremedik yaa :pale:

Amca ne yapalım. Ali arkadaşımız çekmemiş benim fotoyu. gerçi biz yolda yaşadığımız ufak bir sorun yüzünden biraz geç kaldık, dolayısıyla şenlik başlamıştı. Selamlar.

ali kardeşim gercekten laf olsun diye değil harbi harbi harik bir gün oldu o kadar harika bir ortam vardıkı gazi antebe önce oğlumu artcı yaparak gitmiştim bi baktım tüm dostlar orda dyanamadım ve hemen tekrar oğlumu orada bırakıp hemen kahraman maraşa döndum ve eşimi de etkinliğe yetiştirdim onunda böyle bir etkinlikte olmasını istedim tüm emeği gecenlere teşekkür ediyorum

bizde bu organisasyona iki arkadaş iki motosikletle adıyaman dan katıldık.valla ne yalan söyleyeyim beklediğim gibi çıkmadı.çünki beklediğimden çoooook güzel bir etkinlik oldu.bu organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürü bir borç biliriz.hayatımda katıldığım ilk motosiklet organisazyonu oldu.herkesin sevecen,arkadaş canlısı olduğu bir ortamdı(motosiklet tutkununda da beklenen odur)güzel dostlar edindik. o kadar yolu 125 cc bir motosikletle aşmamıza değdi. .Antepli arkadaşlarımıda cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum.böyle bir etkinliği yapmak her babayiğidin harcı değildir.elinize,yüreğinize sağlık.

resimlere tek tek bakıp açıklamalarını okumak bile insanı heyecanlandırıyor...
hakikaten çok güzel olmuş...
emeği geçenlere, bu güzel kareleri bizlerle paylaşanlara çok teşekkür ederim...

Mersin İl Temsilcisi
sevgi emek ister...

ve sen bu emeği her daim çoğaltarak bizlerle paylaşıyorsun Ali Kardeşim :cat:...
bu etkinliğin en güzel yanlarından birisi de, kazasız belasız atlatılmış ( diyarbakırdaki kaza hariç ) olmasıdır ki, trafik ve emniyet mensuplarına ve şehitkamil belediyesine şükranlarımızı sunmamız gerekir.

önce Adana Kozan, sonra Osmaniye, sonra Kadirli ve Hatay Reyhanlı ve şimdi de Gaziantep Şehitkamil belediyesi bizlere karşı duyarlı davranıyor.
bu duyarlılığın giderek artması ve toplulumuzun bilinçlenmesinde ve bir araya gelmemizde önemli rol oynayan motosiklet site ve formlarına da ayrıca teşekkür etmek istiyorum.

Sağlıcakla Kalın :rendeer:
Tekerimiz düz bassın kardeşlerim....

ÖNCELİKLE BİZLERİ BU ORGANİZASYONDA YANLIZ BIRAKMAYAN ABİLERİMİZ ABLALARIMIZ VE KARDEŞLERİMİZE SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİM HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN TEKERİNİZ DÜZ BASSIN ALLAH SİZLERİ KALARDAN ESİRGESİN KATILDIGINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM....
İBRAHİM HALİL ŞAHİN.

Adana İl Temsilcisi
gerçekten mükemmel bir misafirperverlik örneği,eksiksiz,iyi bir organizasyon oldu.tüm G.ANTEP'li dostların fedakar çabaları ile gerçekleşen bu organizasyoda,dost rüzgar sevdalılarının buluşması için düşünülmüş ve eksiksiz yerine getirilmiş bir organizasyondu.veyis hocam gibi benimde bu organizasyonun,festivale dönüşmesi dileğimdir.başta il yöneticileriniz olmak üzere,emeği geçen tüm G.ANTEP'li kardeşlerimize,sponsorlarınıza teşekkürler.ama emeklerinden dolayı,özellikle;ali AYDEMİR,levent EREN,h.ibrahim ŞAHİN,mahmut,fevzi,ali ERKENGEL kardeşlerime,ibrahim abime ayrıca teşekkürü,ADANA MT.adına bir borç bilirim.bizlere unutamayacağımız bir gün yaşattınız.sağolun,var olun.:rendeer:

çok güzel bir buluşma olmuş emegi geçenlerin ellerine kollaına saglık

Gaziantep İl Temsilcisi
on üzerinden 100 lük bir organizasyon olmuş.
Eyvallah

degerli motorcu arkadaşlarım bizde MMK.olarak 2 gurup halinde 25 motorla katıldık karşılama çok güzeldi daha motorumuzdan inmeden hemen birses geldi kulagıma saffet abiiii diya tabi busesin sahibi degerli arkadasım Ali Erkengel.di bu organizasyondada diger antepli motorcu arkadaşlarımız isimlerini sayamıyacam böyle bir etkinlik düzenlediklerinden dolayı çok teşekür ederim bu tür organizasyonlar biz diğer ilerdeki motorcular olarak dostluklarımızı pekiştirmeye çok iyi geliyor uzun süredir görmediğimiz arkadaşlarımızı görüyoruz bu vesile ile gaziantep motor kulup yönetiçilerine çok teşekür ediyorum
Sizi aramızda görmek sizinle tanişmak bizi mutlu etti saffet abi..
çok güzel bir etkinlik olmuş abilerim emeğinize sağlık
teşekkürler..
antep yandı yandı :p böyle bir organizasyon olduğu için başta Ali abiye (Aydemir) herkese teşekkür ederim
yandı ki ne yandi
sevgi emek ister...

ve sen bu emeği her daim çoğaltarak bizlerle paylaşıyorsun Ali Kardeşim :cat:...
bu etkinliğin en güzel yanlarından birisi de, kazasız belasız atlatılmış ( diyarbakırdaki kaza hariç ) olmasıdır ki, trafik ve emniyet mensuplarına ve şehitkamil belediyesine şükranlarımızı sunmamız gerekir.

önce Adana Kozan, sonra Osmaniye, sonra Kadirli ve Hatay Reyhanlı ve şimdi de Gaziantep Şehitkamil belediyesi bizlere karşı duyarlı davranıyor.
bu duyarlılığın giderek artması ve toplulumuzun bilinçlenmesinde ve bir araya gelmemizde önemli rol oynayan motosiklet site ve formlarına da ayrıca teşekkür etmek istiyorum.

Sağlıcakla Kalın :rendeer:
Tekerimiz düz bassın kardeşlerim....

Bunlar senin kalbının güzelligi kardeşim sagol var ol sizleri aramızda görmek bizi mutlu etti

ulem arkadaş hep en izin alamayacağım zamanlarda yapmayın şu festivalleri arkadaş ya

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Hatay'dan 13 motosiklet, 16 kişi katıldık etkinliklere.

Öncelikle bu güzel tablonun oluşmasında baştaki insan Ali Aydemir'e özverili çalışmalarından ve bizleri davet etme inceliğinden dolayı grubum adına teşekkürlerimi iletmek istiyorum.

Harika bir organizasyondu. Sponsorlara ayrıca teşekkür ederim.

Güzel bir Pazar gününe ve 420 km.lik güzel bir geziye imza attık sayenizde.

Bölgemizde bunun gibi organizasyonların artmasını dileyerek teşekkürlerimi yinelemek istiyorum.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar