İlk Organızasyon ve Tatli Partısi Tüm Mt Davetlıdır

Gaziantep İl Temsilcisi
Sevgili dostlar 28/02/2010 günü saat 13:00 motopuls fuarı MT stantı önünde Gaziantep den getirecegim Baklava,şekerpare ve fistik ezmesi ikramında bulunacagım tüm MT ailesi davetlidir...:queen::queen::queen::queen::queen:

Şimdiden afiyet olsun...:rendeer::rendeer::rendeer:

6888baklava.jpg

ezme1osmanli.jpg

b371860tatl.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
ben varım :D

hatta sırf mutfak kültürü için antep gezisi planlıyorum baharda...sonra catlayıp orda kalabilirm :D

ben o fıstık ezmesinden ayrı bir kutu istiyorum ve bu konuda ciddiyim :mrgreen: antepe iş için gelmiştim grand antepte kalmıstım kac sene gecti hala tadı damagımda yemeklerinde o ezmelerinde :mrgreen: birde kekik cayı gibi bi çay vardı ama adı farklı birseydi unuttum onun :mrgreen:

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
off yaaa, akşamın bu saatinde, tam da en acıkmış halimde de bunlar gösterilmez ki... şimdi olsa burda, tepsinin bir tarafından girer, diğer tarafından çıkardım da bana mısın demezdim. tatlı olsun, çamurdan olsun...

İl sorumluluğuna hızlı bir başlangıç :)
Orada görüşürüz :wiinkk:

abi akşam akşam gördük tatlıları şimdi nasıl beklıyeceğiz fuar gününü ya antepte askerlık yaptım tatlıların tadı hala damağımda bu arada il sorumluluğu görevınız hayırlı olsun :rendeer:

orda sızlerın yanında olmak ısterdım

basarılar yenı gorevın hayırlı olsun ızmırden slm lar 27 ye sevgıler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ayılana gazoz bayılana tatlı:p o gün orda olucam:p

Bende cumartesi mi pazr mı gitsem diye düşünüyoduum ve aniden karar verdim :D ordayım şu yeşil baklavaya bitiyorum :D

Bende c.tsi mı pazar mı diye karar veremedim pazar çok fazla yogun olur niye düşünüyorum.Resimler çok karika gözukuyor :queen::queen:

pazar ordayım bak gelirim tatlı kalmadı felan dersen bozuşuruz vallaha haaaa :)

aydemirim bizim hakkımızı saklı tut bi ara antepe gelip olayın merkezinde sabri dayımla, onun ellerinden yiyelim:cat:

Hayirli olsun....hemen kutlamayida ist a cekmissin bravo hizina ....İnsallah nice etkinliklere imzani atarsin....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar