Arama sonuçlarınız

1. satoyama

Benim bu sektöre ve ekipman pahalılığına aklım ermiyor.

Arkadaşlar motosiklet ekipmanları neden bu kadar uçuk? ucuzu çok dandik ama belli markalar çok pahalı.. yıllardır mont kask eldiven pantolon ayakkabı ekipman alırım ama bu eldiven olayı beni gerçekten deli edecek.. şimdi şu iki ürüne bakın.. özellikle ses dj lik işinden anlayan arkadaşlar bu...
  2. satoyama

Motorlar üzerinde oynanan algı operasyonu

Son zamanlarda trafikte ki motorcu kavgaları olsun, ist valiliğinin aldığı kararlar, topcase çantalarımıza uygulama yaptırım ve bir çok sindirme operasyonu özellikle sosyal medya da bu gibi paylaşımlar çoğaldı, bazı kendini bilmez ezik dallamalar beğeni için bu gibi paylaşımlar yapıyorlar...
  3. satoyama

motosikletlerimiz

Forumun eski düzeninde nicklerimizin altında bize ait olan motosikletimizin adını modelini yazıyordu, o neden kalktı acaba?
  4. satoyama

İstanbul içi mont tadilatı yapan yer..

Arkadaşlar istanbul da mont tadilatı yapan bir yer var mı bildiğiniz?
  5. satoyama

2006 dan beri bu piyasa neler gördü neler..

Pioneer marka motosikletler.. regal raptörler.. deve kuşuna benzeyen mondial 150re ler.. uçanlar kaçanlar, az yakanlar, abartı yakanlar. daha 500km de garanti patlatanlar. Asya A62BC3G8 gibi modeller. ayaktan frenli presto scooterler. 72 çeşit model honda activa spacy çakması çinliler. herkes...
  6. satoyama

Ah Yalan Dünya..

Ölenlere Rahmet, yaşayanlara selamet.. eski fotoları karıştırırken öyle bir denk geldim, insan duygulanıyor.
  7. satoyama

Difi marka soft yan çanta..

difi marka soft yan çanta satılık.. https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-kask-kiyafet-ekipman-difi-soft-motosiklet-yan-canta-581371209/detay/
  8. satoyama

DIFI yan çanta her motora uyumlu

difi marka orjinal çok temiz yan çanta satılık tekstil tanesi 35lt kadar genişleyebiliyor istanbul bahçelievlerde de elden kontrol edip alabilirsiniz...
  9. satoyama

difi marka heybe çanta

Merhabalar. çanta çok temizdir orjinal difi markadır. sadece ben kullandım. scooterimi sattığım için ihtiyacım kalmadı. pazarlık bulunmamakta 250tl alıcak arkadaş özelden yazsın, arkadaşımın dükkanın da istanbulda adresi vericem gidip elden alabilir. kargo yapılamaz maalesef...
  10. satoyama

satılık shoei multitech kask XL

çene açılır xl temiz çatlağı yok. ek olarak normal vizörüde vardır. 200tl
  11. satoyama

satılık sıfır ytx14bs 12A akü

VLM marka akü hiç kullanılmadı kutusunda fiyat 110tl
  12. satoyama

mercek projektör far kiti arıyorum

örnek olarak CBF150 LERİN FARI İÇİNE TAKILAN MERCEK PROJEKTÖR KİTİNDEN ARIYORUM. NASIL TEMİN EDERİZ? İSTANBULDAYIM BU KONUDA YÖNLENDİRME YAPACAK BİR ARKADAŞ VAR MI? ŞİMDİDNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. CEP NUMARAM : BEŞYÜZ OTUZ İKİ 406 12 51
  13. satoyama

istanbul gürcistan rusya

blogumdan gezi resimlerimi ve seyahatnamemi okuyabilirsiniz. :) ayrıca blog içinde osman gürsoy ziyaretim de var onada göz atın. http://uzunyollar.wordpress.com/
  14. satoyama

sivil polis kırmızıda geçti çarptı ve dövdü

yorumum: isterdimki o motosikletin yerinde bir hafriyat kamyonu olaydı İzmir’de 17 yaşındaki A.Ü., otomobiliyle kırmızı ışıkta geçip kendisine kendisine çarptığını, ardından da inip dövdüğünü iddia ettiği polis'ten şikayetçi oldu. İzmir’in Bergama İlçesi’nde, motosikletle yolun karşısına...
  15. satoyama

bu şerefsizleri ne yapmak lazım?

başka bir forumdan bir arkadaşımızın yaşadığı anlık bir görüntü. :pr: şerefsizin plakası: 34 JG 0931
  16. satoyama

Kıvanç Tatlıtuğ kaza yapıyor..

kıvancım istanbulda sürdüğünü unutmuş tersten geliyor yavrum.. :silent: bilmiyorki etraf serseri mayın gibi kasksız antiloplarla dolu. tabi kıvanç kabahatli. ve dikkat ederseniz kıvancın harley davidson çok ağır olduğu için eleman sanki otomobile çarpmış gibi oluyor.. sonrası
  17. satoyama

"cevat kelle" tem otoyolundan bildiriyor.

gaziosmanpaşa sapağındaki tır parkında, arkadaşı beklerken hayetler içinde çektiğim bir video. yıllardır motosiklet sürdüğüm bu güzergahı durup izleyince "ben burada nasıl sürüyorum" diye ürperiyorum. diksiyon bozukluğu ve apışmalarımı mazur görün :P (HD READY)
  18. satoyama

Hani motosiklet daha tehlikeliydi?

bu nedir yaa savaş gibi :pr: http://haber.mynet.com/guncel/bayram-bilancosu-86-olu-4-bin-711-yarali-760143-1?utm_source=Mynet_HomePage_3 84 ölü binlerce yaralı :silent: hani motosiklet daha tehlikeliydi? bu kadar adam motosiklet ile gitse o yolu inanın daha dikkatli gider ve daha...
  19. satoyama

polis bazen tam zamanında gelir

bayramın 1. günü motorum yüklü eşim artçı, istanbul pendik-tuzla e-5 civarındayız eskihisar feribota doğru gidiyoruz. bir an trafik yavaşladı, yan yoldan ağır ağır ana yola çıkan 16 plakalı beyaz bir doblonun beni görmediğini anlayarak tam soluna gelince ufak bir uyarı korna çaldım, tabi bir an...
  20. satoyama

altın elbiseli ADAMIN DİBİ "başlangıç motörü"

utunulmasın, izlensin, yol göstersin, küpe olsun kulaklara, bilirim paylaşıldı daha önce ama ben yine paylaşayım. çünkü foruma her gün yeni birileri üye oluyor.

Yeni mesajlar