İstanbul içi mont tadilatı yapan yer..

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
Arkadaşlar istanbul da mont tadilatı yapan bir yer var mı bildiğiniz?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Tekstili bilmiyorum ama deri montsa Kadıköy'de deri mont, deri eldiven tadilatı yapan bildiğim bir yer var.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

Eski konuları da aradım, taradım, bulamadım. Ben dahil hepimiz deri mont için terzi ismi vermişiz ama tekstil için öneri yok sanırım. Ben olsam montun marka ve modelinden bağımsız olarak Avrupa yakasında ekipman satan kaliteli bir yeri arayıp "Ben geçen sene sizden Dainese, Alpinestars vs tekstil mont almıştım" diye konuya girerek "kilo verdim tadilat gerek" ya da "kaza yaptım tadilat gerek" gibi bir sözle devam edip terzi konusunda kime yönlendirebileceklerini sorardım.

Son düzenleme:
Motosikleti
Aprilia Tuono V4 1100
Tekstili bilmiyorum ama deri montsa Kadıköy'de deri mont, deri eldiven tadilatı yapan bildiğim bir yer var.

Abi dediğin yer Emek Deri'mi ? Geçen senelerde bir konuda linkini paylaşmışsın ama out-of-date kalmış gibi duruyor? Yakın zamanlarda gittin mi açık mı hala orası?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Abi dediğin yer Emek Deri'mi ? Geçen senelerde bir konuda linkini paylaşmışsın ama out-of-date kalmış gibi duruyor? Yakın zamanlarda gittin mi açık mı hala orası?

Emek deri evet. Geçen yaz başı gitmiştim en son, deri eldivenimin sol işaret parmağını onartmıştım. 1 seneyi geçkin süredir gitmiyorum ama açıktır diye tahmin ediyorum.

Motosikleti
DUKE 250
tekstil kısmında bir şey yok. bilekleri çıt çıtlayan kalın kavuçuk bir kısım var orası koptu :)

hocam esenler, üçyüzlü metro civarında çok fazla dikim ve çakım (çıtçıt) atölyesi var, (tekstil firmalarının kullandığı fason üretim yapan)
o tarafa yolun düşüyorsa birisinden yardım olarak iste, iyi tarafına denk gelirsen hemen hallederler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar