Arama sonuçlarınız

1. muRRat

iPad2 kazanmak isteyenler acil baksın 14Ocak bugün 24:00'e kadar!!!

Sevgili motor severler, Motorunu pert etmiş eski bir motorcu(eski bir motosiklet.net üyesi) olarak şu anca motorla çok uğraşamasam da başka ilginç şeylerle uğraşıyorum arada :) www.yaraticikutular.com sitesinde Red Bull yarışması var. Sanal Sergi ye girerek oradan 31. sıradaki eser (benim eserim...
  2. muRRat

Motorcuların gücünü gösterin!

Son tarih 1 Ağustos! Arkadaşlar eski bir üye olarak sürekli şikayet ettiğimiz konu birbirimize olan desteğimizin az olması. Motorcuların sesini yeterince duyuramamamız. Sizden bir konuda yardım istiyorum. Bu sayede motorcuları herkes duyacak :) Kanyon'da özgürlüğü fotoğrafla adlı yarışmaya...
  3. muRRat

BOY Bu haftasonu 7 Eylül pazar yarışıyor. Destekleyelim!

Arkadaşlar sitemizin medarı iftiharlarından boy (Mehmet Sökmen) Bu pazar Körfez pistinde yarışacak. Onu desteklemey hep beraber gidelim. :bounce: KÖRFEZ PİSTİ KAPILARINI BALKAN ŞAMPİYONASI’NA AÇIYOR! Körfez Pisti, 5-7 Eylül 2008 tarihlerinde Doğu Avrupa Pist Şampiyonası ve Avrupa (UEM )...
  4. muRRat

bir motorun bunu yapması mümkün mü?

kOkYu04R_kQ http://www.youtube.com/watch?v=kOkYu04R_kQ
  5. muRRat

Aralık 2006 Antalya/Tünek Tepe - Konyaaltı

Ateş kardeşim adına açıyorum başlığı işte resimler :)
  6. muRRat

MotoGP Çaylakları için bilgi!

MotoGP motorlarının özellikleri ve 2007de değişecek uygulamalar. http://www.fim.ch/EN/rules/Sportifs/ccrGP/2006/ROAD%20RACING%20GP_tech_en.pdf Bir yerlerde bu sitedekilerin motoGP 500cc mi 1000cc mi tartışmasını görünce çok güldüm. :queen: O yüzden biraz bilgilenin dedim. Tüm ölçüler kurallar...
  7. muRRat

Doğru site doğru seçim

Evet dün akşam bowling buluşmasında gördümki sitemiz üyeleri çok doğru kişiler. Motosiklet.net doğru yolda ilerliyor. Çok düzgün adamlar var. Özellikle resim çekiminde bunu gördüm. Gerçek birlik beraberlik, hoşgörü, alçak gönüllülük herkeste var. Ben çünkü çok iyi bir arkadaş grubunun bile...
  8. muRRat

Nereden Nereye

Hatırladığım kadarıyla 2003 Aralık ayında ilk buluşmamızı yapmıştık. Hey gidi günler hey. O zaman için 15 kişi topladığımızda o yıl için en kalabalık buluşmamız olmuştu. Taaaa o zamanlar site kurucumuz kurukafa avcısına (ne alaka onu da anlamış değilim, mülayim bir arkadaşımızdır) sabit buluşma...
  9. muRRat

02 EYLÜL CUMA AKŞAM BULUŞMASI

Evet bu sefer Avrupa yakasında buluşuyoruz. Mekan yeşilköy diyecektik ama karşıdan gelenlere fazla uzak olmasın diye Boğazda bir yer olsun dedik. Karşıdan FSM köprüsünden gelenler ya da Boğaz Köprüsünden gelenler maslak yönünde dümdüz devam edecekler. Parkorman girişini geçtikten sonra sağda...
  10. muRRat

Kaskınızın içindeki Esrarengiz "E" nin sırrı

50 ülkede uygulanan ve Almanya dahi kabul ettiği (ki güvenlik standartlarında almanların ne kadar iyi olduğu bilinir) ECE 22.05 Motosiklet Kask Standardı'nın hangi ülke tarafından onaylandığını gösterir. işte hangi numaranın hangi ülkeye ait olduğu. BOY takma isimki Mehmet arkadaşımıza...
  11. muRRat

En kısa gezi!

Dün gece motorunu yeni alan Leto (namıdiğer ismail) arkadaşımız beni aradı. Yağmur durursa senin o taraflara gelicem 22:00 gibi dedi. Kafa buluyor sandım. 15 dakika sonra bir de baktım ki geldim aşağıdayım dedi. Ben de tutamadım kendimi, kask alayım mı dedim. Al dedi haliyle. Ben biraz dolaşırız...
  12. muRRat

MOTOGP ilk ayak İspanya JEREZ sonuçları

Az önce bitti yarış. İnanılmaz zevkliydi. HONDA ve adamım Gibernau malesef ikinci oldu. Yarışı seyreden varsa son 3 turun deli çekişmeli geçtiğini. Son 3 tura girerken Rossi'nin öne geçip, son turda Gibernau'nun öne geçip sondan önceki virajda Rossi ile çarpışarak yolun dışına savrulduğunu...
  13. muRRat

Honda Motosiklet Eğitim Merkezi

Eğitim Programları Güvenli Sürüş 1 Bu program, motosiklet ile yeni tanışacak katılımcılara yönelik olarak hazırlanmıştır. Başlangıç aşamasında sizin için en doğru olan kararları alabilmeniz ve motosikletli yaşantınıza olumlu tecrübeler edinerek başlamanız konusunda size çok yardımcı...
  14. muRRat

MOTOSİKLET FUARI 2005

Perşembe günü açılışı yaptık. Tüm arkadaşlar oradaydı. Dijital makimanım pilini kontrol etmeden gidince bir iki resimle kalakaldım malesef. İşte bir kaçı :cherry: İlk resime dikkat sağ üstte siteden 2 arkadaşımızın motorları var biri çağrı'nın 1000RR diğeri de hande'nin burgman :king:
  15. muRRat

FUARA FAZLA BİLETİM VAR!

Arkadaşlar 8 adet kadar fazla biletim var. 4 günden birinde alabilirsiniz. YArın orada olmaya çalışacağım. Yarın hepsini skulla veriyorum. O ihtiyacı olanlara ulaştırır artık :bestmt:
  16. muRRat

2005 moto gp yarışlarında kim?

İşte size kimi desteklediğimi gösteren küçük bir ipucu :pl:
  17. muRRat

MOTOSİKLET NETe YENİ BÖLÜM açmalı mı?

Biliyorsunuz hırsızlar çeteler halinde çalışıyor. Her türlü alarm, kilite rağmen çalıyorlar. Yasalarda onlardan yana. Madem böyle bizde çeteler gibi çalışalım. :pl: Sitemizde yeni bir bölüm açarak, çalıntı araç plakalarını resimlerini koyarak hem daha kolay bulunmasını hem de başkaları...
  18. muRRat

sino'nun zx-10 videosu

Bu arada ben bu videoyu görmüştüm dedim ya. Aşağıdaki linkte de aynı video var! http://need4speedx.free.fr/underground/cbr900r.html Burası satın mı alıyor sinan bu videoları sizden?
  19. muRRat

4'ten 5'e

Arkadaşlar sitenin yavaş olmasından dolayı yeni yıla girmeye az kaldığı :clock: bu dönemde geç olmadan, hala site açılıyorken girip yeni yılınızı kutlayayım dedim. :cherry: Yeni yılın hepinizi sağlık mutluluk ve istediğiniz motoru getirmesi ve deli eğlenceli geçmesi dileğiyle. :occasion5...
  20. muRRat

Bilgisayar oyunu seven erkeklere yeni rakipler

http://www.seules.dk Bilgisayar oyunları oynayan arkadaşlar işte yeni rakiplerimiz (fransızca yalnızlar anlamına geliyor ) Ben kendimi bilgisayar oyunlarına veriyorum artık :cherry: :king:

Yeni mesajlar