BOY Bu haftasonu 7 Eylül pazar yarışıyor. Destekleyelim!

Arkadaşlar sitemizin medarı iftiharlarından boy (Mehmet Sökmen) Bu pazar Körfez pistinde yarışacak. Onu desteklemey hep beraber gidelim. :bounce:

KÖRFEZ PİSTİ KAPILARINI BALKAN ŞAMPİYONASI’NA AÇIYOR!

Körfez Pisti, 5-7 Eylül 2008 tarihlerinde Doğu Avrupa Pist Şampiyonası ve Avrupa (UEM ) Supermoto Cup heyecanına ev sahipliği yapacak...

Körfez Pisti, Bulgaristan’da gerçekleştirilen bir ve ikinci ayak yarışlarının ardından, 23-24 Temmuz 2008 tarihlerinde yapılan Türkiye Pist ve Süpermoto Şampiyonası 3. ayak yarışlarıyla sezonu açtı.

Körfez’deki yarış heyecanı Eylül ayının ilk haftasında düzenlenecek Türkiye Pist ve Süpermoto Şampiyonası 4. ayak yarışları, Doğu Avrupa Pist Şampiyonası ve Avrupa (UEM ) Supermoto Cup ile renklenecek.

5 Eylül Cuma günü yapılacak teknik kontrollerin ardından, 6 Eylül Cumartesi günü sıralama turlarına geçilecek . Yarışın yapılacağı 7 Eylül Pazar günü ise yerli ve yabancı motosikletçilerin korakor mücadelesine sahne olacak.

Bulgaristan, Sırbistan, Yunanistan ve Romanya ‘nın katılacağı, Pist ve Supermoto kategorilerinde heyecanlı dakikalara sahne olacak yarışlara Türkiye ‘yle beraber yaklaşık 100 ‘ün üstünde katılımcı bekleniyor.

Sıralama ve yarış programı son şeklini alır almaz federasyonumuzun internet sitesinde (www.tmf.org.tr) yayınlanacaktır.

Tüm motosiklet ve motorsporları tutkunlarıyla 5-7 Eylül tarihlerinde Körfez Pisti’nde buluşmak ümidiyle...

bakalım kim ölücek bu yarışta belki yabancılara bsy olursa federasyon bişeyler yapar..

nys nasip olursa geliriz smdden başarılar mehmet abiye..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gelmek isterdim ama artçı alacak birisinin çıkacağını sanmıyorum

BOY (Mehmet) Arkadaş:cat::cat:

Başarılar dilerim ama seninde hep sitem ettiğin kişilerdenim:pale: O tarihlerde orada olabilmek, en azından ''Basss'' diye tezahürat yapabilmek isterdim:pale: Bu işe meraklı genç kardeşlerimin yanında olacağına ve başarılarını alkışlayacağına eminim:cat::cat: (Bu bir dilektir...)

Kazasız belasız yarışlar dilerim:cat::cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hala bu pistte yarışmak isteyenleri anlayabilmiş değilim.... Boy kardeşim kusura bakma ama buna sen de dahilsin.....:cat:

İşallah bi sorun çıkar da pistin durumundan yarış iptal edilir...:cat: Bir kötü haber daha duymayız umarım.... :cat:

Kimse yanlış anlamsında kendimiz kaşınıyoruz pisti kimse beğenmiyo kimsede yarışmam demiyo.
ömrüm boyu gitmedimde sevmedimde şu pisti.

Mehmet arkadaşıma başarılar dilerim genede

yerinizde olsam yarışmazdım tepikiyi burdan veriyosunuz sadece demekki

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güncel .

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Mehmetçim umarım bu sefer sen niyazi olmazsın, sonuçları(kazananları ve ölenleri) MT'den takip etmeye devam...

Mehmetçim umarım bu sefer sen niyazi olmazsın, sonuçları(kazananları ve ölenleri) MT'den takip etmeye devam...

Moral bozucu olmayalım. İnşallah başarılı olursun sorunsuz problemsiz. Bende orda olucam Tanışma fırsatı bulursak sevinirim

bakalım kim ölücek bu yarışta belki yabancılara bsy olursa federasyon bişeyler yapar..

nys nasip olursa geliriz smdden başarılar mehmet abiye..
Hala bu pistte yarışmak isteyenleri anlayabilmiş değilim.... Boy kardeşim kusura bakma ama buna sen de dahilsin.....:cat:

İşallah bi sorun çıkar da pistin durumundan yarış iptal edilir...:cat: Bir kötü haber daha duymayız umarım.... :cat:

Kimse yanlış anlamsında kendimiz kaşınıyoruz pisti kimse beğenmiyo kimsede yarışmam demiyo.
ömrüm boyu gitmedimde sevmedimde şu pisti.

Mehmet arkadaşıma başarılar dilerim genede

yerinizde olsam yarışmazdım tepikiyi burdan veriyosunuz sadece demekki

Oruçluyum.:mrgreen:

Yazık.:pr:

Son düzenleme:
başarılar umarım istediğin başarıya uyaşırsın ve sag saglim yanımıza dönersin :cat:

Mehmet butun yuregimle hatta yanında olarak seni desteklemek istiyorum ama kotu bir sey olursa gormekten korkuyorum.
Yinede gelmek istiyorum insallah.

Oruçluyum.:mrgreen:

Yazık.:pr:

Yahu Oruçla ne alakası var!
Oruçlu olunca yarış seyredilemiyor mu?

Saat ile ilgili daha fazla detay verebilecek olan var mı ?

www.tmf.org.tr de yarıştan önce açıklanacak diyor hala birşey açıklandığı yok!

Bu arada herkes kaza beladan bahsedip durmuş.
Kaç yıldır bu pist var. Ama birisi ölünce konu oluyor.
Dünya kadar yarış yapıldı. Her yarışta adam mı ölüyor saçma konuşmuşsunuz.
Bu arada orada olmak isterdim yok kalbim senle falan da geyik.
İsteyen bir yolunu bulur gelir.
Kısaca o gün daha önemli yapacak işlerim var başarılar yaz geç :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar