Arama sonuçlarınız

1. D

Aranıza tekrar katılıyorum.

Merhalar; Geçmiş yıllarda 125 cclik scoter ile yaklaşık 10.000 lik bir tecrubem vardı, daha sonra ise mct 250 ve monero xf - 200 ile yaklaşık 18.000 kmlik tecrubemde sonra İstanbula yerleşirken motorumu satmıştım. E tabiş bir süre ayrıda kalsam hep içimden motor almak geçiyordu. Geçtiğimiz...
  2. D

2 farklı korna bağlamak

Şöför bulana kadar geçici olarak kullandığım tankerde orjinalde 2 tane dit dit korna vardı sesine uyuz oluyordum ve otobanda çoğu kişi o kornayı tınlamıyor önüne kırıyor tankerde yüklüyken haliyle duramazsın öle ani durumlarda sonuçta tehlikeli madde taşıyoruz bende dali dali havalı korna taktım...
  3. D

Her eve lazım :P:P

Bence her eve bi Sinan lazım maaşallah her işe geliyor :P Motorculukttan anlamasada öğrencek ama neyse ufak bi gezi yaptık işte fotolar :P bu arada yeni telefonum net çekmiyor bi dahakine makineyle çekicem fotoları kusura bakmayın :( Yola çıkarken Durmak yok yola devam araziye geldik Baya...
  4. D

Motosiklette vibrasyonu kısmen yok etmek (by Darjeling Vs Smirnouf)

Can sıkıntısı başa bela derler , bizimde canımız sıkıldı , yapcak bişey yok ve hemen kendimize bi iş bulduk . Hemen anahtar çantasını aldık ve başladık motosikletin direksiyonunu ve ayak pedlerini sökmeye .Amacımız bağlantı yerlerine conta görevi görecek eski iç lastik koymaktı. Baştan işe...
  5. D

Monero XF 200-2V(pioneer) tek teker by Darjeling

Youtube çalışmadığı için buraya yükledim :) Aktif olmadığı için bu linkten izlebilirsiniz :( http://video.google.com/videosearch?q=monero+darjeling&sitesearch=video.google.com http://video.google.com/videoplay?docid=-1401442336296188625&hl=tr
  6. D

Nostaljik bir ije(hhh) resmi

Arkadaş geçen gün 700 ytlye satın aldıbugün gider ayak çektim ama yarın veya öbür gün motoru götrür görmez bol bol resim çekecem sağdan soldan arkadaş alır almaz duvara vurup farını kırdı elindede bi murat 131 farı varmış yedek motora onu taktık beraber benim imalatım :P:P yakında seri üretime...
  7. D

Az Önce Kaza Yaptım Ölümden Döndüm

Demin eve dönerken yaklaşık 70 km hız ile çok hafif bir viraja girdim tam yarısındayım virajım 5-6 tane köpek köpeğin arasıan girdik frene dokunamadan köğein birsine vurdum yaklaşık 10 metre sürüklendik yerde ve kafası üstü düştüm birek kask olmasına ramen kaşımın arası fena halde soyuldu kask...
  8. D

100cc çelik cup 1. vites dişlisi

Merhaba bugün arkadaşın cupıyla gezerken 1. viteste kalkışta küt diye bir ses geldi zincir attı onu taktık sonra çalıştırdık kalkıcaz 1 e taktık motor kalkmıyo boşta gibi 2. 3. 4. vitesler sorunsuz ustayı aradım dedi 1.vites dişlisi kırılmıştır onun için motoru parçalamak lazım dedi şanzımana...
  9. D

Moneroya Sis Farı Taktım

Uzun yollarda çok işe yarıyor aydınlatmayı %100 arttırdı farı kapatarak sadece sisleri yaksa yetiyor ışık olarak yolda gitöeye uzun far + sis olunca çok güze ışık sağlıyo :)
  10. D

Orman yolunca kaza yaptık :(

Orman Yolunda Kaza Yaptık :( Bugün arkadaşımla pinkiğe gitmeye kalktık bulunduğumuz köye 20-25 km arkadaşımın yeni 150 utsi ile şelaye gidiyoruz yolda yağmur başladı giderken hiç bişey yok sadece biraz yağmur ciseliyodu ayıptır sölemesi tam ızgaraya başlıcaz :D sağanak yağmur başladı ateşi...
  11. D

Yeni Makinem Monero XF 200-2V(pioneer)

Motorumdan şimdilik memnunum inş. uzun vadede beni üzmez çok seri görünüşe bakılırsa çin mallarından biraz farklı daha kaliteli malzeme gibi görünüyor ama bakacaz uzun vadede görecez motoru herkese tavsiye ederim :)
  12. D

Monero XF 200-2V(pioneer)

Motorun Teknik Özellikleri Ölçüler : 1975 x 720 x 1160 Ağırlığı : 120 Kg. Motor Tipi : 4 Zamanlı Soğutma Sistemi : Hava Şanzuman : 5 Vites Motor Hacmi : 199 Cm3 Max. Güç Hp: 18 Marş : Elden Elektrikli Frenler Ön/Arka : Disk / Kampana Bende bu motoru bugün aldım 30 km yol yaparak eve geldim...
  13. D

Kırklareli ve çevresinde Honda Cbf 250 // Cbx 250 arıyorum

Kırklareli-edirne-tekirdağ-lüleburgaz vs.vs. bu çevrede 20.000 kmyi geçmemiş temiz 5000 YTL'ye kadar Honda Cbf 250 yada Cbx 250 twister arıyorum satışı hemen alınacak satan yada satan tanıdığı olan varsa pm(özel mesaj) ile ulaşabilirsiniz
  14. D

xufuk kaza yapmış :(

Merhabalar xufuk arkadaşımız bugün sağ şeritte giderken solundan hızlıca teyet geçmek isteyen bir otomobil sürücüsü arkadaşımızın direksiyonuna vurmuş ve arkaaş yere düşüp yerde sürüklenmiş :( ve kolu omuz ekleminden çıkmış ve ambulansla almışlar :( şuanda ewdeymiş istiraatte kolu 1 ay boyunca...
  15. D

Regal Raptor DD250E-9 vs KEEWAY - Supershadow 250

Havalar düzelince 2-3 ay sonra bu iki motordan birisinin sıfırını alıcam ama bir tülrü karar veremedim birisi keeway daha kaliteli birisi regal daha kaliteli diyor :( sizin yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden tşk. edeirm arkadaşlar kazasız belasız sürüşler. :)
  16. D

beyniniz ne kadar hızlı?

Aşagidaki resimde kahve taneleri içinde adam var. Adamin kafasini 3 saniyede bulursaniz bir dahisiniz demektir. Medikal arastirmalara gore eger adamin kafasini 3 saniyede bulursaniz beyininizin sag tarafi diger insanlara gore daha cok gelismis demektir. Eger adamin kafasini 1 dakikada...
  17. D

Mondial MCT 250 mi Regal Raptor DADYW DD250E-9 mu?

Merhaba arkadaşlar bu iki motor arasındaki farkı bilen arkadaşlardan paylaşımlarını bekliyorum. Arkadaşımın birisi almak istiyor ve onun için yazdım ben rr'yi 2 ay gibi bir süre kullandım bir arakadaşta mct 250 var oda memnun ama arasında bir kıyaslama yapamadım şimdiden tşkler.
  18. D

SmirnouF'un bisan shalter ve pejo 103 ile kafa dikme denemesi

fazla söze gerek yok SmirnouF 7vYn-SHKdvo mH11DlMtaAM
  19. D

cbx250 mi? cbf 250 mi?

Merhaba arkadaşlar forumda birçok konuda tartışıldı ama kesin ve net bir sonuç alınmadı bende anket yapmaya karar verdim :)
  20. D

cbf 150 yimi satmalıyım DADYW DD250E-9 umu?

Merhaba arkadaşlar bende dah aönce kanuni tiger vardı ve cbf 150 aldım ve bir motorcu ile takas yapıp sıfır regal raptor aldım :)şimdi birisini satacağım ama kararsız kaldım aslında cruiser motorlar hoşuma gidiyor ve su soğutmalı olması beni hasta ediyor kendisine regal raptorun sizce hangisini...