Arama sonuçlarınız

1. ÇagrıBye

Ankara06Chopper ekibine denk gelme anım

Dün yine rodaj için şehir içinde fıtı fıtı gezerken karşı şeritten gelen 30 küsür Chopper ve önde ki Harley motorları görünce heyecanlanıp selam vermek için gaz açmam sonucu tüm ekipten bana gaza açarak karşılık gelmesi, hem ankarada bir gök gürlemesine hemde kıyamet kopuyor sanılmasına sebep...
  2. ÇagrıBye

Honda satarak ruh çağırma

Geçen hafta honda cb125f i satıp, CaFer 250SR alarak malum şahısa bir ruh çağırma ritüeli düzenledim. Eyyy hırb****. bak senin yokluğunda çoluk çocuk honda satıp cf alıyor, sen olsan yaptırır mıydın böyle amatörce hatalar.
  3. ÇagrıBye

Motorda frenlemek daha mı kolay

3 yıl 50bin+ kilometrelik otomobil ve servis aracı tecrübemin üstüne motor sürmeye başladığımda frenlemenin ve yavaşlamanın anormal derece kolay olduğunu fark ettim. Yavaşlamak için gaz kesmek ve vites düşürmek çok yeterli oluyor frene dokunmaya dahi gerek kalmıyor ve ani frenlerde de motor kuş...
  4. ÇagrıBye

motosiklet hız sınırı tabelalı yerlerde nedir?

Bu motosiklet hız sınırı konusunu hala anlayamadım, tabloda paylaşıldığı gibi bölünmüş yok, otoban gibi genel bağlamda değilde, tabelalarla belirtlmiş yollarda hangisine uyacağız mesela 82 hız sınırı tabelası olan yerlerde kamyona 70 yazıyor ticariye 70 yazıyor yani tebalada 82, 70, 70 yazan...
  5. ÇagrıBye

2. el bajaj alırken kontrol edilecekler

2. el rs yada ns 200 alacağım kontrol etmem gereken neler var, akü sorununu biliyorum, onun dışında şuna bak diyeceğiniz bir kroniği yada yapılması gereken bir işlem var mı dominarda ki katalizör iptali gibi, düşük km alcağım max 5000km de, garantisi devam edenlerden ekspertize göstermeme gerek...
  6. ÇagrıBye

Rodajda ki motorla uzun yol

Motorun rodaj bakımı yapılmamışken uzun yola gitmek sorun yaratır mı, devirleri ve hız sınırını rodaja uygun kullansak bile uzun süre aktif seyir halinde olmak rodajı yapılmamış motora zarar verir mi uzun yoldan kastım 200 gidiş 200 dönüş gibi çok uzun değil ama aynı gün içinde 400km oluyor...
  7. ÇagrıBye

Motoruma acıyorum..

CB125F ile otobandan işe giderken 5. viteste 80 gibi otoban alt sınırında bir hızda gitsem bile devrin çok yükselmesinden ve motorun bağırmasından psikolejik olarak çok rahatsız oluyorum, sanki motor gitmek istemiyor ve ben onu kamçılıyormuşum gibi. Red line dayayıp gitmek motorun canını almak...
  8. ÇagrıBye

trafikte ilk sürüş tavsiye

Bugün ehliyeti aldıktan sonra ilk defa motorsiklet süreceğim ama sorun bu değil, ilk sürüşümün kahramankazan- ankara arası hem otoban hem şehir içi hemde trafiğin yoğun olduğu saatlerde iş çıkışı olacak olması, çünkü motorum dükkanda duruyordu ve eve götürüp o civarda binmek için ilk sürüşümü bu...
  9. ÇagrıBye

İlk görüşte aşk

Belki motoru bilenler için komik ve saçma gelecek ama ben özelliklerini bilmeyen biri olarak.. Dün iş çıkışı metronun yaptığı arıza nedeniyle eve dönemeyip yağmurdan kaçmak için yaptığım mecburi avm turunun sonunda çıkışı -1den yapıp kapalı otoparktan geçerken kenarda gördüğüm orjinal yeşil...
  10. ÇagrıBye

tek parça tulum çok mu bezdirir

motorum küçük, tulum biraz sosyal açıdan abes kaçıyor farkındayım ama her gün otobandan ankara - kazan arası işe git gel yapacağım için allah korusun otobanda olacak bir kazada da şükredeceğimi düşünüyorum, arkadaşımın pist için alıp kullanmadığı kaliteli bir tulumu çok uygun fiyata...
  11. ÇagrıBye

Motosiklet içerikleri ve işi hobileştirme

Selamlarr muhtelemen hayatımın bu çeyreğinde ömrümü vereceğim forum; gençliğim ve forum kültürüm olmamasının verdiği acemilik yüzünden yapacağım hatalar adına özür diliyorum😇 ve konuya giriyorum. Yakın zamanda ilk motosikletimi ve ehliyetimi almış olmama rağmen ekipman eksikliğim yüzünden henüz...

Yeni mesajlar