Motoruma acıyorum..

Motosikleti
250sr
CB125F ile otobandan işe giderken 5. viteste 80 gibi otoban alt sınırında bir hızda gitsem bile devrin çok yükselmesinden ve motorun bağırmasından psikolejik olarak çok rahatsız oluyorum, sanki motor gitmek istemiyor ve ben onu kamçılıyormuşum gibi. Red line dayayıp gitmek motorun canını almak gibi bir durumda değil sadece normal seyirde acı çekmesine çok üzüyorum o yüzden büyük motor almak istiyorum ama hondanın yaptığı nakit indirimi sağolsun ölü fiyata vermek bile mümkün değil sıfır motoru. Bu kadar etkileyeceğini tahmin etmemiştimi motorun zarar görmediğine dair bişeyler söylerseniz belki rahat edebilirim.

Motosikleti
D400
motorun zarar görmediğine dair bişeyler söylerseniz belki rahat edebilirim.

motorun anası ağlamış artık hayır gelmez, yaptıgından utanc duymalısın yazık motora.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Emrah koş motoruna biniyolar

images

images

Motosikleti
startwin thunderstar 1200 tdi
Pulsarımda rpm limit ışığı yanıp sönünce hoşuma gidiyor, bazen o devirlerde tutuyorum.
Evet sonuçta para kolay kazanılmıyor, dünya malı dünyada kalır ama yine de bu kadar da kasmamak lazım bas gitsin.

devrin çok yükselmesinden ve motorun bağırmasından psikolejik olarak çok rahatsız oluyorum, sanki motor gitmek istemiyor ve ben onu kamçılıyormuşum gibi. ....... Bu kadar etkileyeceğini tahmin etmemiştimi motorun zarar görmediğine dair bişeyler söylerseniz belki rahat edebilirim.

Rahat ol birader, motosiklet orgazm oluyor, onun çığlıkları, sen yanlış anlamışsın. Tövbe tövbe

Büyük motor alsanda yağmuru var yaşı var... Kışın dışarıda üşümesi var.
yağmuru var yaşı var, yokuş da var mıcır var,
atamızdan yadigar bizde AT barı var,

uzun uzun bacaklar, gagayı budamışlar,
benim yuvarlak farlımı, çöllere yollamışlar,

ben bir V-twin motorum, yollara vurulmuşum,
ister al ister alma, forumda yazılmışım,

burası dağlık alandır, yolları hep eskidir
çevirin kolu gazlayın, burası Norden yeri dur,

Adventuredir bari, çamurda gördüm onu,
Gazladım gık demedi, KTM'dir helali

Her mısrada farklı bir ADV motosikleti andığım bu eserimi okuduğunuz için teşekkür ederim sizlere.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ee tabi uzun ve sürekli şekilde redline civarında sürmek hem yakıt tüketiminizi arttırır, hem konforunuzu azaltır , hem de motorun sağlıklı çalışacak ömrünü potansiyel olarak kısaltır.. Motorunuz Honda, bu nedenle tırto bir motor gibi çok erken km'lerde öleceğini düşünmüyorum. Yine de tek silindir, düşük hacim bir motorun bloğu ölse bile çok uygun maliyetlerle toparlanır.

Kısaca korkmayın motorunuzun başına kolay kolay bir iş gelmez ama sizin motorunuza acımanız ve psikolojik olarak etkilenmeniz daha kötü, maazallah manyak olursunuz. Motosikletinizi bir canlıymış gibi düşünmeyin.

Motosikleti
Arora kasırga
Ben hiç acımıyorum
Çakma 50 CC ile 82 km hız görüp 125'lik cglere ışıklarda yem atıyorum
İlk 100 MT sonrası tozlarını yutuyorum tabi ama kalkışım tamamen süpürüz oluyor
Torktan bı gün Zincir kopacak ama ne zaman

Motosikleti
İki Teker Havada
Dominar 400 al bak keyfine
Cf125f ön arka kampanya Abs olmayan yakıt haricinde bir artısı olmayan motosiklet

Motosikleti
Mondial Grumble
CB125F ile otobandan işe giderken 5. viteste 80 gibi otoban alt sınırında bir hızda gitsem bile devrin çok yükselmesinden ve motorun bağırmasından psikolejik olarak çok rahatsız oluyorum, sanki motor gitmek istemiyor ve ben onu kamçılıyormuşum gibi. Red line dayayıp gitmek motorun canını almak gibi bir durumda değil sadece normal seyirde acı çekmesine çok üzüyorum o yüzden büyük motor almak istiyorum ama hondanın yaptığı nakit indirimi sağolsun ölü fiyata vermek bile mümkün değil sıfır motoru. Bu kadar etkileyeceğini tahmin etmemiştimi motorun zarar görmediğine dair bişeyler söylerseniz belki rahat edebilirim.
80 ile giderken ne kadar devir çeviriyor motor?
Bende de benzer durum var devir yüksek olunca konfor azalıyor titreşim çok sıkıntı olmuyor da ses pek iyi olmuyor. Bu yaz yol planlarımız var dişli değiştirmeyi planlıyorum.

O hissi çok iyi biliyorum. İlk otoban sürüşümden sonra direkt ilana koyup sattım, 250cc aldım. Burdan aşşası otoyol için tamamen yetersiz, çözüm arama hiç. Azcık rampa+rüzgar olsa 70 geçmiyor motor. En sağda kamyonlar tırlar adamın üstüne çıkıyor.

Herkes neden 125CCleri gömüyor? Alın bir CBR125R yakıt tüketimi az parçası ucuz ve bol mis gibi motor.

Yağ bakımını 3 bin KMde bir yapıyorsan 2bin KMde bir yap yağın durumuna göre yağ değiştirme KMni belirle . Ön dişlini bir tık büyüt torktan kaybedersin ama otobanda rahatlar motor .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar