- Motosikleti
- 250sr
- Konu Yazar
Selamlarr muhtelemen hayatımın bu çeyreğinde ömrümü vereceğim forum; gençliğim ve forum kültürüm olmamasının verdiği acemilik yüzünden yapacağım hatalar adına özür diliyorum
ve konuya giriyorum.
Yakın zamanda ilk motosikletimi ve ehliyetimi almış olmama rağmen ekipman eksikliğim yüzünden henüz sürüşlere çıkmıyorum
, korkudan değil tamamen bilinçi bir sürücü olmak istediğim için yoksa asla tasvip etmediğim bir özgüvenim var bu konuda. Sonuca gelecek olursak, ayran gönüllü değilimdir uzun süreli ve derin zevklere sahip olan, bir şeye sardım mı çok içselliştiren ve farklı perspektiflerden hayatın her alanında görmek isteyen biriyim, motor aşkımı sadece cc yükseltip yüksek hız yapma hayali kurmakla sınırlandırıp sığ ve sağlıksız bir zihniyete hapsolmak istemiyorum.
Sizden istediğim, bildiğiniz ve gittiğiniz fuar, festival, tur gibi içerikleri, hoşunuza giden içerik üreticilerini - içerikleri, "motorcu"luk serüveninizde aklınızda kalan spesifik anılarınızı ve hatta varsa tamir ve mekanik
kısımını hobileştirmiş kişilerin bu iş hakkında ki tecrüblerini dinlemek isterim. Henüz sürüşe çıkamayan içimde ki aşık çocuğu motorsiklet içeriğine boğacak bir başlık açmayı hedefledim
umarım içinizde uzun konuşacak kıvılcımlar ateşlerde başlık hedefine ulaşmış olur hepinize saygılar.
Yakın zamanda ilk motosikletimi ve ehliyetimi almış olmama rağmen ekipman eksikliğim yüzünden henüz sürüşlere çıkmıyorum
Sizden istediğim, bildiğiniz ve gittiğiniz fuar, festival, tur gibi içerikleri, hoşunuza giden içerik üreticilerini - içerikleri, "motorcu"luk serüveninizde aklınızda kalan spesifik anılarınızı ve hatta varsa tamir ve mekanik